Kosovo vždy bylo a zase bude srbské – pozvánka na demonstraci 17.2.2022 (čtvrtek) v 16:00 hod v Praze na Václavském náměstí u sochy sv. Václava. Všichni jste zváni

DEMONSTRACE na podporu kosovských Srbů již DNES. Přijďte podpořit! – Odsuzujeme uloupení Kosova Srbsku! Odsuzujeme USA a NATO za zločinné porušení mezinárodního práva, Charty OSN, Helsinských dohod z roku 1975, Kumanovské smlouvy z roku 1999 i vlastní Charty NATO!

Václav Dvořák
Václav Dvořák

Kosovo je kolébka Srbska, jeho státnosti a národního odporu proti imperiálnímu islámu i proti přesile agresora-NATO.

Odsuzujeme uznání “nezávislého” albánského Kosova Topolánkovou vládou ODS, KDU-ČSL a Zelených.

V každém evropském státu se najde mafie, ale na Kosovu dostala mafie od NATO svůj stát.

2 49 hlasy
Hodnocení článku
15 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
skopec
skopec
před 2 lety

Dne 24. března napadly státy NATO v čele s USA Srbskou republiku. Od tohoto dne až do skončení jejich agrese v červnu budu mít vyvěšenou vlajku Srbské republiky. Kosovo je Srbsko. Tak jako Krym je Rusko !!!

kutnohorsky
kutnohorsky
před 2 lety

Nemám nic proti tomu aby Kosovo bylo opět srbské. Ale jsem na stránkách Nové republiky. Co se třeba tu podívat na úspěchy našich republikových sportovců na olympiádě? Např. Ledecká, které bylo nabídnuto aby nesla českou vlajku na úvodním ceremoniálu, řekla: ani náhodou. Vyhrála tu medajly jako sportovní podnikatelka pro sebe, republiku,… Číst vice »

Vendol
Vendol
před 2 lety
Odpověď uživateli  kutnohorsky

Řada lidí se s touto zemí, Českou republikou, ztotožňuje stále méně. Nelze se tomu divit, když nás oficiálně reprezentují bizarní kreatury a komické figurky typu Lipavského, Pekarové, Vystrčila či třeba Koudelky. O nich se všeobecně ví, že je pro ně zájem USA nadřazen zájmu českému, v důsledku čehož se nějaký případný český patriotismus ztrácí jako… Číst vice »

Lubez
Lubez
před 2 lety
Odpověď uživateli  Vendol

Jsem opačného mínění. Neztotožňují se pouze globalisté a v minulém režimu ekonomická převaha emigrantů z naší země. Vlastenec zůstane vlastencem i přes špatný režim. Já nikdy nebudu pochybovat o své vlasti, pouze o establishmentu jenž je momentálně u moci. I v minulé době byla spousta špičkových sportovců, kterých si do dnešního dne vážím a do dnes jsou vlastenci. Neznám názory… Číst vice »

Lubez
Lubez
před 2 lety
Odpověď uživateli  Lubez

Oprava posledního slova – elit a né jelit, i když ……

unkas
unkas
před 2 lety
Odpověď uživateli  kutnohorsky

Opravdu Ledecká toto řekla???!!! Možno doložit?

kutnohorsky
kutnohorsky
před 2 lety
Odpověď uživateli  unkas

Unkasi, proběhlo před olympiádou na bulváru a na internetu. ,,Českou vlajku neponesu ani náhodou”. Navíc vlezla do letadla druhým vchodem,a ne společně s olympioniky. Témeř s nikým z naší výpravy se nebaví, zvláště ne s funkcionáři. Tatínek je taky nafrněnej. Opakuji, zlatou ji přeju a taky sponzorovi VISE, ovšem pochybuji, že ji vybojovala i pro mne. To… Číst vice »

kutnohorsky
kutnohorsky
před 2 lety
Odpověď uživateli  kutnohorsky

Dodám, že studovaný a vzdělaný člověk ještě nemusí být inteligent. To se týká i špičkových sportovců. Ledecká je trubka, i když pozlacená…

tomaskova
tomaskova
před 2 lety
Odpověď uživateli  kutnohorsky

Přesně tak, je to trubka a navíc podřízená zednosatanistům. Všimli jste si někdy toho jejího rohatého gesta před startem? Pochybuji, že je bezděčné, dělá to pokaždé a brýle, které nechce dát dolů z očí, protože prý není nalíčená? Jak se říká “oko je do duše okno” a ta její je nejspíše zaprodaná.

orinoko
orinoko
před 2 lety
Odpověď uživateli  tomaskova

Nesuďte ukvapeně. Já osobně měl kdysi na rukávu emerickou victorku. Táta Ledecké není žádný hlupák a ONI žijí dneska ve stejných sr@čkách stejně jako MY. NAŠÍ výbavou bývá myšlení, vnímat svět v kontextu. Nechci dělit nás rozumné na coronauty a pochybovače, ale rodina Ledeckých patří mezi převeliké pochybovače o současných pravdách. Potýkají se s věcmi,… Číst vice »

bagoun
bagoun
před 2 lety
Odpověď uživateli  kutnohorsky

Mne osobné zajima vic osud Kosova,stejne jako všech zemi,ktere jsou rozkradany.Palestina,Rusko.Je hezke,ze nekdo uhani na bruslich nebo na lyžich,ale osud zabijenych lidi je mi prece jen bližšich nez problemy se splachovacim WC na olympiade v pokoji sportovkyň.Ostatne soudim,že političti vezni na Zapade(Assange) museji byt propusteni.Špatne namazane lyže jsou mi ukradeny.

Praded
Praded
před 2 lety
Odpověď uživateli  kutnohorsky

V mládí jsem byl aktivní v lehké atletice a po vojně velký fanda všech našich sportovců. Od sametového převratu se do všeho nacpaly prachy a to je vždy rakovina všeho. Dnes o sportu už skoro nic nevím, jen když vyleze nějaká aféra, řízená neviditelnou pařátou trhu. Zlegalizovaly spousty všelijakých podpůrných farmak a to ještě plně nepropukla… Číst vice »

Vendol
Vendol
před 2 lety

Tak když mohly USA od Srbska odervat Kosovo a postavit si tam druhou největší válečnou základnu v Evropě, může si Rusko vzít zpět svůj Krym, že ? To prostě ta tragikomická a srandovní Koudelkova jelita z BIS, Bezpečnostní informační služby, nijak okecat nedokážou.

Lev Prchala
Lev Prchala
před 2 lety

Srbsko byl jediný spojenec,který chtěl pomoc DOOPRAVDY!!!Udavač Havel měl být za podporu genocidy Srbů věřejně vhozen do kafilerky…..jako odpad ze svině by nic jiného ten zkur…syn nezasloužil!!!!!!!!!

orinoko
orinoko
před 2 lety
Odpověď uživateli  Lev Prchala

Ještě přijde chvíle, kdy pazdrát Hejvl bude definitivně obnažen, a nalezen jako český Bandera. Člověk ještě nemusí být kraví chlapec, aby měl colty proklatě nízko zavěšené.
NATO stačí vlastní pytel. A jurský soudruh Bandera Hejvl neměl nikdy sešoupnutou ani jednu kuličku. Na svět současných kontur prostě neměl koule. A podle toho to vypadalo.