Co přinesl měsíc…listopad 2022

Víte, jak se jmenoval nejlepší a nejdéle působící velvyslanec USA v České republice?  Václav Havel!

„Občas vážně nevím, jestli svět řídí lidé moudří, kteří si z nás utahují, nebo imbecilové, kteří to myslí vážně.“  (Mark Twain)

Pokud někdo tvrdí, že západní státy propagují šíření demokracie a ochranu lidských práv, jde o pomluvu. Něčeho tak zbytečného se představitelé západních států nedopouštějí. Pouze o tom účelově hovoří na veřejnosti, aniž by očekávali, že to bude někdo brát vážně…“ (F.R.)

Jak zformovat skutečně údernou opozici?

Nikoliv založit „správnou“ stranu nebo sjednotit různé party, ale vyřešit něco mnohem zásadnějšího. Jak vytvořit společenskou vrstvu, ze které by mohla vzejít opozice schopná převzít moc. To je úplně jiný typ úkolu. Mnohem obtížnější, mnohem dlouhodobější. (Petr Hampl, Prolomení hradeb II)

K listopadovému výročí:

Po 30 letech budování šťastné a prosperující společnosti se dozvídám, že nemám jezdit autem, topit, svítit, koupat se a dokonce mám přestat žrát…

33 let po slavné revoluci:

Současná česká vláda je tak nadšená Ukrajinou, že nám všem zajistila její životní úroveň…

Bratry Mašíny bych vyznamenala.

„Jako společnost jsme se totiž usnesli, že komunistický režim byl zločinný a boj proti němu byl legitimní, morálně oprávněný a hodný úcty. Navzdory obětem, kterých je mi osobně líto a jejich smrt nebyla při útěku Mašínů nezbytná.“

Danuše Nerudová – Čaputová.cz, kandidátka na prezidentku ČR.

Odpověď:

Musíte také vyznamenat J.V. Stalina! Fašistický režim v Německu byl zločinný a boj proti němu byl legální, morálně oprávněný a hodný úcty. Navzdory obětem, jejichž smrt nebyla nezbytná. Např. při varšavském povstání.

Jaký je rozdíl mezi Grétou a Zelenským?

Žádný. Nikoho už nezajímají…

Na závěr horkého podzimu v Evropě:

Je lepší, když Rus zastaví plyn, než když ti ho Němec pustí. (židovské přísloví)

Vzpomínka:

Pamatuju dobu, kdy jsem se v hospodě najedl za peníze, které dnes nechávám jako dýško. Asi už jsem hodně starý…

Dvě jednoduché premisy:

Cenzura vždycky jenom upozorní na to, co se nemá říkat na veřejnosti.

Žádné dezinformace neexistují. Je jenom rozdíl mezi oficiální doktrínou a tím, co lidé sami vidí kolem sebe. (L.K.)

Rozdíl mezi fašismem a komunismem:

„Moskva nám nevezme řeč ani půdu, kdežto Berlín obojí. Vládní forma se změní, za 30–50 let komunismus nebude, bude zde však národ, kdežto za vlády Němců by za dvacet let národ byl zničen.“  (Bedřich Homola, československý důstojník popravený za války nacisty.)

„Čím víc se blíží pád impéria, tím šílenější jsou zákony.“ (Marcus Tullius Cicero)

Režisér politikovi před zahájením přímého přenosu:  „Jak řeknu: světla – kamera – klapka, můžeš začít lhát…“

Tzv. dezinformace je jen předčasně zveřejněná pravda.

Dnes už člověk ani neví, s čím má jít ven. S rouškou, deštníkem, certifikátem nebo se samopalem…

Na summite turkických národov 11.11. 2022 v Samarkande sa hlavy štátov dohodli, že rok 2023 bude Rokom pozdvihnutia turkickej civilizácie.

Okrem Organizácie turkojazyčných štátov existuje, napr. Liga arabských štátov, Africká únia, Medzinárodná organizácia Frankofónie…, len nikde nie je vidieť ligu, či organizáciu slovanských štátov

Je to smutné, ale pod vedením „usáckeho“ Poľska (cez projekt Trojmoria) a ešte „usáckejšej“ Ukrajiny (koncept zástupnej vojny NATO s Ruskom) sa slovanský svet dostáva na kolená.

Na niečo podobné ako Rok pozdvihnutia slovanskej civilizácie môžeme zatiaľ zabudnúť.  Bohužial.

Resumé k výročí tzv. sametové revoluce:

B. Clinton:

“Cílem NATO v budoucnosti je nasadit mírové síly v regionech etnických konfliktů a hraničních sporů od Atlantického oceánu po pohoří Ural.” Směrnice prezidenta USA Clintona č. 13, února 1992. „Na přivedení Jelcina k moci jsme utratili mnoho miliard dolarů, ale vyplatilo se nám to víc, než jsme očekávali: vyřadili jsme politického konkurenta – Rusko ze světové politiky a za zanedbatelné ceny jsme z Ruska odčerpali 20-tisíc tun mědi, 15-tisíc tun hliníku, 2 tisíc tun cézia, berýlia, stroncia a mnohé další suroviny. „Zisk“ pro USA za přivedení Jelcina k moci byl víc jak 5700 %. To se ještě nikdy v historii nestalo!” (B. Clinton „O stavu země“ ze 7. února 1997).
G. Kissinger:

„Kolaps Sovětského svazu je bezpochyby nejdůležitější událostí naší doby a Bushova administrativa prokázala úžasné schopnosti ve svém přístupu k tomuto problému… Musí být upřednostněn chaos a občanská válka v Rusku před tendencí umožnit mu sjednocení do jediného, silného, centralizovaného státu.“
Britský premiér John Major:

„Úlohou Ruska po prohrané studené válce je poskytnout zdroje prosperujícím zemím. Ale na to jim stačí jen pár miliónů lidí.“
Margaret Thatcherová:

“Na území Ruska je ekonomicky opodstatněné nechat žít 15 miliónů lidí, kteří budou sloužit na těžbu ropy a plynu, případně v dolech jako otroci”. BEZE STUDU OTEVŘENĚ HOVOŘÍ O VYVRAŽDĚNÍ SLOVANŮ ! ! !
Poradce prezidenta USA Zbigniew Brzezinski:

“Čím menší bude populace na tomto území (SSSR a Rusko), tím úspěšnější bude jeho rozvoj pro cíle Západu. “Slované – Rusové, Bělorusové, Ukrajinci – jsou nejvzdorovitějšími národy na světě. Je možné je zničit, ale ne je dobýt. Proto je třeba toto semínko definitivně zlikvidovat. Hitler byl hloupý chlapec, dělal vše otevřeně. My nebudeme zanechávat stopy.”
G. Soros: „Potřebujeme Ukrajinu JAKO TORPÉDO VE VÁLCE S RUSKEM. Osud občanů této země se nás vůbec netýká.“

a ANI OSUD SLOVÁKŮ A ČECHŮ. Začalo to už odstraněním Mečiara a teď Fica … – komu posloužila vražda Kuciaka ??

UŽ CHÁPETE?

Paradox nebo výsměch voličům?

„Demokratická pětikoalice“ podporuje kandidaturu bývalého člena KSČ a absolventa kurzů vojenské kontrarozvědky, převlékače uniforem gen. Petra Pavla.

SPD, nazývaná pětikoalicí jako „extremistická a fašistická“, podporuje kandidaturu chartisty a bývalého politického vězně z doby před r. 1989 Jaroslava Baštu… (M.S.)

Dočetl jsem knihu Tři mušketýři a šel jsem se na internet podívat, co znamená výraz Gaskoněc. Zjistil jsem, že pochází z ruštiny a znamená „došel plyn!“ Proč se tak nazývá příslušník francouzského etnika už tam uvedeno nebylo…

Průběh topné sezóny v Evropě v zimě 2022/23:

Bude teplo i elektřina, ale koupit si je nebude moci každý. Nejprve půjdou do kamen lesy, pak parky, potom nábytek a nakonec může dojít i na evropské úředníky.

Teplota v bytech vyšší než 17 stupňů Celsia je zločin proti evropským hodnotám.

„Stojíme před volbou mezi svobodou a pohodlím. Hodně jsme mluvili o ochotě zemřít za ideály demokracie, teď je čas to dokázat.“ (Josep Borrel, šéf diplomacie EU)

Česká republika z pohledu zahraničí:

Putin nás má za nepřátele, Amerika za slouhy, Německo za protektorát, Maďarsko za podrazáky, Ukrajina za spižírnu a Katar za blbce. (Vox populi)

Co řekl čínský prezident německému kancléři na závěr jeho návštěvy v Pekingu:

„Vy (pane Scholzi), jste zničili své vztahy s Ruskem; prováděli jste blokově orientovanou ideologickou politiku, a to bylo ve váš neprospěch. Nemyslete si, že totéž můžete udělat s Čínou.  (Nebo se zbytkem světa, dodal Xi.)

Výsledek green dealu:

Lidé začali třídit odpady na hořlavé (palivo) a nehořlavé!

Jak poznáš, že informace je pravdivá?

Když ji FB zablokuje, Twitter smaže, Google skryje, YT zakáže, média zcenzurují a vláda dementuje!

Co říká hysterie kolem Polska o kvalitách současné české vládní reprezentace?

Naši vládní politici se do války s Ruskem zamilovali! Ruská agrese je pro ně darem z nebes. Bez tisíců zabitých Ukrajinců by mnohem více vyniklo, jak zoufale bezcenní a pro řízení země nekompetentní jsou členové naší vlády a jejich politické okolí. Teď mohou být rádi, že tato šílená válka odvádí pozornost části veřejnosti od jejich vlastní beznadějnosti, a nepochybně proto ve skrytu svých zkažených duší doufají, že nikdy neskončí. (P.M.)

Jak se ze zkorumpované, rozkradené a oligarchy rozparcelované země stane vzorová demokracie, hodná pozornosti a následování jiných demokracií?

Stačí, aby ji napadlo Rusko!  (V.K.)

Nový pohled na očkování proti covidu:

Trestní stíhání hrozí všem, kdo se na očkovací kampani podíleli: lékaři, epidemiologové, politikové, vládní poradci, poslanci, všichni odpovědní úředníci, všichni soudci, právníci, zaměstnavatelé, pečovatelé, vedoucí domů, vedoucí klinik atd., kteří činí očkování nezbytným nebo dokonce povinným.

Důvodem je, že vakcíny od Comirnaty a Moderny jsou takzvané pochybné léky ve smyslu § 5 zákona o léčivech. A výroba, distribuce a užívání těchto drog je trestným činem podle § 95 zákona o drogách. A každý, kdo očkuje vlastní pacienty, zejména nezletilé nebo zdravotně postižené osoby, které nemohou dát souhlas, se vystavuje stíhání i za týrání svěřenců podle § 225 trestního zákoníku – sazba odnětí svobody až na deset let.

Otázka: Kolik má Rusko vlastně raket?

Odpověď: Dost pro všechny.  (D.Medveděv)

Mise Artemis je projekt NASA, který má zahájit nové cesty člověka na Měsíc. Jejím hlavním úkolem je přivézt na Měsíc první ženu a prvního barevného (nebělošského) astronauta!

Komentář:

Doufám, že oba ti pokrokoví astronauti z mise Artemis budou mít nějaký kreativní nový gender a že jako úplně první věc zapíchnou do měsíčního povrchu duhovou vlajku a vyšlou zdravici Gretě Thunberg!  (N.B.)

A tohle všechno, co jste si právě přečetli, je výsledek 33-letého budování svobodné kapitalistické společnosti!

Autor: Jaromír Bradávka,  zdroj: Pokec24

5 3 hlasy
Hodnocení článku
3 komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
vaclav
vaclav
před 1 rokem

Víte můj názor na to že Stalin zavinil smrt obyvatel Varšavy protože zastavil postupující jednotky a tím pomohl k vyhlazování obyvat, je následující. Stalin dlouho předtím žádal otevření západní fronty. Protože potřeboval dozbrojit doplnit stavy vojsk. Západ na to nereagoval (mněl svoje plány).Ale posleze když už tedy spustil den “D” ocitl se… Číst vice »

Hokarc
Hokarc
před 1 rokem

Blíží se osmnáctý prosinec. Pro protinárodní kliku, je to den nanebevzetí Václava Havla. Já to však vidím přesně opačně ! To zase budou v Praze a v televizi orgie !

cablik
cablik
před 1 rokem

Úpadek transatlantických soudruhů je neodvratný bohužel naše malá země se v tom vymáchá taky díky jejich poskokům. Takové bláboly co si dovolí vypustit z huby je známka kreténismu.