Ozbrojené síly Ukrajiny útočí různými zbraněmi na Doněck

Od rána jsou Doněck a předměstí hlavního města samozvané Doněcké lidové republiky vystaveny masivnímu ostřelování ze strany Ozbrojených sil Ukrajiny.

Zahraniční zdroj
Zahraniční zdroj

Útoky jsou podle místních obyvatel vedeny z několika směrů. V tomto případě se používají jak klasické ruční zbraně, tak minomety, automatické granátomety a dokonce i velkorážné dělostřelectvo.

Podle kanálu “Telegram” “Zprávy milice Novorossiya” padají údery hlavně na sever od Doněcka, nicméně místní obyvatelé tvrdí, že od 7:48 byly ozbrojenými silami napadeny i okraje Doněcka. Zároveň existují nepotvrzené informace, že údery ozbrojených sil Ukrajiny jsou korigovány z bezpilotního letounu.

Objektivní informace o zkáze, zraněných a mrtvých v současnosti zástupci samozvané Doněcké lidové republiky nepodávají. Ozbrojené síly Ukrajiny se zřejmě nechystají do útoku, protože pohyb ukrajinských jednotek není zaznamenán. Nicméně vzhledem k tomu, že americké vojenské letadlo dnes v noci letělo poblíž ukrajinsko-ruské hranice, mohly by Spojené státy docela dobře shromažďovat údaje o umístění ruských jednotek, a připravit tak možnosti ofenzivy Ozbrojených sil Ukrajiny na Donbasu.

Jeden ze čtenářů poznamenal – “To se dalo čekat. Začala Olympiáda… typický rukopis amerických loutkovodičů ” (pozn.red.N.R.-vd-)

Zdroj: https://avia.pro/…vsu

3.3 42 hlasy
Hodnocení článku
20 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
dobrak
dobrak
před 2 lety

The US controls about 750 bases in at least 80 countries worldwide and spends more on its military than the next 10 countries combined.
In 2020 it was reported that Russia operates at least 21 significant military facilities overseas.
sept.10.2021

Plebej
Plebej
před 2 lety

Poslechněte si Klause st. k ukrajinské tragédii zde:
 https://www.youtube.com/watch?v=47WHfMaCQzc

Naposledy upraveno před 2 lety uživatelem Plebej
Ludvik
Ludvik
před 2 lety

Experti poznamenávají, že pokud se potvrdí informace o útoku amerických žoldáků na Doněck, Rusko může poslat vojenskou pomoc samozvaným republikám, protože současné akce Kyjeva porušují podmínky minských dohod.”

Za útokem na Doněck jsou američtí žoldáci.
Подробнее на: https://avia.pro/news/za-napadeniem-na-doneck-stoyat-amerikanskie-nayomniki

Praded
Praded
před 2 lety

Včera Agentrura Bloomberg nechala na svých stránkách půl hodiny video o napadení Okrajiny Ruskem. Po mnoha dotazech video dementovala, že jde o jejich přípravu na případný útok. Takovou provokaci by si bez odebrání licence neměl nikdo na světě dovolit. Je to známka toho, že paraziti už nevědí kudy kam.

basos
basos
před 2 lety
Odpověď uživateli  Praded

Dedku co blbnes, nevis kdo vlastni Blumberk?? ti jsou nedotknutelni.

ale neco ti doporucim, podivej se na Petruf zivotopis.

Praded
Praded
před 2 lety
Odpověď uživateli  basos

Na Seznamu: otevrisvoumysl.cz, MONOPOLY.

zemedelec
zemedelec
před 2 lety

Já spíš čekám,že veřejně vystoupí Putin před národem,světem a prohlásí.Pokud to Ukrajina nezastaví,jsme nucení zasáhnout,nenecháme střílet nevinné lidi v Doněcku,Luhansku.

basos
basos
před 2 lety
Odpověď uživateli  zemedelec

vidlaku, je videt ze ses jen a jen vidlak…to je prave to kam se snazi Ukrove dotlacit Rusaky…..

Lev Prchala
Lev Prchala
před 2 lety
Odpověď uživateli  basos

VYHLAŠOVAT NIC NEMUSÍ,Banderoscvině je třeba střílet!!!!!

Masunta
Masunta
před 2 lety

Jistě se nejedná o onen frontální útok, ale spíše o průzkumný úder. Útočníci také prozradili hodně o své dislokaci, silách. Očekávání spočívá ohledně dalšího vývoje: Jak, kde a jakými prostředky se bude úder rozvíjet a jak bude reagovat povstalecká republika. Také je možné, že za den bude veden úder jinde a Ukrajinci očekávají/chtěli vyvolat, reakci takovou,… Číst vice »

Kamensky
Kamensky
před 2 lety

Fašisti k rozpoutání války potřebují pořádnou falešnou vlajku. Takový zastřelený Český ministr zahraničí by byla falešná vlajka jako Vrbětice. Být Lipavským, tak sedím doma na zadku a k místě bojů se ani nepřiblížím.

Jarin G.
Jarin G.
před 2 lety
Odpověď uživateli  Kamensky

Není třeba mít obavy o jeho bezpečí. Ten se rozhodně k linii střetu ani z dálky nepřiblíží. Provokovat hubou, na povel svého řídícího páníčka, to je jediné, co mu celkem jde. Z jeho hlavy ty provokace nejsou. A myslím si, že pro Rusy je to zcela zanedbatelný kašpárek, kvůli kterému nebudou mrhat ani těmi nejmenšími… Číst vice »

Naposledy upraveno před 2 lety uživatelem Jarin G.
blafomet
blafomet
před 2 lety

Mě to bylo hned jasné,proč povyk okolo ruské armády za hranicem.Ukrouši to chystali a nyní spustili.Pod dohledem USA.Věřím že Rusko zareaguje.

basos
basos
před 2 lety
Odpověď uživateli  blafomet

Rusaci zarucene ne, na to se prave ci nasi “zapadni Sojuznici” cekaji, ale vypada to, ze Doneckove jim sami odpovi v radnem case

cablik
cablik
před 2 lety

Však jsem to psal a už je to tady provokace a narušení Olympiády za každou cenu nacisti poďělaný.

Hokarc
Hokarc
před 2 lety

Bidene, my víme, že si lhář. Ale teď už to budou vědět i ti, kteří o tom pochybovali.