Ukrajinští nacisté se chlubí vraždami bez soudu a vyšetřování. (18+!!!)

Ukrajinští nacisté se chlubí vraždami bez soudu a vyšetřování.

Ukrajinští neonacisté brutálně zavraždili šest lidí.

Fotografie mrtvých zveřejnil na svém blogu jeden z vůdců politického křídla neonacistického pluku Azov, Národní sbor, Jevgenij Žorin, informuje PolitNavigator.

Žorin na svém blogu naznačuje, že ukrajinské vyšetřovací orgány budou vraždu prezentovat jako sebevraždu a ujišťuje, že zabití byli členy opoziční strany Platforma pro život a plnili úkoly bývalého poslance Nejvyšší rady Ukrajiny Ilji Kivy, který opustil Kyjev.

„Takhle  a také o Senátuteď vypadají „Patrioti za život“ ze Severodoněcku. 7. března zmizeli a nyní se objevily jejich nové fotografie. Vypadají takhle. Nepřekvapí mě, když vyšetřování zjistí, že se sami střelili do svých hloupých hlav, když si uvědomili, jakou cenu má spolupráce s Kivou,“ napsal Žorin

Po chvíli svou zprávu smazal.

To, že se ukrajinští neonacisté podílejí na mimosoudních popravách, uvedl i další ozbrojenec, který na toto téma natočil video.

„Tito „Kivarové“ dělali špatné věci. Odjeli do Kyjeva a v Kyjevě postavili „majáky“, čekali na „ruský svět“.  Jen před pár dny byla u Kyjeva nalezena skupina těchto „Kivarů“ ze Severodoněcku, celkem šest lidí, šest mrtvol se našlo a bylo jich asi deset nebo dvanáct. Byli zastřeleni bez soudu a vyšetřování. Byli popraveni, a tak to bude se všemi m..kami (nevím jak to slovo přeložit, pozn. red.) a podivíny, kteří zasahovali do územní celistvosti naší země.“

Video zde: https://ok.ru/video/3654051629700

Vladislav Berdičevskij, poslanec Národní Rady DLR, poznamenává, že ozbrojenci z Azova, kteří se nyní vzdávají, mohou být zapojeni do takových zločinů.

„Banderovský nacista Maxim Žorin se chlubí krutostí a ukazuje zohavené tváře proruských aktivistů ze Severodoněcku. Stejná úroveň degenerace jako nacistické hnidy, které se nyní vzdávají v Azovstalu,“ poznamenává poslanec.

Vojenský zpravodaj Jurij Kotenko také vyzývá, aby se nevěřilo „Azovcům“, kteří se teď vzdávají:

„Strašidelné fotografie zveřejněné Žorinem z Azova.“ Zobrazují členy strany Opoziční platforma pro život, které zabili nacisté. To znamená, že zatímco jedni „Azovci“ vylézají z hlubin Mariupolu a vyprávějí historky o tom jak sloužili jako „pekaři“, „řidiči“ a „technici“, druzí se otevřeně chlubí represáliemi proti zbytkům ukrajinské opozice.

A to nejen represáliemi, ale jakousi bestiální krutostí – nejen zabít, ale ještě předtím zmrzačit k nepoznání. To je ten druh nelidí, se kterými bojujeme. A Západ z těchto nelidí dělá „hrdiny“. Zlo se ale vždy vrátí a nemine ani Evropu“.

Zdroj: https://bit.ly/3wwECZW

Doplněk redakce Nové republiky: na  snímku velký přítel a propagátor ukrajinských nácků bývalý senátor za TOP09 a bývalý europoslanec za TOP 09 Jaromír Štětina.

Na jiném snímku si podává ruku se supernáckem Bjeleckým, zakladatelem praporu Azov. To charakterizuje nejen Štětinu, ale i jeho stranu TOP09 a samozřejmě i Senát!

4.2 6 hlasy
Hodnocení článku
1 komentář
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Ludvik
Ludvik
před 1 rokem

Kdo absolvuje kurz „denacifikace“ na Ukrajině
https://www.youtube.com/watch?v=qZbpU_OGSrw

“Zájemců” do kursů “denacifikace” je i u nás zřejmě bezpočet..