Budu předstírat, že tomu věřím. Ba i jásat budu

Hele, neznáte někdo nějakého toho Ilumináta, který to všechno tady v Evropě řídí? Nebo nějakou tu jejich tajnou radu, Bilderberg, Římský klub, Rotariány, Jezity, Rozenkruciány, Zednáře, židovské či židobolševické spiknutí, Sorose, nebo co já vím ještě.  

Daniel Sterzik-Vidlák
Daniel Sterzik-Vidlák

Jde mi o ty, kteří Lipavskému nařídili, aby dělal šaška na východě Ukrajiny a on tam fakt jel a toho šaška dělal. Jde mi o ty, kteří na post ministryně zahraničí v Británii posadili tu uvědomělou soudružku, která ani netušila, že Voroněž je v Rusku. 

Já si totiž začínám normálně přát, aby nějací ti loutkovodiči existovali. Někdo, kdo je chytrý až superchytrý, kdo třímá v rukou všechny ty nitky. Jestliže někdo umí zorganizovat covidové spiknutí, barevné revoluce, kdo ze zákulisí ovlivňuje politiku na celém Západě, kdo umí Bidenovi ve volbách zařídit dost korespondenčních hlasů, tak pokud někdo takový existuje, tak by také mohl vědět, co to je jaderná válka.

Mohl by vědět, že v postjaderném světě mu nikdo nepostaví luxusní jachtu, nikdo mu nenaservíruje dokonale připravený oběd, ba dokonce mu nejspíš ani nenaleští boty, protože nikdo takový prostě nebude. A žít celý život v bunkru, to se člověku začne brzy zajídat. Nemluvě o tom, že v takovém uzavřeném světě ho nejspíš zabijí jeho osobní strážci a budou si bačovat po svém.

No a když tohle všechno bude vědět, tak snad napne svoje síly a ukončí včas tyhle provokace, než na tu válku na Ukrajině doopravdy dojde. Protože on přece chce lidi jen ovládat a využívat, pochybuju, že by je chtěl nechat všechny umřít. Putin řekl víckrát, že je mu houby po světě, kdyby v něm nemělo být Rusko.

Já se v posledních dnech vlastně víc bojím toho, že žádný takový Iluminát a Soros není. Že jsme se do téhle situace dostali lumíkovským způsobem. Že tu není žádné centrum, které tohle všechno řídí, ale skutečně je to jen lumíkovská mentalita a zákonitosti velkých struktur, odtrženost od běžného života, faktická nevzdělanost (i když s tituly), bohorovnost a neschopnost strategického myšlení, která naše elity dovedla tam, kde jsou.

Já se vlastně nejvíc bojím toho, že Lipavský na tu Ukrajinu jel sám, rád a dobrovolně. Že mu to nikdo nenařídil, ani to po něm nikdo nechtěl. Já se vysloveně bojím, že to takhle udělali všichni. Prostě si tak dlouho navzájem odezírali svá přání ze rtů a tak moc se navzájem ujišťovali o bratrství a příslušnosti ke stejné společenské třídě, tak moc museli ukazovat horlivost před svými kolegy, že se vehnali do pasti, ze které vede cesta buď přes strašnou blamáž nebo přes válku.

Pokud za tímhle vším není nějaká chladnokrevná mysl, která tohle všechno plánovala, tak tedy potěš Pánbůh. Já bych si vlastně strašně přál, aby tohle všechno byl promyšlený tlak na Rusko ze kterého plyne nějaká strategie a všechno směřuje k plánovanému východisku. Ale obávám se, že tohle nikdo neplánoval, že tohle všechno se prostě jen stalo.

Já bych si hrozně přál, aby Biden teď vystoupil v televizi a řekl, že Rusko odstrašili. Že dodalu Ukrům tolik zbraní, že si Putin na válku už netroufne. Jsem ochoten velmi přesvědčivě předstírat, že tomu věřím, ba i tleskat budu. Jen aby nebyla válka. Moc a moc bych si přál, aby teď přišla ta úlevná zpráva díky které si všechny strany tak nějak zachovají tvář, postupně stáhnou vojska domů a všechna ta munice prostě projde skladovací lhůtou a bude za pár let delaborována.

Začal jsem si ty ilumináty přát. Vysloveně by mě potěšilo, kdyby teď jejich velmistr zavolal do Bílého domu a řekl Joeovi, že může spustit další krok, jednat s Putinem, ukončit napětí a nechat se oslavovat jako mírotvůrce. Budu tleskat.

Jenže ono to bude spíš tak, že žádné židovské spiknutí není. Že má pravdu Petr Hampl, protože všichni ti naši potentáti prostě jen dvacet let pracovali na tom, aby mezi sebe nepustili žádný jiný názor. Navzájem se tak dlouho utvrzovali ve správnosti svých postupů. Dvacet let nám ordinovali propagandu, až jí sami uvěřili. A tak moc se odtrhli od reality, že jsou schopní nahlas a v televizi říct, že se bez ruského plynu obejdeme a elektřinu budeme dovážet ze Sahary.

No jestli jsou tam nahoře všichni takoví, tak na tu válku prostě dojde. Protože blbost musí být nakonec potrestána. Protože jejich nevědomost hříchu nečiní. Protože se navzájem utvrdili, že vyhrají i když nemají čím. A také se utvrdili, že konflikt bude omezen, žádná atomovka nebude použita a na konci toho všeho bude Rusko v troskách a Putin před haagským tribunálem. Takhle vypadají jejich příručky. Tohle si přejí tak silně a mocně, že vypnuli mozek.

Já se teď nejvíc bojím toho, že nesledujeme chladný kalkul, ale prostě hemžení.

Vidlák a.a., Zdroj: Vildákovy kydy

3 50 hlasy
Hodnocení článku
46 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Vlastimil
Vlastimil
před 2 lety

Připomínka všem mladým liberálům, co lezou USÁkům do pr…e! Dnes je den smutného výročí teroristického náletu Američanů na Prahu: zahynulo 700 civilistů a poničeny městské čtvrti Vinohrady, Nové Město, Vyšehrad atd. + řada historických památek. V březnu další nálet: “jen” 562 mrtvých, 3360 poničených domů. Zároveň děkuji pánům D. Poláčkovi a P. Švecovi za… Číst vice »

Vendol
Vendol
před 2 lety
Odpověď uživateli  Vlastimil

Ale o tom přece mluvit nesmíte, to by se velký americký bratr moc a moc zlobil. Mohlo by to skončit i vaší internací v lágru na Guantanamu, který USáci provozují na okupovaném území Kuby.

kutnohorsky
kutnohorsky
před 2 lety

Bidene,chce to pouze zachovat paniku, že jo? Jestliže k ničemu nedojde, měl bys být žalován za šíření poplašné zprávy! Nebo máš připraven tak velký a propracovaný tah proti Rusku, že ono prostě neodolá?

Vendol
Vendol
před 2 lety

Lipavský je objektem neustávající srandy, ta jeho fotka je prostě úžasná. Takové komické jelito v čele ministerstva zahraničí ještě nebylo. On a podpraporčík Michal Čoudelka, náčelník BIS, kterému jeho podřízení přezdívají dílem Buzík, dílem Kokotek, jsou asi nejlegračnější figurky v českém veřejném prostoru.

JK
JK
před 2 lety

V každém lidském společenství je přítomno řízení, ale je omyl domnívat se, že je řízena každá jedna ovečka, každý jednotlivý krok. Tak to není a není to ani proveditelné. Všechny ovečky ví komu patří a podle své nátury a pozice v hierarchii se snaží vyhovět požadavkům pasáčka, které všichni chápou aniž by jim musely… Číst vice »

JK
JK
před 2 lety
Odpověď uživateli  JK

…v řídicích strukturách jen jedince schopné a inteligentní, prosté pouhého aktivismu. Jsou to také jen lidé a někdy mi přijde, že rozhodně ne ti nejinteligentnější. O charakteru ani nemluvě.

Haskuv Duch
Haskuv Duch
před 2 lety
Odpověď uživateli  JK

Stručně a jednoduše řečeno: již za socialismu platilo (a nejen na vojně), že aktivní blbec je horší než třídní nepřítel. Jako by to dnes platilo tuplovaně.

danny
danny
před 2 lety

Večer na ukrajinských webech psali, že ze země utekli všichni oligarchové. I s rodinami a přáteli. S Achmetovem v čele. Kolesnikov, Novickij. Miliardář Igor Abramovič, poslanec Nejvyšší rady si zabukoval 50 míst. Krysy opouštějí loď. Putinovi stačí jen se koukat. Američani už vyhnali všechny zbývající investory, nyní i ty domácí a skoro všechny letecké společnosti. Ukrajina zoufale… Číst vice »

zemedelec
zemedelec
před 2 lety
Odpověď uživateli  danny

Když odfičeli tyto pijavice,mohla by se Ukrajina postavit na nohy. Podle toho,že se některé velvyslanectví stěhují do Lvova,tak by to vypadalo na rozparcelování Ukrajiny.Myslím si,že se to nebude líbit Rusku,posílit velkého nepřítele Ruska-Polsko,které má zálusk na velkou část Ukrajiny.Polsko jako člen NATO,by tam stejně dovolilo instalovat Americké rakety a to není… Číst vice »

tomaskova
tomaskova
před 2 lety
Odpověď uživateli  zemedelec

Přesně v tomto duchu se vyjádřil Pjakin. Rozporcování Ukrajiny je ta nejhorší věc, která se může stát. Západní část, která by vznikla, by byla líhní banderovské svoloče a Rusko by nemělo klid už nikdy. Takže Ukrajina musí zůstat vcelku, vyčištěná od nacistů a bude pokoj.

Lev Prchala
Lev Prchala
před 2 lety
Odpověď uživateli  tomaskova

A kdo tu banderovskou svoloč podporovanou amiokupanty a fašoEU VYČISTÍ….A HLAVNĚ JAK ?

Wiloni
Wiloni
před 2 lety
Odpověď uživateli  Lev Prchala

Úplně jednoduše. Ve chvíli, kdy je přestane jejich kurátor vyživovat přes oligarchy, tak prostě jednoduše chcípnou hlady a kromě pár SSA kolonií, aby byl zachovaný budoucí potenciál pro případné nové nasazení, si je k sobě na vydržování nikdo nevezme (schválně, jak to dopadlo s bílejma přilbama po jejich záčistce v Sýrii?). Takže jak je psáno,… Číst vice »

Naposledy upraveno před 2 lety uživatelem Wiloni
Lev Prchala
Lev Prchala
před 2 lety
Odpověď uživateli  Wiloni

Já se obávám,že pokud budou u kormidla u amiokupuntů senilní a nesvéprávný loutky a fašoEU nezanikne,tak ty banderosvině pořád někdo bude “”živit””a proti Rusku je popichovat.Zdáarným příkladem jsou pobaltský fašorepubliky.

danny
danny
před 2 lety
Odpověď uživateli  tomaskova

Polsko si dělá nárok na Halič. Tzn. oblast, jejímž hlavním městem je Lvov. Po některých polských městech jezdily (možná i jezdí dosud) tramvaje s mapou Polska z r. 1939. A s heslem “Lvov se bude zase jmenovat Lemberg”. Jinak na té mapě je i naše Hlučínsko a Bohumínsko. Maďarsko by zabralo Zakarpatskou Ukrajinu a Severní Bukovinu. A něco by zbylo i na… Číst vice »

Pozorovatelka
Pozorovatelka
před 2 lety
Odpověď uživateli  tomaskova

Pjakin toho ohledně Ukrajiny řekl velmi mnoho, v jednom z velmi dávných videí, které ani nebylo do češtiny přeloženo, jen tak volně mezi řádky např.řekl větu: “Na Ukrajině žádná válka nebude, protože na Ukrajině je Dněpropetrovsk”. Koho ta věta zaujala, ten se mohl dopátrat, že Dnětropetrovsk je centrem východoevropských židů – Chasidů… Číst vice »

Lev Prchala
Lev Prchala
před 2 lety
Odpověď uživateli  Pozorovatelka

BRAVO!!!!!!
Vaše shrnutí lecos vysvětluje.

Pozorovatelka
Pozorovatelka
před 2 lety
Odpověď uživateli  Pozorovatelka

“Den, kdy vznikl Izrael” – rok 1947, Británie hlasovala proti https://www.stream.cz/slavnedny/den-kdy-byla-rozdelena-palestina-29-listopad-151057 To se dělilo britské mandátní území Palestina. A nejvýznamnější tvář globalistů H. Kissinger už dávno tomu prohlásil, že do deseti-dvanácti let stát Izrael přestane existovat https://lh3.googleusercontent.com/9DMjFp1PBDSp6Mw3ysa2U5e5F5jZlsfiMvw1L6b7QsjnnDKq-r5km7RbyQ9FQ4gd4RoTAqTRgd_WJ2QLn-dHRGIk8at8H9ZHT4geCTbf Historie se opakuje: https://aeronet.cz/news/jak-se-dolar-menil-v-petrodolar-a-jak-k-tomu-poslouzil-izrael-zopakuje-se-s-koncem-petrodolaru-krize-1973-a-s-ni-i-valecny-konflikt-proti-izraeli/ Globální inflace je o likvidaci dolaru, resp. nově o likvidaci petrodolaru, přičemž… Číst vice »

Pozorovatelka
Pozorovatelka
před 2 lety
Odpověď uživateli  Pozorovatelka

A není to krásné, že do Kyjeva právě míří pražský primátor rusofób Hřib?
https://echo24.cz/a/SLtZu/ukrajinu-jede-podporit-i-primator-hrib-setka-se-s-kyjevskym-starostou-klickem

Ať žije Británie, teď už jen konečně v Praze postavit tu britskou Kaplického knihovnu, která zastíní Pražský hrad:
http://outsidermedia.cz/wp-content/uploads/2019/07/u-hradu.jpg
https://outsidermedia.cz/kauza-stanek-nejde-o-cssd-ale-o-kaplickeho-knihovnu/

Primak
Primak
před 2 lety
Odpověď uživateli  danny
Wiloni
Wiloni
před 2 lety
Odpověď uživateli  Primak

Co vím, tak jedinej, kdo nezdrhnul (z těch významějších) je Kolomojsky a to proto, že v SSA je na něj vydán zatykač (tj. útěk na “západ” skončí jeho vydáním do SSA) a na východ (Rusko/Bělorusko) nemůže fakticky ze stejného důvodu (skončí ve vězení). Může zkusit Izrael, přece jen je i občanem Izraele a ten svoje občany do… Číst vice »

blafomet
blafomet
před 2 lety

Opravdu bych si také přál vědět,kdo ten svět řídí.To snad nemůže být pozemťan,člověk,či skupenství lidí,kterým nevadí šířit zlo.

tomaskova
tomaskova
před 2 lety

Myslím si, že ti nahoře jmenovaní stále existují a to co se děje mají naplánované už celá staletí. Zákon času však zapracoval a jim se to vytrhlo z rukou a ta kára jede setrvačností, nikým neřízená. Bude trvat nějaký čas, nežli se zpomalí a zastaví a my jako normálně myslící lidé k tomu můžeme přispět, každý podle… Číst vice »

skeptik
skeptik
před 2 lety

A bude hůř!
Na významné posty se totiž dostává polistopadová generace s vymytými mozky protiruskou propagandou. Už od základní školy mají “vědomosti”, jak nám SSSR ubližoval a jak jsme hrozně “trpěli” v komunistické “totalitě”.

kutnohorsky
kutnohorsky
před 2 lety
Odpověď uživateli  skeptik

Skeptiku, nejhorší je, že když se těm mladým budete snažit ty věci z minula vysvětlovat, stejně vám neuvěří a budou na vás koukat jako na vola! Moje zkušenost!

Haskuv Duch
Haskuv Duch
před 2 lety
Odpověď uživateli  kutnohorsky

Oni ti neopeření cipísci jdou ještě dál: když jim řeknete, že oproti nim máte tu obrovskou výhodu, že jste i v té zatracované době prožil část života a můžete srovnávat, šmahem vás označí za 1/ komunistu, 2/ estébáka, 3/ ruského agenta, 4/ starou strukturu, 5/ nacionalistu atd. Mají si z čeho vybírat, s radostí to… Číst vice »

Mira
Mira
před 2 lety
Odpověď uživateli  kutnohorsky

Máte pravdu. A to je právě zásluha i  Sorose, který financuje neziskovky jako je Člověk v tísní nalévající potřebnou ideologii dětem ve školách do hlavy . Podobně Paměť národa, podle které si mají selektivně pamatovat co se tomu spolku hodí. A tak si děti pamatují to, co jim ideologové nalili do hlavy.

Naposledy upraveno před 2 lety uživatelem Mira
kutnohorsky
kutnohorsky
před 2 lety
Odpověď uživateli  Mira

Podle mne Člověk v plísni nemá ve školách vůbec co dělat a Paměť národa si pamatuje jen co se ji hodí do její antipropagandy proti všemu, co bylo např. za socialismu dobré. Např. sociální, zdravotní, bezpečnostní, prostě existenční jistoty. Co by za to dnes lidé dali. Teda ti, co neztratili paměť. No já si… Číst vice »

Lev Prchala
Lev Prchala
před 2 lety

Lipavský,alias Barbora Škrlová!
P.S.
Víc už mi napsat nepůjde,demokraticky mě zablokují k radosti místní(ch)ho TROTLA(Ů)!

zemedelec
zemedelec
před 2 lety
Odpověď uživateli  Lev Prchala

Kdo to asi řídí,přeci Aspen.
Lipavský je podobný exot,jako Vystrčil,kdo jim ty cesty navrhl,zařídil?

Falka
Falka
před 2 lety

Myslím, pane Vidláku, že máte pravdu napůl. Vedle té vrstvy zblblých potentátů je tu Soros a jemu podobní se svými penězi a platí ty, kteří za peníze šíří jejich zrůdné myšlenky. Za nejsmutnější považuji, že se těmi zrůdnými myšlenkami nechá zblbnout dost z nás, obyčejných lidí – vidláků, postrádajících selský rozum nebo nemyslících… Číst vice »