Putin má už „čtverníka“! Taky slinivkového

Radim Valenčík
Radim Valenčík

Britové jako vždy o dva kroky vpřed:

“Ruský prezident Vladimir Putin je možná už týdny či měsíce po smrti a na veřejnosti za něj může vystupovat dvojník. Podle médií o tom spekulují zdroje z britské tajné služby MI6, podle kterých by Rusové Putinovu smrt asi delší dobu tajili. Je to další z řady mediálních spekulací, z nichž jiné tvrdí, že je Putin vážně nemocen a léčí se s rakovinou.”

Viz: https://www.novinky.cz/valka-na-ukrajine/clanek/putin-je-mozna-uz-davno-mrtvy-a-ma-dvojnika-spekuluji-agenti-mi6-40398453?fbclid=IwAR2LXDH2LNgFPFgfHmBPmqKrY582ncpX-gEWMxZb2jGk1cO55N2MrPwCZQ8#source=hp&seq_no=2&utm_campaign=abtest196_discussion_timeline_varAA&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

Tentokrát jsou o dva kroky zpět. Tento Putin (v kódu zasvěcených Vladimír Vladimírovič IV.) je už čtvrtý. Předcházející tři také zemřeli na rakovinu slinivky. Tu podle mediálního mainstreamu dostává Putin každé čtyři rok. Kdo nemá úplně vymytý mozek, tak si to pamatuje.

O čem to svědčí? No přece o vynikající kádrové práci postsovětského režimu. Čtvrtá kádrová rezerva a s úplně stejnými vizuálními i intelektuálními parametry. Zvládli techniku klonování, ale ani ta takto dokonale nefunguje. Nebo se zpravodajské služby (MI6 i další, které to nedementovaly, spolu s mediálním mainstramem – který (jeho tvůrci) také nepoužil zárodky paměti či rozumu – propadly do úplné žumpy?)

Zdroj: blog autora ›  https://radimvalencik.pise.cz/10306-putin-ma-uz-ctvernika-taky-slinivkoveho.html

3 7 hlasy
Hodnocení článku
6 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Milan
Milan
před 1 rokem

Zapomněl jste pane Valenčíku na klony Čuka a Geka. Sice to nechává MI-6 a její sekce BIS zatím stranou své pozornosti, ale jen klony si je možno logicky vysvětlit ten ohromný časoprostorový záběr těchto dvou gerojů. Chtělo by to je na toto opomenutí upozornit.

Plebej
Plebej
před 1 rokem

Britské taj.-služby svým každým dalším “intelektuálním” výstupem pro veřejnost ukazují, že ve své pokleslosti nemají dno.
Platí to již od dob plutoniem obohaceného Alexandra Litviněnka. O dvou dalších Skřípalových a pod. raději už ani nemluvit.

Stanislav Sevecek
Stanislav Sevecek
před 1 rokem

Ten kdo křičí, z toho to fičí.

/víc k tomu nemám.

mikkesh
mikkesh
před 1 rokem

Není nad to když si tajné služby zaspekulují. A to, že Rus se na Ukrajině nezastaví a půjde dál, si také MI6 vyspekulovala, nebo je to tutovka ? A jakpak se na takovou “žurnalistiku” novinek.cz dívá pablb Cemper, nebo porňousek Janda ? Asi to dle novinářského kodexu bude z několika zdrojů ověřená – spekulace.

spartak
spartak
před 1 rokem

Slabé duchem a to je v dnešní době zřejmě polovina obyvatel,takové zprávy přivítá ,najmě vláda lží a rozkrádaček se znaky vyznamenání válečným křížem.

Haskuv Duch
Haskuv Duch
před 1 rokem
Odpověď uživateli  spartak

Nejde o to, jestli to je nebo není pravda, ale o to, že velká část obyvatel v Nevelké (duchem i rozlohou) Británii, Polsku, ČR, USA, EU, NATO tyhle pitomosti zkrátka CHCE slyšet.