Kam porostou ceny potravin a proč. – Rozhovor s členem vedení České agrární komory Ing. Jandejskem s mnoha informacemi, o kterých se mlčí (video 1:34:27)

Europoslanec MUDr. Ivan David CSc. a člen předsednictva Agrární komory Ing. Zdeněk Jandejsek, CSc., majitel firmy Rabbit, vám vysvětlí, kdo vás bere na hůl při nákupu potravin, jaká je kvalita našich potravin a potravin z ciziny a kdo systematicky ničí naše zemědělství. Beseda přináší mnoho šokujících informací, o kterých se mlčí.

Václav Dvořák
Václav Dvořák

Zdroj: https://www.youtube.com/watch?v=97x1z9r82a8&t=16s

Chcete-li podpořit Novou republiku, přispějte na účet 2300 736 297 / 2010. Děkujeme.

 

 

 

2.4 17 hlasy
Hodnocení článku
5 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Plebej
Plebej
před 2 lety

Je tady někdo, kdo po vyslechnutí (jinak obsažného) pořadu ještě stále odolává depce? … Jen tak, pro povzbuzení, že je nás v tom i víc.

Pavel 1964
Pavel 1964
před 2 lety

Ivan David je jednoznačně nejužitečnější politik SPD. Bohužel předseda této strany jen mluví a mluví, užívá si pobytu v opozici.

Plebej
Plebej
před 2 lety
Odpověď uživateli  Pavel 1964

… myslím, že předsedovi dost křivdíte!

Pavel 1964
Pavel 1964
před 2 lety
Odpověď uživateli  Plebej

Podívejte se na výsledek voleb. Díky počínání vlády, která svými opatřeními likviduje tento stát a má na svědomí již dnes tisíce mrtvých, tu ležely hlasy na ulici. Stačilo říct “král je nahý”. Lidé svými hlasy dali najevo, že na tiskovky a projevy už nevěří.

Plebej
Plebej
před 2 lety
Odpověď uživateli  Pavel 1964

Taky mě netěší stav republiky, natožpak počínání vlády, ale stále se mi nedaří nalézt (zásadní) chybu na T. Okamurovi. Jako představitel jedné z opozičních stran dělal a dělá to, co mu okolnosti umožnily či umožňují dělat. Sotva mohl tedy obrátit převýchovu většiny mladé generace, aby se tato dokázala hlouběji zamýšlet nad svými (skupinovými)… Číst vice »