Ruská FSB obviňuje Ukrajinu z vraždy dcery Alexandra Dugina – Doplněno!

Ukrajinské tajné služby opět předvedly, jaká je pravá podstat kyjevského režimu

Zahraniční zdroj
Zahraniční zdroj

FSB tvrdí, že si Ukrajinka pronajala byt v domě Darji Duginové, sledovala ji, nastražila bombu v autě a poté uprchla do Estonska.

Natalija Vovk, ročník 1979, se svou dcerou si pronajaly byt ve stejném domě v Moskvě, kde žila Darja Duginová, aby získala informace o jejím životním stylu a dostaly se blíž k jejímu otci.

Pachatelka řídila Mini Cooper a třikrát na něm změnili registrační značky. Vozidlo vjíždělo do Ruska se SPZkou Doněcké lidové republiky – Е982ХН DPR,

při pobytu v Moskvě používalo značky Republiky Kazachstán – 172AJD02,

a při výjezdu ze země ukrajinské značky AH7771IP.

Stejně jako Dugin s dcerou navštívila i Vovk se svou dcerou literární a hudební festival “Tradice” v obci Zacharovo v Podmoskevské oblasti.

Duginová odjela z festivalu v otcově autě sama, protože Dugin na poslední chvíli odjel jiným autem s přáteli. Asi ve 21:35 na dálnici Možajskoje poblíž vesnice Bolšije Vjazemy auto v plné rachlosti explodovalo, zastavilo, sjelo z cesty a začalo hořet.

Po atentátu odjela pachatelka přes Pskov do Estonska. Ukrajina jakoukoli účast popírá.

Natalija Vovk provdaná Šabanová byla příslušnicí nacistické jednotky “Azov”. K atentátu byla připravována ukrajinskými zvláštnímu službami a instruktory ze zemí NATO.

Legitimace Natálije Šabanové Vovk svědčí o její příslušnosti k ukrajinské Národní gardě, jejíž součástí jsou i nacistické bataliony včetně Azova

Potud zpráva ruské kontrarozvědky FSB.

Zdroj: Telegram kanál PNG

P.S.: Nad smrtí nevinné mladé ženy jásala bezdětná Jana Černochová – božím dopuštěním ministryně české vlády.

Česká televize se může přetrhnout, aby papouškovala propagandistické nesmysly trapně “vyvracející obvinění” kyjevského režimu. Byla by to docela velká zábava, kdyby z tím vším nebyla vražda nevinné mladé ženy a kdybychom lháře z ČT neplatili z našich peněz.

4.4 8 hlasy
Hodnocení článku
12 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
standa
standa
před 1 rokem

Při zamyšleni nad tím co se stalo, člověka napadají různé věci. Byla zavražděna novinářka. Možná podpora atentátu zevnitř proamerickými silami v FSB je také možností. U Ukrajiny a CIA vč. NATO států je to však normální. Normální pro Západ je vyrábět atentáty, svrhávat vlády, vraždit politiky, vydírat sankcemi, vydírat doláčema či zbraněmi nebo fašismem.… Číst vice »

cablik
cablik
před 1 rokem

No jo tady jsou předložené důkazy to není jako Čuk a Gek z Vrbětic. Příslušník AZOV tak je vše jasné. Teď jsou na tahu Rusové chvilku ta ženská bude hrdina pro svoje páníčky ale teď už se bojí odplaty.

standa
standa
před 1 rokem
Odpověď uživateli  cablik

Odplata bude velmi promyšlená a bude velmi bolet nejen Ukrajinu.

Primak
Primak
před 1 rokem
Havloidni zmetek
Havloidni zmetek
před 1 rokem

Nedávno jsme tu měli nahlášený atentát na Babiše (2.8.2022), dokonce jsem ten atentát nahlásil na policii já na základě podsunuté informace. Původně jsem si myslel, že to byla práce pětikolky na zničení Babišova turné, že mi podsunuly tuto informaci, ale měním názor, ten atentát byl zřejmě připraven skutečně, a tím, že… Číst vice »

SunTzu
SunTzu
před 1 rokem

…….. Rusko bojuje proti Západu vedeného Spojenými státy. Ve svém předposledním příspěvku na Telegramu Dugin znovu zarámoval aktuální otázky. Požaduje od ruského vedení „strukturální, ideové, personální a strategické“ změny vedení bojů. Na základě nových skutečností – od útoků na Krym až po pokusy vyvolat jadernou katastrofu v Záporoží – dochází k závěru, že NATO… Číst vice »

SunTzu
SunTzu
před 1 rokem

Před námi tedy leží otázka, jak zareaguje Kreml a ruská tajná služba, až bude plně objasněno, že atentát skutečně vymyslely a provedly SBU, CIA a NATO. To totiž znamená, že kyjevský terorismus již stojí před branami Moskvy. Půjde o odpověď spojenou s opakovaným slibem Vladimíra Putina, že pokud Západ překročí červenou čáru, nebude Rusko váhat… Číst vice »

Havloidni zmetek
Havloidni zmetek
před 1 rokem
Odpověď uživateli  SunTzu

ten terorismus, kamaráda, už stojí před našimi dveřmi.

danny
danny
před 1 rokem
Odpověď uživateli  SunTzu

Rusko jistě zareaguje. Ale ne nyní, kdy jsou všichni nastraženi, média v pohotovosti, “analýza” stíhá “analýzu”, vražedkyně je obklopena několika vrstvami ochrany. Ale to není možné dělat do nekonečna. Úder přijde tehdy, kdy to nikdo, ani ona nebude čekat. Ví co ji zcela jistě čeká, ale neví, kdy a odkud a jakou formou… Číst vice »

standa
standa
před 1 rokem

Obvyklý postup CIA + SBU. Zvláštní služba zjistila, že „zločin byl připraven a spáchán ukrajinskými speciálními službami“ a jeho vykonavatelem je občanka Ukrajiny Vovk Natalja Pavlovna, narozená v roce 1979. Do Ruska dorazila 23. července 2022 společně se svou dcerou Shaban Sofií Michajlovnou, narozenou v roce 2010. „V den vraždy byli Vovk a Shaban na literárním… Číst vice »

standa
standa
před 1 rokem
Odpověď uživateli  standa

Přitom při vstupu do Ruska byla použita čísla Doněcké lidové republiky – Е982ХН DPR, v Moskvě – kazašská čísla 172AJD02 a při odjezdu – ukrajinská čísla AH7771IP. – Je jasné, že na to nebyla sama. Krytí muselo být zajištěno i místními osobami – takže buď spící buňkou – v Rusku je jich hodně z 90.let – tisíce… Číst vice »

danny
danny
před 1 rokem
Odpověď uživateli  standa

Jenže každá akce zanechá stopy. Když ji ztotožnili, dozví se s kým se setkala, kdy, kde a pak další a další. Myslím, že FSB je velmi výkonná a vezme to hákem. Putin to vzal osobně. A to je pro pachatele a jeho komplice zlé. Tady půjdou rukavice dolů a nic se hrát nebude.