Jména a příjmení vrahů ruských válečných zajatců jsou známa (video 01:21)

Zahraniční zdroj
Zahraniční zdroj

Známá jsou jména a příjmení vrahů ruských válečných zajatců, uvedl úřadující šéf Luganské lidové republiky Pasečnik.

Jména a příjmení vrahů ruských válečných zajatců jsou známá, řekl Leonid Pasechnik, úřadující šéf Luganské lidové republiky , v rozhovoru pro noviny Zvezda .

“Požadujeme, aby mezinárodní organizace pro lidská práva věnovaly pozornost flagrantnímu porušování Ženevských konvencí ze strany Ukrajiny a postavily pachatele před soud. Za nás prohlašujeme, že jména a jména vrahů jsou nám známa. Nelidé podepsali své vlastní verdikt. Budou nalezeni a budou potrestáni v plném rozsahu válečné doby, “- řekl.

Poznamenal, že LPR opakovaně upozorňovala na porušování mezinárodního práva ve vztahu k vojenskému personálu ze strany ukrajinských bezpečnostních sil. Ukrajinští ozbrojenci se podle něj cítí beztrestně a své zločiny „proti lidskosti“ neskrývají.

Dříve ruské ministerstvo obrany uvedlo, že ukrajinská armáda úmyslně zabila 10 ruských vojáků, kteří byli zajati.

Na internetu se v pátek objevilo video, na kterém ukrajinští vojáci sestřelili Rusy, kteří se vzdali a leží na zemi. Podle Valeryho Fadeeva , předsedy Rady pro lidská práva , se to stalo v Makěěvce . Šéf HRC označil tento incident za demonstrativní vzdorovitý zločin a řekl, že bude požadovat mezinárodní vyšetřování. Video HRC bude zasláno Úřadu vysokého komisaře OSN pro lidská práva, OBSE , Radě Evropy , Amnesty International , Mezinárodnímu výboru Červeného kříže a dalším organizacím.

Zdroj: RIA

5 7 hlasy
Hodnocení článku
18 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
cablik
cablik
před 1 rokem

TRAPNOST SEZNAMU ZAČÍNÁ DOSAHOVAT ZÁVRATNÝCH VÝŠIN
https://pravyprostor.net/?p=152468

Rob
Rob
před 1 rokem
Odpověď uživateli  cablik

… a pokračuje
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/tmbk-tmbk-vrabelovy-demonstrace-vstoupi-do-dejin-219638
Je to banda znenáviděných kriplů, kreténů a blbů

tomaskova
tomaskova
před 1 rokem

Pro všechny, kteří nerozumí tomu, co se nyní děje na ruské frontě.
https://rumble.com/v1vnfyq-otzka-odpov-v.v.-pjakina-ze-dne-14.11

eFPe
eFPe
před 1 rokem
Odpověď uživateli  tomaskova

A z toho Pjakinova vyjádření to má být jasné? Nezlobte se neskutečná snůška keců ohledně prediktora zrádců a kdovíčeho ještě. Z jeho keců nelze nic smysluplného vyextrahovat.Pokud to má být nějak=é poselství pro lidi kteří vědí, tak ať to nešíří volně. Je to prostě žvanil.Zrady kecy . Když jeden jasně napíše, že opuštěním… Číst vice »

danny
danny
před 1 rokem
Odpověď uživateli  tomaskova

Poslední dobou (min. rok) jsem z jeho řečí pochopil, že všichni krom Putina jsou zrádci (pederasti, vlasovci,..). Nevím, nakolik ten pán rozumí ekonomice (protože se tváří, že rozumí úplně všemu), ale nadává ministru financí a nesnáší šéfku CB Ruska. Sleduji ekonomickou situaci ne jiných webech a tam ukazují, že rubl je od cca… Číst vice »

Lubez
Lubez
před 1 rokem
Odpověď uživateli  tomaskova

Některé myšlenky jsou použitelné ale jako celek slátanina. Sláva tohoto pána je za zenitem . Stává se z něj náš Klaus.

cablik
cablik
před 1 rokem

Obávám se že žádné organizace co jsou pod palcem USA nemohou pomoci a spravedlnost si budou muset Rusové zjednat sami.

SunTzu
SunTzu
před 1 rokem

Z jiného soudku – na Novinkách presstitut Alex Švamberk píše k 80tému výročí zahájení
obklíčení 6. armády u Stalingradu. Je překvapením, že vůbec o této operací RA píší, ale samozřejmě že musí vložit kecy o pomoci anglosasů a lítost Mansteina, že mu Hitler ukradl vítězství. Článek rychle zmizí, aby nepopudil naše demokratické censory.

Rob
Rob
před 1 rokem
Odpověď uživateli  SunTzu

Asi máte na mysli tento článek: https://www.novinky.cz/clanek/historie-zlom-ve-valce-operace-uran-40414765#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=2&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Taky jsem se divil, co ten idiot Švamberk zase uvedl, ale po přečtení jsem měl stejnou reakci. Oslava německé armády a jejich úspěchu, dokud to Hitler nezbabral tím, že chtěl dobít Stalingrad. Což celý článek uzavírá součtem a pojmenováním chyb Němců. Nikde nic o nacistických vojscích, vždy… Číst vice »

Havloidni zmetek
Havloidni zmetek
před 1 rokem

Smutné bude, až nám je česká zrádcovská vláda doveze k nám, aby je tu ukryla, BIS se o ně postará, dá je někde do nějakého výcvikového kempu pro východu teroristů. Připomínám případ Ukrajince Nestora Holejka, který byl dosazen Gestapem do českého odbojového hnutí za 2. světové války, aby donášel Gestapu. Tento šmejd má… Číst vice »

danny
danny
před 1 rokem
Odpověď uživateli  Havloidni zmetek

MOSSAD při hledání a trestání teroristických vůdců nehledí na hranice. Prostě je najde a zlikviduje. Příkladů je mnoho. Velmi známé je potrestání organizátorů vražd izraelských sportovců na OH v Mnichově 1972. Celý svět mudroval, špekuloval, politici a právníci se předháněli ve vymýšlení kdejakých opatření a MOSSAD zatím dělal svoji práci. Organizátoři se poschovávali po celém světě. Měli… Číst vice »

mikkesh
mikkesh
před 1 rokem

Tady s panem Kedmim souhlasím. Asi se to musí prožít. Nebo si alespoň přečíst třeba – Mauthausen- Ďábel v líbezné krajině. Kde se dočtete jak naši milý krajané a ostatní Němci vraždili a mučili naše lidi ještě čtrnáct dní před koncem války. Nebo knihu – Zpívající orchestr – kde si zase z koncentračního lágru, všechny… Číst vice »

Hokarc
Hokarc
před 1 rokem

Pachatele těchto zločinů před ruský soud a naší vládu doprostřed plného Václavského náměstí, při příští pronárodní demonstraci !!!

vaclav
vaclav
před 1 rokem
Odpověď uživateli  Hokarc

nebo alespoň jejich obrázky ( v rámci sbírky pro posškozené touto fialovou zrůdou) za korunu plivnout a za pětikorunu pochcat.

standa
standa
před 1 rokem

Ukrajinští popravčí musí být popraveni jako němečtí nacisté. Sadisté popravili 11 vojáků ARF.

danny
danny
před 1 rokem

Jediná cesta je tak, kterou doporučil Jakov Kedmi (ex šéf jedné z izraelských tajných služeb): použít metody MOSSAD. Izraelci si dovedli a dovedou poradit s šéfy teroristických organizací. Najdou je všude a nezaváhají. I v Rusku už uvažují o obnovení oddělení MV, kterému po dobu války šéfoval Pavel Sudoplatov. Ten už ve 30. letech dokázal poradit s banderovskými šéfy. To… Číst vice »

vaclav
vaclav
před 1 rokem
Odpověď uživateli  danny

Zatím je ale pravda že když zločince chytili a tvrdili že je budou soudit – tak je poté propustili.

danny
danny
před 1 rokem
Odpověď uživateli  vaclav

A tady jsou ty konce! Jako první úkol je třeba se vypořádat s těmi, kdo to propuštění zařídili. Padni komu padni. Tady není místo pro politické čachry.