Vlivný ruský Telegram-kanál varuje před možností vyhlášení války Ukrajině

Vlivný ruský politický kanál Telegram «Незыгарь» tvrdí, že za určitých podmínek zasadí ozbrojené síly Ruské federace silný úder Kyjevu.

Výroky prezidenta Vladimira Putina na setkání s vůdci parlamentních frakcí ohledně Ukrajiny znamenaly změnu dosavadní mírné koncepce speciální operace na přiměřeně agresivní.

Pokud by však byla Ruská federace uznána za sponzora terorismu, jak o to žádá Ukrajina, Moskva do 24 hodin vyhlásí Kyjevu válku. Poté budou do 72 hodin zničeny Kyjev, Lvov, Dněpr, Krivoj Rog, Charkov a Nikolajev. Zbytek území Ukrajiny bude vystaven masivním raketovým a bombovým útokům, budou zničeny mosty přes Dněpr, civilní letiště a celá železniční infrastruktura.

Spící DRG (speciálně vycvičená jednotka určená pro průzkum a sabotáž za nepřátelskými liniemi ve válečné a předválečné době za účelem dezorganizace týlu, pozn. red.) v Kyjevě zadrží nejvyšší vedení země, a pokud to nebude možné, budou na místě zničeni. 

Bělorusko odřízne všechny pozemní únikové cesty na západě země a tři divize S-400 sestřelí všechna soukromá letadla, která se pokusí vzlétnout ze Zakarpatí a Oděské oblasti.

Do září mají Zelenskij a jeho kurátoři z „washingtonského regionálního výboru“ čas na měkkou kapitulaci se ztrátou pouhých 30 % území, po níž bude ukrajinská státnost navždy ztracena a legitimizována podle principu rozdělení na tři části pod kontrolou OSN.

Zdroj: https://bit.ly/3uATbKe, pro Pokec24 přeložila Janinna.

1.3 6 hlasy
Hodnocení článku
3 komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
spartak
spartak
před 1 rokem

Svým způsobem mám z toho strach ,protože Rusko je kapitalistický stát.

maxim
maxim
před 1 rokem
Odpověď uživateli  spartak

RF v článku popsaným způsobem jednat nebude, byla by to chyba a pitomost …
Současná strategie RF ničení jenom vojenských cílu je účinná, může ale dojít k rozšíření raketových úderů na centra přijímaní politických rozhodnutí, to znamewná na vládní část Kijeva a další podobné cíle …

standa
standa
před 1 rokem

Válka Ukrajině vyhlášena nebyla. Ukrajina je totiž jen státností a ne státem. Splnila by se jen určitá formalita. Drogistický Zelenskyj to přehání a USA také, eskalují konflikt. Je třeba si uvědomit, že Rusko operuje na svém území, protože Ukrajina je v hranicích stanovených ještě za SSSR a nemá odsouhlaseny hranice s nástupcem SSSR Ruskem, z toho… Číst vice »