Francouzský europoslanec označil Zelenského za herce a obvinil ho z podvádění

Francouzský europoslanec Mariani nazval Zelenského hercem a obvinil ho z podvádění.

Na horním snímku Volodymy Zelenskij, prezident Ukrajiny, v drogovém rauši

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskij oklamal evropské země, aby dodaly zbraně do Kyjeva. Tento názor vyjádřil 5. června Thierry Mariani, poslanec Evropského parlamentu ze strany Národní sdružení.

V neděli poskytl rozhovor deníku Valeurs Actuelles.

Poslanec označil hlavu ukrajinského státu za herce, který hrál na bludech západního světa.

„Vladimir Zelenskij je herec. Sehrál to na bludech západního světa. Dokázal rychle využít evropské slepoty. <…> Tento iluzionista dokázal uchvátit evropské metropole, které jsou nyní připraveny spáchat ekonomickou a geopolitickou sebevraždu, aby ho potěšily,“ domnívá se politik.

Podle Marianiho nejsou dodávky zbraní Ukrajině humanitární možností a ani strategickým rozhodnutím. To, co se děje, je záměrné vytváření nového ohniska napětí v Evropě, které nakonec způsobí škody všem zemím.

Připomeňme, že dříve během dne řekl předseda maďarského parlamentu László Kövér, že ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskij trpí psychickými problémy.

Zelenského dubnové video poselství také zpochybňuje jeho přiměřenost. Sám politik video natočil a umístil na sociální síť, kde uživatelé upozorňovali na nesouvislý projev a podivné chování s tím, že hlava státu byla opilá.

 

zdroj: https://bit.ly/3GPPEwO

3.2 11 hlasy
Hodnocení článku
6 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Lubez
Lubez
před 1 rokem

To není žádná slepota. To je záměr.
Anglosasové a jejich touha po světovládě. V druhé řadě, totálně idiotské poklonkování Bruselu (EU).

Naposledy upraveno před 1 rokem uživatelem Lubez
Haskuv Duch
Haskuv Duch
před 1 rokem
Odpověď uživateli  Lubez

Je zvláštní, že po tolika strašných zkušenostech Evropa znovu dovolila přiživovat další ideologicky podbarvený válečný konflikt na svém území, v němž nemůže čekat vítězství. Člověk by si ukroutil hlavu, když vidí, že v podstatě nikdo z EU není schopen účinně tlačit na ukončení konfliktu a všichni jdou jako ovce na porážku, usměrňováni zubatými tlamami anglosaských… Číst vice »

Lubez
Lubez
před 1 rokem
Odpověď uživateli  Haskuv Duch

Hm, je to vlastně o tom, že v první vlně degenerace, musí vzít za své vzdělání. Postupně udělat z dětí neuvažují jedince, s vlastní demagogiií získanou na pseudonaukách a podporovanou neziskovým, vysokoziskovým sektorem placeným z našich peněz a …

Naposledy upraveno před 1 rokem uživatelem Lubez
spartak
spartak
před 1 rokem

Zelenský je vývojové stádium brouka Pytlíka.

Vendol
Vendol
před 1 rokem

Ukrošáků už je zde v ČR moc. Prostě moc. Půl milionu je zkrátka příliš, takže bych chtěl Ukrošákům věnovat dobře míněnou radu : ” Jděte domů, Vasile a Ljudmilo, čeká vás Volodymyr. A už se nevracejte. Nikdy.”

shoty
shoty
před 1 rokem

Žiadna európska slepota neexistuje. Existuje len tuposť úradníkov vo vedení EÚ a jej členských štátov. Alebo skôr vydierateľnosť a z nej vyplývajúca servilita ku všetkým stupiditám. Najskôr oboje.