Omluva čtenářům

Václav Dvořák
Václav Dvořák

Redakce Nové republiky se omlouvá váženým čtenářům za občasné se objevení starších článků na aktuálním místě. V minulých dnech jsme přešli k novému hostiteli, který nás necenzuruje jako dosavadní hostingová firma WEDOS z Bechyně. K novému hostiteli jsme přenesli i celou velkou databázi článků, videí a fotografií. Při přenosu databází došlo v některých položkách k novelizaci data a tak místo, aby článek zůstal na svém místě, “přestěhovaly” se do současnosti s dnešním či včerejším datem. Toto se může přihodit i v několika následujících dnech, než všechno “uklidíme”. Omlouváme se, jde o jev dočasný a okrajový.

Za redakci Mgr. Václav Dvořák

A ještě něco …

Děkujeme všem, kteří nás podporují finančními dary posílanými na účet zapsaného spolku Nová republika 2300 736 297 / 2010. Nikdo z redaktorů-editorů si nevyplácí odměnu za práci. Peníze používáme na přestěhování k novému hostiteli, který nás necenzuruje, k zajištění webu v zahraničí, k výrobě videí a podcastů, k organizování besed a kulatých stolů, k nákupu potřebné techniky a hrazení nájmů.

Moc vám děkujeme a vážíme si toho.

1.8 10 hlasy
Hodnocení článku
2 komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Vendol
Vendol
před 8 měsíci

Hele, jeden malý poznatek. 24.srpna byl ukrajinský státní svátek. Vzpomínáte, jak to loni vypadalo ? V Praze na Václaváku se konaly doslova orgie protičeského ukrajinského nacionalismu, všude vlály prapory, které šlo snadno zaměnit za nacistickou symboliku. Letos nic. Ani ťuk. Ukrošváb pochopil, že jsou na něho občané ČR strašně nabroušení, že… Číst vice »

Karel2002
Karel2002
před 8 měsíci
Odpověď uživateli  Vendol

No nevím, Pražáci mají ukrajinské nacionalisty rádi. Těm by to nevadilo, ještě by se přidali, zrovna tak, jako k pochodu homosexuálů, lesbiček a transsexuálů. Pražáci jsou uvědomělí. Ale spíš Ukrajinci jsou už unaveni tou válkou.