Pravda o vodě – video (04:20)

Ing. Radek Novotný bojujeza návrat protiprávně zprivatizované vody zpět obcím a občanům

Radek Novotný
Radek Novotný

1. Každým dnem očekávám rozsudek

V kauze protiprávně vytunelované městské vodárny Kladno-Mělník.
Soud probíhal od roku 2004, tzn. 18 let!. Nová soudkyně provedla námi doložené důkazy. Proto věřím, že výsledek udělá radost i vám a v další vodárenské kauze prokážu, že koncerny jsou u naší vody protiprávně.

Mám pro vás dobrou informaci již nyní

Potvrzení, že když se lidé spojí, pak jde náprava prosadit. Věřím, že přichází doba, kdy podobná videa budeme točit v České republice. Šiřte ho prosím, lidé potřebují vědět, že náprava je možná.

Jak lidé ukončují tunely a kšeftování s vodou a poté za vodu platili jen to, co skutečně musí?

Je třeba mít vodu, energii, teplo a plyn v rukou státu. Tato odvětví mají být spravována jako veřejná služba a ne jako kšeft k dolování zisků překupníků. Souhlasíte? Pak se podívejte, co děláme a co vám dává smysl – to podpořte.

CO MŮŽETE UDĚLAT?

1) Přidejte se k 53.000 občanům, kteří požadují vyšetřit protiprávní instalace koncernů k naší vodě. Podepište petici VODA JE ŽIVOT – https://pravdaovode.cz/petice/

2) Podpořte projekty obrany vody, nadace PRAVDA O VODĚ více o projektu ZDE – https://www.darujme.cz/projekt/1205351

3) Fandíte-li více soudům a rozsudkům, pak podpořte R.Novotného 151 441 719 / 0300 Soudy financuje 20 let a stát, politici ani koncerny mu na odhalování jejich lumpáren nedávají ani korunu.

4) Sdílejte informace o vodě – přihlásit se k odběru video kanálu PRAVDA O VODĚ https://www.youtube.com/channel/UCjq7…

5) Máte-li dotaz , kontaktujte nás – radek.novotny@pravdaovode.cz nebo 774 774 680 Otevřeli jsme s 31.200 lidmi kohoutky s informacemi v Parlamentu, aby politici začali jednat. NEZAČALI? Prý to není dostatečně celospolečensky požadavek. OK Seženeme 100 tisíc podpisů, spustíme povodeň, informací a požadavek jim celospolečenský uděláme tak, že jim z toho polezou oči z důlků. Nápravu již ani zkorumpovaní politici nezastaví.

KDO JSME A CO DĚLÁME?

NADAČNÍ FOND PRAVDA O VODĚ – ruší absurdní systém – privatizace zisků a zestátnění nákladů. Cíle, výsledky práce, úspěchy i neúspěchy najedete ZDE: https://pravdaovode.cz/nfpov

JAK TO LZE NAPRAVIT? https://pravdaovode.cz/jak-vratit-vod…

PŘIDEJTE SE KE KOMUNITĚ PRAVDA O VODĚ

WEB: https://pravdaovode.cz/

FACEBOOK: https://www.facebook.com/Vodalidem/

YOU TUBE: https://www.youtube.com/channel/UCjq7… LINKEDIN: https://www.linkedin.com/company/nada…

WIKIPEDIA: https://cs.wikipedia.org/wiki/Pravda_…

Podepište petici VODA JE ŽIVOT: https://pravdaovode.cz/petice/

PODPOŘTE OBRANU VODU: https://pravdaovode.cz/podporte-nas/

4 4 hlasy
Hodnocení článku
6 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Pozorovatelka
Pozorovatelka
před 1 rokem

Omlouvám se za svůj komentář zcela mimo téma, ale nevím, jak jinak napsat redakci. Na kontaktní adresu jsem poslala dva maily hlavně proto, abych potvrzením fungující komunikace měla jistotu, že když napíšu a pošlu článek, tak dojde. Oba maily se mi ale vrátily s tím, že “Spojení bylo odmítnuto”, tady copy části… Číst vice »

Milan
Milan
před 1 rokem

Dobře vám tak, vovce. Jen solte za vodu, energie, husné žrádlo, za všechno, co mohlo být několikanásobně levnější, jen cvakejte vovce, na kost se nechte odrbat. Solte a čušujte! Co jste si zvolilili, to máte, když se vám nelíbí ten Japonec, že jakej to může být vlastenec, a že mele jako kolovrátek… Číst vice »

tomaskova
tomaskova
před 1 rokem
Odpověď uživateli  Milan

Naprostá pravda, bohužel vovce netuší, že vovcemi jsou. Co by jste také chtěl, když je naočkovaných více jak 60% lidí a každý den si jich pár tisíc jde pro další dávku.

Kastelan
Kastelan
před 1 rokem
Odpověď uživateli  Milan

Byste mi pane NEVOVCE měl trochu odhalit, jestli jste tak zcela přesvědčený o tom, že by Japonec po svém vítězném zvolení třeba 50% obyvatelstva skutečně dodržoval všechny ty body z vašeho výčtu. Já teda zcela radikáklě tvrdím, že nikoliv. Je to jen žvanil, který ví, že nikdynebude muset nic z toho co slibuje dodržet.… Číst vice »

Milan
Milan
před 1 rokem
Odpověď uživateli  Kastelan

“…zcela radikálně tvrdím, že nikoli.”
Radikálně tvrdím… a to na základě čeho?!
Když budu takto uvažovat, tak ani nějaké volby nemusí být.
Pak by bylo nejlíp koupit si kalašnikov, bednu nábojů, nůši granátů, a vyvěsit černý prapor anarchie.

Kastelan
Kastelan
před 1 rokem
Odpověď uživateli  Milan

Na základě toho, jak se chová. Nikdy nechce žádnou spolupráci, když by mohl prosadit aspoň část svého programu. Ale to ne, je lepší kritizovat. Nic to nestojí a nemusí se riskovat, že se něco nepovede. S deseti procenty sám nemá nárok něco změnit.A sám dobře ví, že víc nikdy nezíská, protože lidi… Číst vice »