ABJ #88 Vládní neschopnost a drzost – Kdo nahradí P. Rychetského? – Proč se Rusko nezhroutilo?

Jana Bobošíková
Jana Bobošíková

Vítejte u Aby bylo jasno. Víte, že Rakušanova pošta utrácí desítky milionů za kancelářský nábytek, i když ruší stovky poboček? Víte, že prezident Pavel chce na Ústavním soudu bývalého kandidáta KSČ, který finančně podporuje Milion chvilek? A víte, že podle jednoho z nejvýznamnějších amerických ekonomů současnosti sankce ruskou ekonomiku zdaleka nepoškozují, tak jak se předpokládalo?

Všechna videa, rozhovory a podcasty na jednom místě: www.abybylojasno.cz

3.3 3 hlasy
Hodnocení článku
4 komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Hokarc
Hokarc
před 1 rokem

Tato vláda si přímo říká, o přezústa. Tato vláda, budiž prokleta. Míra vlastenectví je přímo úměrná odporu k této vládě. Aneb., tleskati vládě, rovná se zradě ! Pokud bychom vytvořili stupnici, na které bychom znázorňovali velikost zrady, vyjadřovali bychom ji ve stupních Fialy.

Praded
Praded
před 1 rokem

No až budeme součástí Německé říše, tak je snad konečně doženeme, jak slibovaly disidenti a chartisté . Dočkej času, jako husa klasu. Stále je tady mnoho nepřátel NEVIDITELNÉ RUKY TRHU a to je ta brzda kapitalistického rozvoje. Já se od 89 roku starám o to aby se mi nedostala na krk, protože zachvátí… Číst vice »

Rob
Rob
před 1 rokem
Rob
Rob
před 1 rokem

Současný stav pošty? “Přímé a beztrestné tunelování za bílého dne.” Kdo by je taky žaloval a kdo by je taky soudil, že? Následná privatizace konkurentem a vzniklá mezera se zaplní nejlépe nějakou ukropoštou. Na řadě pak (a to si pište) budou “České” dráhy. O “komunistických” pohlavárech v čele významných rezortů, už není potřeba ani psát. Kdo… Číst vice »