Pokud v Norsku kritizujete injekci mRNA, budete zavřeni v psychiatrickém ústavu

Norové nejen že kradou děti, ale kopírují sovětské totalitní praktiky zavíráním šiřitelů “nesprávných názorů” do psychiatrických ústavů

Sdílel jednu z mých novinek ve stejný den, kdy se u jeho dveří objevila policie.

Nejprve slovo varování. Příběh, který se chystáte číst, je horší, než si myslíte.

Nevěřil jsem, že se něco takového může stát v demokracii. To by se v demokracii nikdy nemělo stát. Ale na druhou stranu mě začíná zajímat, jestli opravdu ještě žijeme v demokracii.

Začněme od začátku…

Je o Norovi jménem Trond Harald Haaland. Dlouho se vyjadřoval k věcem, jako je Světové ekonomické fórum, změna klimatu a očkovací pasy. Rozsáhle publikoval o nadměrné úmrtnosti , ke které došlo od zavedení mRNA vakcín.

Jinými slovy, je to člověk, který nevěří narativům mainstreamových médií. Myslí za sebe a aktivně kritizoval norské zdravotnictví za to, co se stalo během pandemie.

Mimo jiné poslal začátkem tohoto roku dopis vedoucímu lékaři ve svém regionu, ve kterém vyzval k zastavení očkování dětí ve věku od 5 do 11 let proti Covidu.

Ukázka kritických příspěvků Tronda Haralda Haalanda na sociálkních sítích, které se týkaly covidových pasů, očkování mRNA vakcínou, klimatických změn, Světového ekonomického fóra a dalších manipulací, které šíří mainstreem “evroatlantické civilizace”.

Nyní ho někdo anonymně nahlásil na policii, protože byl „psychicky labilní“. Nemáme tušení, kdo to byl. Může to být kdokoli. Mohl to být také extremista z Antify, kdo ho nahlásil, pokud víme.

Na základě tohoto anonymního tipu pak policie kontaktovala zdravotnictví.

To bylo vše, co stačilo k tomu, aby dva „zdravotníci“ spolu se dvěma uniformovanými policisty dorazili k jeho dveřím, násilně muže odvedli a zamkli na psychiatrii.

Jaký byl důvod těchto drastických opatření?

Protože na Facebooku zveřejnil „konspirační teorie“. Konspirační teorie jako ta o mRNA vakcínách a nadměrné úmrtnosti, Klaus Schwab, a že nevěří v člověkem způsobenou změnu klimatu.

Vedoucí lékař, který muže ošetřoval, měl k tomuto tématu následující:

Pokud je zdravý a stabilní, nepřispívá a nezajímá se o tato témata [klimatická skepse, skepse z vakcíny Covid atd.]. Není to normální chování, které teď projevuje vzhledem k tomu, jaký je, když je zdravý. Je stále tajemný a podezíravý.

Jinými slovy, podle lékaře ten muž není „zdravý“, když zveřejňuje věci, jako je prevence očkování dětí mRNA a nedůvěra v oficiální popis klimatických změn.

Oh, četl ten doktor jeho příspěvky na Facebooku? Ne, doktor ani neměl účet na Facebooku!

BUDE TO HORŠÍ

19. července k jeho dveřím přišla policie, aby ho vyzvedla. Zkontroloval jsem jeho facebookový profil, abych zjistil, co zveřejnil. K mému zděšení sdílel jeden z mých příspěvků v den, kdy byl zatčen za „duševní nestabilitu“!

Zveřejnil jsem, že Francie schválila nový zákon, který úřadům umožňuje na dálku aktivovat kameru, mikrofon a GPS podezřelého na mobilním telefonu.

Trond Harald Haaland sdílel můj příspěvek s vlastním komentářem:

Pravděpodobně jste to dělali dlouho. Snowden věděl. Co když vám hacknou telefon… obtěžují vás a nemůžete to nikomu dokázat a budou vás označovat za blázna, mohou dělat šílené věci… nikdo by vám nevěřil. Můžete to dělat celý den… Možná to někdo viděl?

Ve stejný den, kdy to zveřejnil, byla u jeho dveří policie a byl násilně spáchán.

Během této doby se mu stalo několik velmi znepokojivých věcí. Něco, co by se v demokracii stávat nemělo.

Nesměl ven na čerstvý vzduch, protože „tady být nechtěl“. Jeho obhájce také požádal, aby byl přítomen při rozhovoru vedoucího lékaře s jeho klientem, ale ona (právní zástupkyně) byla odmítnuta.

Pojďme si shrnout, co se stalo.

  • Muž zveřejňuje na sociálních sítích věci, které jsou kritické vůči mainstreamu.
  • Anonym ho nahlásí na policii.
  • Policie ho nahlásila zdravotnímu systému.
  • Dva zdravotníci“ a dva policisté jsou u jeho dveří v den, kdy sdílí jeden z mých příspěvků o vládním dohledu.
  • Odvlečou ho a násilím zadrží.
  • Na čerstvý vzduch se nesmí.
  • Nesmí mít s sebou na jednání svého právníka.

Nakonec byl muž po devíti dnech ve vazbě propuštěn poté, co porota Psychiatrické kontrolní komise rozhodla, že není nutná povinná hospitalizace.

Takže uvěznění bylo prohlášeno za nezákonné. Podle všeho.

Ale to, že se to vůbec mohlo stát a že byl 9 dní zavřený, je velmi znepokojivé.

Když to dokážete jemu, můžete to udělat i ostatním lidem.

A to není nic nového. V Sovětském svazu byli političtí disidenti aktivně pronásledováni a zavíráni do psychiatrických léčeben poté, co je „zdravotníci“ prohlásili za „duševně nestabilní“ kvůli jejich politickým názorům.

To byl jen způsob, jak komunisté věznili disidenty a lidi, kteří se stavěli proti jejich tyranskému režimu.

A zdá se, že to platí i dnes. Tento muž byl zavřený v ústavu pro duševně choré za to, že vyjadřoval politický názor, který jde proti mainstreamu.

Další informace o politické perzekuci disidentů v Sovětském svazu naleznete v mém podrobném článku zde.

Trond Harald Haaland se svou právničkou Barbrou Paulsenovou těsně po propuštění z psychiatrického vězení pro neposlušné s jinými názory

V mainstreamových médiích o tom samozřejmě nikdo nemluví. V Norsku o tom mluví jen několik alternativních zpravodajských serverů.

Na konec výzva autora článku: “SDÍLEJTE prosím tento článek všude, kde můžete, abyste ho rozšířili – šiřte ho široko daleko!”

**

Peter Imanuelsen, zdroj:

2.8 10 hlasy
Hodnocení článku
9 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Praded
Praded
před 8 měsíci

No už mají na nás připravený nový MORIBUNDUS a dokonce i vakacíny.

Haskuv Duch
Haskuv Duch
před 8 měsíci
Odpověď uživateli  Praded

WHO je spolek geniálních lidí. Mají připravenou vakcínu na epidemii, která ještě nevypukla, neví se, jak rychle se bude šířit, kdo bude cílovou skupinou, jak se bude projevovat… Tomu říkám odborníci na svém místě, včetně úžasného lidumila a filantropa Vilíka Mrkvosofta.

Naposledy upraveno před 8 měsíci uživatelem Haskuv Duch
Karel2002
Karel2002
před 8 měsíci

To byl náhodou pokrok, když Brežněv posílal své politické odpůrce do psychiatrických léčeben místo, aby je poslal někam na Sibiř do pracovních táborů. V blázinci se o vás starají sestříčky, máte teplo a jídla, kolik chcete. Norsko je humánní země, příznivci Putina, odpůrci globálního oteplování…si mohou odpočívat v blázincích. Jako kdyby byli v lázních.

mikkesh
mikkesh
před 8 měsíci

“Pokud v Norsku kritizujete injekci mRNA, budete zavřeni v psychiatrickém ústavu”- a tam vám ji píchnou, aby jste měl proč.

Ondrej Tichy
Ondrej Tichy
před 8 měsíci

Zavírání lidí s nevhodným názorem do psychiatrických léčeben není na Západě ničím novým. Bývala to osvědčená praxe likvidace disentu v henté demokracii. Po jistou dobu ji zastoupila sofistikovanější metoda prohlášení nepohodlné osoby za konspiračního teoretika a všechny uvědomělé ovečky věděly, že je fuj. To stačilo. Zřejmě režim dospěl k názoru, že je třeba opět přitvrdit.

cablik
cablik
před 8 měsíci

Noční můra Západu: Moderní rakety jsou proti ruským rušičkám bezmocné. Žitel a Krasucha oslepují rakety i drony. Americké satelity vyřazené nad Černým mořem. Rusko má již i technologickou převahu. Především Pentagon je v šoku
https://protiproud.info/politika/7398-nocni-mura-zapadu-moderni-rakety-jsou-proti-ruskym-rusickam-bezmocne-zitel-a-krasucha-oslepuji-rakety-i-drony-americke-satelity-vyrazene-nad-cernym-morem-rusko-ma-jiz-i-technologickou-prevahu-predevsim-pentagon-je-v-soku.htm

vachav
vachav
před 8 měsíci

Žvásty o “sovětských totalitních praktikách” již nikoho nezajímají.

cablik
cablik
před 8 měsíci

Já nevím proč autor píše o demokracii ta na tzv západě neexistuje podle mě to udělali aby zastrašili další lidi co s nimi nesouhlasí. U nás za řeči dostal člověk pět a půl roku.

standa
standa
před 8 měsíci

Pronásledování za jiné názory je na dnes na Západě zcela běžné a není to o Rusku. Fašizace euroatlantického Západu vysoce pokročila !