Glosa Petra Hampla: Začátek Fialova konce

Tak to tu máme. Poprvé od voleb ukázal nějaký výzkum veřejného mínění takový pohyb preferencí, že kdyby byly volby dnes, jmenovalo by premiéra hnutí ANO, a nepotřebovalo by k tomu ani Pirátostán ani Pětikoalici. SPD se totiž konečně vykašlalo na očkování a preference začaly rychle stoupat.

Odhaduji, že je to jenom začátek. Že takových výzkumů bude přibývat a že odklon voličů od současné vládní koalice se bude urychlovat. I když jim samozřejmě nějaké tvrdé jádro zůstane. Můžeme tedy čekat, že o to rychleji budou pracovat na korespondenčním hlasování a dalších fíglech.

Zdroj: petrhampl.com

3 7 hlasy
Hodnocení článku
7 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Hokarc
Hokarc
před 1 rokem

Korespondenční hlasování je pouze jiný výraz pro volební podvod. Jenže, co jiného, při volbách, čekat od nepřítele.

Vendol
Vendol
před 1 rokem

Neznám jedinou zemi, vyjma ČR, kde by měl migrující parazit přednost před domácím obyvatelstvem. U nás Fialova vláda zcela evidentně preferuje Ukrošáky před námi. Mimochodem, nevíte, kde se skrývá podpraporčík Michal Čoudelka, náčelník BIS ? Dříve komentoval fotbalové zápasy a radil, jak správně vytáhnout klíště a použít toaletní papír, a teď už dlouho nic.… Číst vice »

Lubez
Lubez
před 1 rokem

Až na to, že si ANO chrochtá s ODS a ani se nezačervená.

Plebej
Plebej
před 1 rokem
Odpověď uživateli  Lubez

Tak, jako i vám, vrtá mi hlavou, kde autor glosy P. Hampl bere víru, že by další vládní koalici nesestavili Babiš s Fialou. Vždyť ten probruselský Babiš nadbíhá zdejší probruselské pravici div se nepřerazí. Dobře totiž ví, jak i jim chutná moc (oslazená rozpočtovými fin. veletoky) a s jakou lehkostí pak kartelují. Ti i s Piráty stihli dokázat,… Číst vice »

Václav Dvořák
Admin
Václav Dvořák
před 1 rokem
Odpověď uživateli  Plebej

Myslím si totéž. Vždyť hned po volbách Andrejko tvrdil, že by nejraději vládl s ODS.

Lubez
Lubez
před 1 rokem
Odpověď uživateli  Plebej

Souhlas. A to jejich nehorázné podlézání je až výsměch stejného kalibru, jako výsměch slepence všem lidem. Ještě před zvolením Andrejka, jsem pracoval občas i pro něj. Znal jsem ho osobně a všem okolo sebe jsem říkal, že tohohle člověka já volit nemohu z jistých důvodů.

vachav
vachav
před 1 rokem
Odpověď uživateli  Lubez

Prohlášení Babiše ve sněmovně po 24.únoru: ” Po Vrběticích již víme,s kým mámé tu čest….”. Kdyby nic jiného,tak tento ubohý výrok ukazuje na amerického a eurounijního poskoka-prostě politická kreatura!