Americká novinářka: Americké úřady lhaly o tom, co se stalo na Ukrajině

Americká novinářka Lara Loganová ve vysílání TV Real America’s Voice vyjádřila názor, že západní média si nechtějí přiznat, co se na Ukrajině skutečně děje a jsou nucena věřit všemu špatnému, co se o ruském prezidentovi Vladimiru Putinovi říká.

Zahraniční zdroj
Zahraniční zdroj

Na snímku velitelé praporu Azov, ozbrojené fašistické struktury dnes začleněné do ukrajinské Národní gardy. Uprostřed zakladatel a velitel Andrej Bielecki. Fašistické útvary ukrajinské Národní gardy jsou v těchto dnech obklíčeny v Charkově a Mariupolu, kryjí se civilisty jako živými cíli. Ruská armáda a doněcká domobrana se je snaží zajmout a postavit před soud.

„Opravdu si myslím, že existuje spousta dezinformací, které jsme dříve neviděli… Jsme zahnáni do této škatulky, kde musíme nenávidět Vladimira Putina, věřit všemu špatnému, co se o něm říká a milovat Ukrajinu. A nic mezi tím,“ řekla Logan.

Novinářka se domnívá, že americké úřady lhaly o tom, co se dělo na Ukrajině.

„Západní média nechtějí připustit, co se skutečně děje. Na západě Ukrajiny podporují nacisty,“ řekla s tím, že Spojené státy financují nacisty na Ukrajině již dlouhou dobu.

Loganová zdůraznila, že považuje Volodymyra Zelenského za „loutku“.

„Putin už 15 let varuje, že nebude zahálet, když globalisté budují vojenská zařízení na Ukrajině,“ řekla.

https://bit.ly/36x7Lt3

„Klameme o Ukrajině“ Lara Logan v TV Real America’s Voice (18.3.2022): https://www.youtube.com/watch?v=zZwHTKKdy9c

 

Zpracoval Janinna, zdroj překladu: Pokec24

 

4.2 6 hlasy
Hodnocení článku
1 komentář
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Plebej
Plebej
před 2 lety

Tu US novinářku by zdejší (o)stříži ihned uvrhli za katr, vzdor tomu, že má pravdu a není tedy zatížena oficiálním (a mocensky pokřiveným) pohledem washingtonské vládní sebranky, přesněji Globálního minotaura. Pohledem, který politicko širokospektrálně za svůj převzaly i EU loutky. To jistě v duchu slavného bonmotu Šiklové o tom, že se raději budou mýlit s tím… Číst vice »