Náš starý a nový Mnichov

Téměř 55 % voličů naší země nezvedlo svůj zadek a nepřišlo k volbám. To je náš nový současný Mnichov.

Karel Petřík
Karel Petřík

Naši dědové v roce 1938 masově projevili vůli bránit suverenitu a svobodu své země. Odvaha jim nechyběla. Jejich dnešní potomci nechodí k volbám a tím se dobrovolně stávají otroky zahraničních vlád  a korporací.

Tito lidé na žádné náměstí protestovat nepůjdou. Voliči, kteří k urnám přišli, v podstatě potvrdili odhodlání  pokračovat s Fialou nebo Babišem na cestě do ekonomické záhuby.

Němci dnes nepotřebují armádu ani vůdce. Národ Husa a Žižky degeneroval od roku 1938 do dneška v národ Háchy a Moravce. Za posledních 30 roků si nás Západ, tedy vlastně Německo, uhnětlo k obrazu svému. Z aspirantů na evropanství si v nás vychovali spotřebitele, služebníky a aniž jsme si toho pořádně všimli, skoupili u nás vše, co za něco stálo a zničili to, co jim konkurovalo. Jen prostoduchý snílek se může domnívat, že dnes jsou zájmy Francie, Bitánie a Německa k naší zemi jiné, než v roce 1938. Tenkrát jsme k obraně zmobilizovali cca 1 300 000 mužů odhodlaných bránit svou vlast v 10 000  malých a cca 250  větších pevnostech. Kvalitní zbraně, velmi dobrá úroveň vycvičenosti vojska a velitelů, ale především vůle bránit svou zem, nám 30.9.1938 rozhodně nechyběly.

Dnes nás ruinují země Západu a v dojemné shodě  dosahují  svých cílů, aniž by potřebovali  tanky, a bez jediného výstřelu na hranici ovládají naši vládu, naše podniky a u velké části populace také myšlení, jak prokázaly v sobotu skončené volby. Snad až strádání probudí odpor a zoufalé odhodlání se vzepřít. Ženy táhnoucí v roce 1789 z Paříže na Versailles  nehnala touha po volnosti, rovnosti a bratrství, ale HLAD. K tomu je ovšem ještě daleko. Ale doba, kdy nás ceny energií a nové daně připraví o naše byty a domy, je na dohled.

Vláda si odechla. Nějaká shromáždění nespokojenců na náměstích – tomu se smějí už teď.

30.9. si svůj nečekaný triumf jistě oslaví.

Každý je svého štěstí strůjcem. To platilo a platí  jak pro jednotlivce, tak pro národy.

 

Autor: Karel Petřík, zdroj: První zprávy

5 2 hlasy
Hodnocení článku
6 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
cablik
cablik
před 1 rokem

Neházel bych flintu do žita k komunálním volbám chodilo vždy málo lidí uvidíme až budou platit předražené energie jestli půjdou k parlamentním volbám. Volit do senátu většina nemůže a navíc ho považují za zbytečný.

danny
danny
před 1 rokem

Je zbytečné se rozčilovat na občany. To že nepřišlo 55 % volit znamená, že celý Senát mají víte kde. Svým složením i samou podstatou je to instituce zcela zbytečná, ba škodlivá. Vydupal si ji pan Havel se stejně zbytečnou institucí “ombudsmanem”. Lidé to vidí a kašlou na ni. Vidí, že je to trafika… Číst vice »

Naposledy upraveno před 1 rokem uživatelem danny
Hokarc
Hokarc
před 1 rokem

Polistopadový režim zde vychoval zhruba polovinu politických analfabetů a poměrně veliké procento nepřátel vlastního národa. Ve školách jsme totiž politiku pronárodní nahradili, jak říkával český Jidáš, politikou nepolitickou, čili protinárodní.

Ludvik
Ludvik
před 1 rokem

Napsat, že “Národ Husa a Žižky degeneroval od roku 1938 do dneška v národ Háchy a Moravce.”, na to musí být opravdu silný žaludek. Zřejmě, podle sebe soudím tebe….

unkas
unkas
před 1 rokem
Odpověď uživateli  Ludvik

neřekl bych…. jen bych pane autora Petříka mírně poopravil:”… soudě podle skutků většina národa”

Ludvik
Ludvik
před 1 rokem
Odpověď uživateli  unkas

O jaké to většině národa je řeč ? O té, co neuznává současný systém a tak ani nejde k volbám, o kterých je v podstatě přesvědčena, že se jimi nic nezmění ?!