A zase to bylo asi trochu jinak, aneb je třeba zabít pravdu hned v zárodku

Okamžitě po napadení dvou Ukrajinek, které prý s dětmi seděly jen tak na obrubníku u silnice a poklidně čekaly na příchod Luny či Perseidů, se rozjelo proukrajinské fanatické liberální peklo.

Jana Marková
Jana Marková

Nikdo neřešil, kdo je skutečně kdo, ani co se skutečně stalo. Stačila národnost a objektivita šla okamžitě stranou. Že tam byla spousta otazníků, nikdo neřešil. Viník byl předem jasný. Prý „vyvolávači nenávisti“ to byli. Ihned se vyrojily známé morální majáky, které by nejraději okamžitě pozavíraly všechny z Václaváků včetně Rajchla a Okamury. Kdybychom tu měli středověké mučení, nepochybuju, že by náměstí plná těch zaslepených proukrajinských fanatiků tleskala natahování názorové opozice na skřipec. Ti odvážnější by táhli gilotinu a ti největší patolízalové koše na useknuté hlavy.

Ten útok je samozřejmě odsouzeníhodný a měl by být řádně vyšetřen, jako každý útok. Ale o tom tenhle příspěvek být nemá. Má být o uplatnění kolektivní viny a kolektivního odsouzení na základě nepodložených a neúplných informací. Nepřipomíná vám to něco z nedávné minulosti? Můžete za všechno zlo světa, protože se považujete za vlastence! Protože jste a chcete být Češi a na České republice vám záleží víc, než na jakékoliv jiné republice. Včetně té modrožluté, jejíž vláda nám aktuálně vládne. Je potřeba vás umlčet, vytěsnit, liberálně zlikvidovat.

V té nedávné minulosti takhle s lidmi zacházeli ti největší a nejhorší bolševici. Pravda nikoho nezajímala. Pravda byla jen jedna. A máme to tu zpátky. Máme tu na Hradě komunistické rozvedčíky, máme tu komunistické vojenské prokurátory Stříže, máme tu komunistické soudce Flemry aspirující na nejvyšší funkce. Nikdo z nich si nic nepamatuje, nikdo z nich to morální dno neřeší. Asi šli jen tenkrát kolem.

A pravdoláskaři? Ti jim tleskají a už se asi klepou na to, jak se staré pořádky vrátí, a se všemi těmi realisticky uvažujícími lidmi, které nazývají posměšně flastenci, protože dehonestující nálepka je ideologický základ, po soudružsku zatočí.

Do takové doby, do takového morálního bahna nás naši představitelé zavedli. A já se vůbec nedivím, že tu byly popravy a falešná odsouzení v padesátých letech. Jsou to pořád ti samí lidé, pořád ty samé zvrácené charaktery a pořád ty samé metody. Jen se možná dneska jmenují trochu jinak.

**

 

3.8 20 hlasy
Hodnocení článku
13 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Karel2002
Karel2002
před 8 měsíci
Odpověď uživateli  SunTzu

Podle Hájkova vyprávění je zřejmé, že opozice je ještě více roztříštěna. Dále…s předčasnými volbami se nepočítá, i kdyby byla situace katastrofálnější. A ve volbách v říjnu 2025 dokonce hrozí, že roztříštěná a rozhádaná opozice utrží další těžkou porážku, protože vládní koalici nepropadne ani jeden hlas, zatímco opozici 1000000 hlasů. A korespondenční volby jsou výhodou pro vládní… Číst vice »

Karel2002
Karel2002
před 8 měsíci

A co když se poperou s Ukrajinci Romové? Nebo co když se s Ukrajinci poperou Muslimové? Kvůli náboženství. Co budeme dělat?

kutnohorsky
kutnohorsky
před 8 měsíci
Odpověď uživateli  Karel2002

Ona je tu i celkem přijatelná verze, kdy se Ukrajinci mastí mezi sebou…

Haskuv Duch
Haskuv Duch
před 8 měsíci
Odpověď uživateli  Karel2002

To bude pro vrchnost těžké dilema, když chráněný brouček okouše chráněnou rostlinku.

unkas
unkas
před 8 měsíci

paní Marková, prosím nepoužívejte termíny, jejichž význam neznáte. zcela to diskvalifikuje Vaše postřehy. Takhle bolševici nikdy nejednali, to nebyla a není jejich životní filozofie. Totož platí o komunistech. Bavíte se o fanaticích, jichž je určitý počet v každém režimu. To, co máte zřejmě na mysli, je trockismus, který se v Rusku před 100 lety pokusili… Číst vice »

Naposledy upraveno před 8 měsíci uživatelem unkas
cablik
cablik
před 8 měsíci

BUDOU Z LIDÍ NAKONEC JEN LOUTKY NA HRANÍ MOCNÝCH?
https://pravyprostor.net/?p=165139

UŽ JE KONEČNĚ TEN SPRÁVNÝ ČAS?
https://pravyprostor.net/?p=165111

vachav
vachav
před 8 měsíci

Rád bych upozornil,že u nás bolševici nikdy nevládli a dokonce v SSSR ukončila strana bolševiků svojí činnost již v r.1924.Je to stále papouškovaná mantra(ono se to nosí,že) většinou mladých lidí, kterým chybí informace.Chce to více navštěvovat knihovny-to vzhledem ke svému věku autorka možná stihne.

cablik
cablik
před 8 měsíci

No jo oni pravdu nemusí a zneužijí vše pro své politické cíle ten člověk má smůlu protože se dotkl jejich miláčků od bandery. A že byli ožralí a drzí to je nezajímá.

standa
standa
před 8 měsíci

V Česku je zaváděn fašistický a nacistický systém, i když se tím porušuje demokracie.

standa
standa
před 8 měsíci

Stát je systém pro přežití národa. Jak daleko jsme od zruinování celého národa, když stát je ruinován zkorumpovanými politiky 5-koalice ? Nespravedlivý proces s obviněným !

kutnohorsky
kutnohorsky
před 8 měsíci

Už přešel do akce i řeporyjský vepř! Ona by paradoxně mohla být vazba pro kolotočáře výhodnou. No řeknu vám, u nás ve vedlejší vesnicí bydlí (hrdý) Ukrajinec. Nosí se jak páv, namyšlený až na půdu, uráží okolí! Se svými soukmenovci je to silák, jak tělesný tak slovni.Jak říkají mladí, je na pěst.… Číst vice »

kolokol
kolokol
před 8 měsíci

No co asi čekat od fašistické svoloče, reprerezentované tak výživnými týpky jako jsou klérofašisti Zdechovský a Bartošek? Jedině nechutnou mrzkou propagandu!