Agentura EXANPRO v boji s darebáky z BIS a Vojenského zpravodajství

Podplukovník v. z. Jiří Wagner, analytik Vojenského zpravodajství AČR v záloze, provozovatel oblíbeného zpravodajsko-analytického webu “Agentura EXANPRO”, momentálně stále cenzurovaného, nám zaslal sdělení, které si dovolujeme přetisknout. Pan Wagner, jehož analýzy jsme často přetiskovali, má naše sympatie a plnou podporu. Protiústavní cenzura a totalita NATO v naší zemi nesmí vyhrát!

Jiří Wagner
Jiří Wagner

Ke snímku nahoře: Z prostředí zelených mozků vyšel podnět k protiústavní činnosti a porušení lidských práv. Dostali befel z NATO a vytáhli seznam webů, které je dlouhodobě iritovaly. Na snímku příslušníci tzv. Národního centra kybernetických operací, kteří místo aby vyhledávali hrozby se dali na porušování lidských práv. Kdo je za ně zodpovědný? Jejich velitel gen. Beroun, jejich ministryně Černochová, jejich předseda vlády Fiala…hlavní viníci!

 

Vážení příjemci zpravodajských výstupů,

na chvíli jsem se odmlčel, ale to jenom proto, abych dokončil důležitou práci, respektive jeden díl důležité práce. Tím prvním důležitým dílem bylo dokončení podrobného trestního oznámení č. 001/2022, které jsem včera podal na Okresním státním zastupitelství v Benešově (viz fotografie s potvrzením o převzetí). A jak napovídá číslo 001, tak se nejedná o osamocené a poslední trestní oznámení, ale další TrO budou následovat včetně kauzy “Vrbětice”.

TrO č. 001/2022 je rozděleno do dvou dokumentů s celkovým počtem listů 410 (viz dvě přiložené přílohy). Základní dokument má 210 listů. Druhý dokument je veden jako přílohová část k TrO a má 200 listů. Obsahuje 19 příloh s listinnými důkazy a dalšími písemnostmi či zpravodajskými produkty. V přílohovém dokumentu je více analytických produktů k dotčeným tématům, které podporují to, že jsem neporušil žádná pravidla, natož zákony, a také to, že web Exanpro.cz je odborným webem, a nikoli jakýmsi dezinformačním webem atd. Celé TrO je právě tím, o čem jsem v minulém dopise psal, že až to bude hotové, tak to bude mít hodnotu více než 30 analýz. Některé produkty jsou vám již známé, ale přesto v nich můžete najít nová doplnění.

Celé TrO si dovolím nazvat kriminálním faktografickým a chronologickým románem, který se bude dobře číst právě těm, kteří mají v oblibě literaturu faktu se zaměřením na problematiku zpravodajských služeb ve vztahu k dění ve světě. Objemově je to vlastně jako vydání knihy, takže si po té informační pauze můžete opět pěkně počíst. Kromě rozboru trestné činnosti a souvisejících věcí je TrO také mojí výpovědí, kde uvádím svůj osobní postoj a některé dosud nezveřejněné údaje o sobě, abych vyvrátil moje neustálé očerňování některými novináři a neziskovkami. Dál k tomu není co dodávat a já Vám přeji hodnotné čtení. TrO můžete samozřejmě šířit podle své libosti – je to ostatně ve velkém veřejném zájmu.

TrO budu šířit i médiím a bude na nich, zda o tom něco zveřejní. Hodně z nich patří k těm ustrašeným nebo politicky indoktrinovaným. A samozřejmě další skupinou adresátů budou všechny ty subjekty a osoby, jichž se TrO bezprostředně týká. Pak chci TrO zaslat i zákonodárcům a dalším vybraným adresátům. Kvůli své aktuální zaneprázdněnosti budu TrO šířit především v posledních dnech příštího týdne.

Závěrem ještě odpovím na dvě často pokládané otázky, které od Vás přicházejí:

1. Zatím stále neprovozuji žádný web, ale uvažuji o tom. Musím to ale napřed prodiskutovat se specialisty. Nyní upřednostňuji ten postoj, že když mi státní subjekty zakázaly veřejně a svobodně publikovat na svém webu, tak budu publikovat pro státní zastupitelství. Každé další TrO bude potvrzovat platnost předchozích TrO.

2. Ke kauze “Vrbětice” jsou v přílohové části TrO dva dokumenty: zpravodajský výstup a rozhovor pro Parlamentní listy publikovaný jen čtyři dny před zablokováním webu. Tyto dokumenty mají v tomto TrO hlavně ilustrovat kolosální střet zájmů Vojenského zpravodajství ve vystupování proti mně. Už v těchto dvou dokumentech je celá řada důkazních položek, které Vám hodně řeknou o zákulisí této klamné zpravodajské operace ze strany BIS a za podpory VZ. Nicméně jedno TrO se bude týkat právě této kauzy, což bude opravdu mimořádné dílo.

Stávám se lovnou zvěří, ale nemohl bych žít s tím, že jsem se podvolil těmto darebákům (jak takovéto lidi nazýval můj otec). Blíže viz závěrečný bod TrO.

Poznámka 1: Všechny odeslané přílohy můžete šířit podle své libosti. Další zájemci o poskytované zprávy jsou vítáni – stačí svůj zájem napsat a já je zařadím do skrytého adresáře. Opačně, pokud by se kdokoli z Vás rozhodl, že nechce tyto zprávy dostávat, stačí mi to stručně sdělit a já zařídím smazání z adresáře. 
 
Poznámka 2: Dopisy rozesílané hromadně, nemusí přijít do složky “Doručená pošta”, ale mohou skončit ve složce “Nevyžádaná pošta” (spam) nebo ve složce “Hromadná pošta”. Občas tedy prověřujte i tyto složky. 
 
Poznámka 3: Pro předchozí předplatitele stránek Exanpro.cz, kteří se stále ještě po zablokování webu EXANPRO neozvali, uvádím, že první dopis s vysvětlením situace byl odeslán 6. března 2022. Poté bylo odesláno několik dalších dopisů včetně různých výstupů. Původní e-mailové schránky pod doménou Exanpro.cz byly taktéž zablokovány a následně smazány. 
 
S pozdravem
Jiří Wagner

Uložené texty Trestního oznámení a jeho příloh jsou k přečtení ZDE

“Tady Homer Koudelka, slyšíš Vočko Beroune, už jdou po nás! Pápá lampasy, mně snad už nikdy nepovýší…!”
3.2 9 hlasy
Hodnocení článku
6 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
vaclav
vaclav
před 1 rokem

Beroun si mněl vymyslet jiné krycí jméno a nehanobit slušné město. Navrhuji SKUNK.

spartak
spartak
před 1 rokem

Nepodceňujte ,může se nám to vymstít! Národ je silně pod drogou USA ,proto opatrně. Komunisti předali stát sametově, pravicová lůza bude jiná !

Havloidni zmetek
Havloidni zmetek
před 1 rokem

Ta složka je prázdná, nahráno 9.7.2022 ve 20,20 hod. a snad již smazáno Koudelkou 10.7.2022 v 7,43 hod., Ten Koudelák je ale rychlý šíp.

rudolf karel
rudolf karel
před 1 rokem
Odpověď uživateli  Havloidni zmetek

Jsou ještě mnohem rychlejší, smazáno již 9.7.2022 před 20.48 hod. na Uložto, kde byla už v té době “složka prázdná” . Hodně jim to vadí ! Asi je tam dost zajímavých věcí.

Havloidni zmetek
Havloidni zmetek
před 1 rokem
Odpověď uživateli  rudolf karel

Ten Koudelka snad ani nespí, aby mu nic neprošlo mezi prsty, na toho platí jen Petrov a Boširov, kteří mu vyhodili sklad ve Vrběticích, když si jen na chvíli klimbnul.

mikkesh
mikkesh
před 1 rokem

Podívejte, já bych ty čučkaře nechal být. Co zmůže naše slavná rozvědka přesně neodhadla ani kantýnská, co je řídila a úkolovala. I sledování manželek a milenců zdojili tak, že si je sledovaní posílali pro svačinu. Řekl bych, že “práce” na sledování kde kdo o nich a o vládě píše, že jsou to infantilní idioti, je tak… Číst vice »