Drzost Pětikoalice je nekonečná

Rakušanův “zvací dopis”: Proč asi k nám novodobý Bilak zve milionovou armádu Ukrajinců? Kyjevizace českého státu pokračuje. Ožebračování našich občanů nabírá na obrátkách. Média, cenzura a hynoucí český lev. Jak dlouho ještě?

Jindřich Kulhavý
Jindřich Kulhavý

JINDŘICH KULHAVÝ  jednoduchou “inventurou” zničujících kroků Fialovy “kyjevské vlády” dochází k závěru, že milion dalších Ukrajinců, které k nám na zimu zvou, má být možná “armádou”, která za žold příspěvků, sociálních dávek a dalších benefitů z rostoucího astronomického dluhu, je má ochránit před hněvem lidu

Vláda má za sebou cestu, kterou je výjezdní zasedání její části do Kyjeva. Kde skutečně členové té nejhorší vlády v historii samostatné české republiky byli, to skutečně netušíme, nicméně závěry této akce jsou doslova šokující a musí naštvat každého normálního člověka majícího určité povědomí o národní hrdosti. Hovořit o obnově Ukrajiny nyní, kdy není jasné, bude li co obnovovat, je jen zástěrka.

Vše pro kyjevského válečníka

Samotná snaha dát kyjevskému válečníkovi vše, na co si vzpomene, navíc i u nás ceněný řád, je strašidelná. V České republice došlo k nejvyššímu zdražení elektrické energie na světě, přestože patříme na úplnou špici v její výrobě v přepočtu na počet obyvatel. Ceny plynu razantně vyskočily a jsme jedinou evropskou zemí nemající smlouvu napřímo s Gazpromem. Máme jednu z nejvyšších inflací v Evropě a její reálná výše je mezi 20ti až 25ti %.

Zvýšeny byly už i nájmy. Pohonné hmoty jsou na svém historickém maximu a benzín i naftu máme dražší než ve Francii, na kterou jsme ještě před rokem koukali v tomto směru s despektem. Potraviny, respektive jejich kvalita je u nás dlouhodobě horší než v sousedních zemích, přesto jsou drahé. Nově jsou snižovány gramáže toho, co zůstalo v původních velikostech balení. Je naplánováno vysoké zdražení pitné vody, nově až o dalších 30%.

Ožebračování na pokračování

Mimo realitu v této situaci zůstávají důchody, jejich skutečná úroveň při pohledu na výše popsané klesá a senioři se dostávají na pokraj chudoby, přesto vláda uvažuje o posunu výše věku opravňující k odchodu do důchodu. Dle odborníků může český občan v jednoduchých provozech pracovat do 75ti let. Zdá se tedy, že se vláda chce zbavit důchodců úplně a po dosažení tohoto limitu nabídne asi euthanasii.

To vše i přesto, že byly odebrány peníze zdravotním pojišťovnám, zvýšil se díky všeobecně vysokým cenám výběr DPH, taktéž stát díky dividendám a obrovským ziskům přinejmenším výhledově bohatne na ČEZu. O mnoha formách daní u pohonných hmot už nemá cenu ani hovořit. Čistě teoreticky má tak stát k dispozici mnoho peněz navíc a při správném hospodaření by měla státní pokladna penězi přetékat. Zvláště, když by od příštího roku měla platit až 80ti procentní daň z neočekávaných zisků spojených se současnou situací.

Vláda okrádá i podnikatele

Posun platnosti výběru na příští rok samozřejmě umožňuje firmám, kterým to hrozí, se na tuto situaci připravit a zisky uklidit. Navíc už příští rok nebudou nárůsty zisků tak velké, aby byly považovány za neočekávané, protože bude záležet na tom, s jakým rokem budou porovnávány. Zde zůstal prostor pro machinace. Přesto lze říct, že jakékoliv navyšování daní je pouze snaha více okrádat podnikatelské subjekty a vše bylo řešitelné ihned a jednodušeji.

V popisu negativních skutečností bychom mohli pokračovat ještě dlouho, pojďme na obrácenou stranu mince. Jak stát hospodaří s tím, co vybere? Vláda si odsouhlasila další obří schodek státního rozpočtu, tentokrát 295 miliard korun. Na co ty peníze potřebuje, když se zlepšení životní úrovně Čechů nekoná? Podpora našeho průmyslu je v této kritické době nulová, školství nevzkvétá a uvažuje se o zavedení školného pro naše studenty na vysokých školách.

Sportovní oblast strádá a výchova mládeže v tomto směru už dávno ekonomicky ruinuje rodiče. Její kvalita klesá. Kultura má období blahobytu za sebou a dostává se do relativně složité situace, kdy lidé za divadlo či kina nemohou utrácet. I přesto většina herců nadále patří k podporovatelům vládní koalice, což je vcelku zvláštní a jen to odpovídá kolaborantskému chování, které jsme vnímali třeba i za 2. světové války či v období socialismu.

Média podporovaná politickou pseudoelitou

Naopak média jsou přeplácena, protože jsou hlásnou troubou liberalismu, z něhož vychází i vládnoucí politická pseudoelita. Jde o jedno z mála odvětví, které na současné situaci profituje, což nebrání k vznášení dalších ekonomických požadavků například ze strany vedení ČT a ČRo. Zde je třeba ještě zmínit snahu o likvidaci jakékoliv konkurence z tzv. 2.břehu, ke které napomáhá teorie jediné pravdy a obrovská cenzura.

To vše je však nic proti tomu, jakou ukrajinizací prošla vláda Petra Fialy. Jsme zemí projevující nejvyšší nenávist vůči Rusku. Jedině u nás visí modrožluté hadry na státních i soukromých budovách. Podpora Ukrajinců u nás dosáhla natolik vysokých měřítek, že jim naši občané mohou jen závidět. Nově se zvyšují příspěvky na bydlení, elektřinu a plyn získávají za staré ceny, ani další formy podpory nekončí.

Nehovoříme o tom, že mnoho peněz si odváží sebou při návratu na UA a často tam žijícím chodí nadále naše podpory. Přesto ministr Rakušan pozval k přezimování u nás další milion Ukrajinců, kterým díky přístupu Zelenského a Západu Rusové začali likvidovat energetickou infrastrukturu. Což přimělo Fialu sáhnout opět do státní kasy a uvolnit 20 milionů na nákup dieselových generátorů elektřiny. Jen pro představu, to je tak 5 takových zařízení nevalného výkonu, které Ukrajinu nezachrání a nás stojí další peníze.

Tanec na hrobě státu

Je to nic proti tomu, co už nás podpora Zelenského stála a co je ještě v plánu. A milion dalších Ukrajinců u nás námi živených je doslova likvidační číslo. K tomu přidejme výcvik tamních válečníků u nás, přesuny našich zbraní na východ, to vše za současné likvidace českého průmyslu a úprku zahraničních firem do jiných zemí, tedy s výhledem na vysokou nezaměstnanost. Je tedy třeba se zeptat, kam kráčíme a jak dlouho ještě budeme toto chování Fialy & spol. tolerovat? To i přes zjevně velkou skupinu Čechů zahalených do ukrajinských barev. Je jich opravdu dost na to, aby vládu ochránili, nebo milion pozvaných Ukrajinců má být de facto armáda žoldáků chránících úzký okruh politiků z Pětikoalice? Odpovězte si na to sami. Jisté je, že český lev umírá. A u jeho lůžka tančí naše zdegenerovaná vláda.

Autor: Jindřich Kulhavý, zdroj: iNadhledProtiproud

Podpořte Novou republiku – číslo bankovního účtu: 2300 736 297 / 2010

4.2 5 hlasy
Hodnocení článku
13 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
spartak
spartak
před 1 rokem

Hloupost stále šplouchá na maják všem, kteří stále brečí o komunistech a nejvíc je irituje Jakeš.Pánové tím vlastně jste ve stejném gardu jak celá pětidestrukce,asi si to neuvědomujete ,nebo jste tak prd…

vachav
vachav
před 1 rokem

vachav
před 2 dny
Bohužel vše je v relaci.Co se dá očekávat od vlády státu,v kterém jeho president udělí nejvyšší státní vyznamenání představiteli fašistického státu.Tak se chová pouze oportunistický a nesvéprávný vazal.

Stanislav Sevecek
Stanislav Sevecek
před 1 rokem

změna obyvatelstva. už dnes U Nás žije 1 000 000 milion ukrajinských novosídelníků. import migrantů nikdy není z národohospodářského hlediska ekonomicky efektivní. /nemluvě o tom, že etnicky/regionálně skupinová migrace (je vždy kulturně a ideově cizorodá), která přinese do země nad 3% nové etnicity je začátkem proměny obyvatelstva. Následuje natalita, od 5% se migranti organizují, od 10%… Číst vice »

Kastelan
Kastelan
před 1 rokem
Odpověď uživateli  Stanislav Sevecek

V podstatě s vámi souhlasím, ale musím k tomu dodat, že je pořád lepší milion Ukáček, jak 500 000 muslimských kozojebů.

eFPe
eFPe
před 1 rokem
Odpověď uživateli  Kastelan

Vnímám to podobně jako vy Kastelane. Pořád jsou z křesťanské země, a mají k potenciál se adaptovat spíš než ti z jihu a jihovýchodu. A i kdyby ne, ten rozdíl mezi náma není až takový.

cablik
cablik
před 1 rokem

USA: UNIVERZITA NABÍZÍ VŠEM BĚLOCHŮM, ŽE ZA 85 TISÍC DOLARŮ ROČNĚ JE NAUČÍ, ABY SAMI SEBE NENÁVIDĚLI
https://pravyprostor.net/?p=151696

V BERLÍNĚ SE POCHLAPILI A ZAKLÁDAJÍ DVĚ HOMOSEXUÁLNĚ LESBICKÉ „MATEŘSKÉ“ ŠKOLY
https://pravyprostor.net/?p=151698

vachav
vachav
před 1 rokem
Odpověď uživateli  cablik

Degenerace západní civilizace nepochybně úspěšně pokračuje.Na chování germánů je to poslední léta velice patrné.

kutnohorsky
kutnohorsky
před 1 rokem

Jen několik postřehů. Vláda sebere starým komunistům peníze z důchodů. Nic proti ale svojí neschopnost si léčit na starých lidech? Přitom oni toho udělali pro stát daleko více než ti současní gengstři. ČR daruje Ukrajině dalších 90 tanků. Potravinové banky na které se skládáme pro naše hladové spoluobčany jsou vyžrané od… Číst vice »

mikkesh
mikkesh
před 1 rokem
Odpověď uživateli  kutnohorsky

On ten starej komunista v důchodu to asi nezachrání. Nehledě na to, že děti těch komunistů co jsou dnes ve vládě a politice budou muset, nebo by alespoň měly, ty rodiče, dnes důchodce, finančně podporovat. Prostě kde blb, tam nebezpečno. No jó, ale co dělat, když ty neschopné nýmandy ti komunisti, i ve… Číst vice »

mikkesh
mikkesh
před 1 rokem

Copak, copak, snad nám ta válčička nějak neutichá ? Jak to, že naši klauni nemají bakelitové kyblíky na hlavičkách ? Jestli pak si čeští maňásci byli prohlédnout Doněckou oblast, kterou si “naše” republika vylosovala k obnově ? A dokonce prý sto českých firem tam chce investovat. To jich máme tolik ? Hlavně,… Číst vice »

Hokarc
Hokarc
před 1 rokem

Naše vládní kůly v plotě
jsou jen kamínkem v Putinově botě.
Však náhrobním kamenem na bedrech národa
dokud tam budou, nepřijde obroda.

cablik
cablik
před 1 rokem

Je strašné že si po sobě Češi nechají šlapat od západních sluhů uvidíme příští rok až přijdou nové platby za energie. Válku na Ukrajině platí všichni prý válečná daň……..

vachav
vachav
před 1 rokem
Odpověď uživateli  cablik

Pozoruji delší dobu,pane cablíku,že máte mezi diskutujícími nějakého”přítele”,který Vás minusuje ať napíšete co napíšete.To víte,v tomto absurdistánu je vše možné.