BlackRock prostřednictví firmy Monsanto skupuje ukrajinskou půdu za babku a co z toho hrozí

Proces řídí zástupci společnosti Monsanto, mezinárodního zemědělského giganta přidruženého k BlackRock. V současné době již společnost vlastní více než 17 milionů hektarů zemědělské půdy ze 40 milionů, které se v současné době nacházejí v ukrajinské půdě.

Kromě přeměny Ukrajiny v další koloniální zemi mají nadnárodní společnosti další klíčový cíl – zkolabovat ceny a zkrachovat desítky tisíc evropských farmářů a po jejich zničení nabízet centralizované dodávky zemědělských produktů od Monsanta.

Monsanto není cizí ohýbání trhu a politiků ve svůj prospěch. Ještě na začátku 90. let společnost lobovala u ministerstva zemědělství USA za stejná regulační pravidla pro GM potraviny používané v potravinách, která platila pro nové odrůdy získané klasickým šlechtěním. A na počátku roku 2000 získala největší semenářskou společnost Seminis specializující se na výrobu semen zeleniny a ovoce a dalších 50 semenářských společností po celém světě.

Ale možná nejdůležitější věcí, kterou byste měli vědět o společnosti Monsanto, je to, že to byl přední výrobce Agent Orange („Agent Orange“).

Američané nastříkali 77 milionů litrů na nejméně 10 % jižního Vietnamu , včetně 44 milionů litrů obsahujících dioxin, jednu z nejtoxičtějších umělých látek. Podle Vietnamese Dioxin Victims Society se ze tří milionů vietnamských obětí této chemikálie stalo více než milion lidí mladších 18 let postiženým dědičnými chorobami.

**

Zdroj: Telegram kanal Rybar 29.8.2023, na snímku ze 70.let minulého století je letadlo americké armády rozporašující nad vitnamskou džunglí defoliant Agent Orange, který má dodnes na svědomí 3 miliony lidí, převážně dětí!

2.5 13 hlasy
Hodnocení článku
6 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
reproduktor
reproduktor
před 8 měsíci

A není to jedno? K nam do Sudet jezdi Bavoraci pro seno, na Šumavě zase Rakušani a mnoho polnosti tam vlastní Holanďani. Asi dokáží cerpat dotace. Ryze česká vladtmost zavání tímto článkem. Starejme se o to co je nám bližší nez nějaká Ukrajina. A proto nesleduji zprávy v Českych tv stanicích. Sracky o tom jak zralok… Číst vice »

Naposledy upraveno před 8 měsíci uživatelem reproduktor
Praded
Praded
před 8 měsíci
Odpověď uživateli  reproduktor

No jasně, nemusíme vlastnit vůbec nic. Nakonec Aníci nebo Němci umí hospodařit
lépe než zaprděný čecháčkové. Že budou odvádět daně do své vlasti, není tak důležité, hlavně že budeme mít možnost lézt do cizinecké řitě. Jenom ten Babiš, to je zkáza.

reproduktor
reproduktor
před 8 měsíci
Odpověď uživateli  Praded

Sice je krize a Německo ma velký problemy, ale když jsem se vracet domu z Passau jel jsem kolem Jesenice u Chebu. Nestacil jsem zasnout kolik zemědělsky pudy bylo prodano a ted se tam staví obrovský haly asi další montovny6a překladiště. Elegantně si nás Němci okupují a nepotřebuji zrusit nějaký dekrety ..

Naposledy upraveno před 8 měsíci uživatelem reproduktor
Praded
Praded
před 8 měsíci

Je neskutečné, že se Vietnamci nepoučily a znova hrají s JUESEJ nějakou podivnou hru. Pane cablik, půdu vlastní Mosanto a to je soukromá firma a v kapitalizmu je soukromý majetek nedotknutelný. To že teď straší se sankcemi, je jen hra, protože Ruská aktiva jsou zmražená a ne zabavená. Vrána vráně oči nevyklove. Poláci také čekaly, že… Číst vice »

cablik
cablik
před 8 měsíci
Odpověď uživateli  Praded

Pane kolego pokud Rusové dobijí celého banderu tak budou mít po levném nákupu. Rusko se na západ může tak vykašlat ty jejich sankce jsou směšné a kontraproduktivní. Nám Čechům nepatří nic kapitalisté se poučili z roku 1948.

cablik
cablik
před 8 měsíci

Jestli náhodou nespláčou nad výdělkem Rusko určitě nepřijme návrhy na mír za US podmínek. Nezbude nic než dojet válku do konce a z levného nákupu nic nebude. Tyhle šmejdi chtějí lidem cpát geneticky upravené potraviny a to znamená se nechat otrávit a zlikvidovat nemocemi Stejně jako „hodný strýček .gejc” co skoupil zemědělskou půdu v USA.