Uliční výbor: Pekarová v čele. Trestná výprava pětikoalice (video 13:12)

Asi víte, že vládní špičky chtějí na schůzce řešit setkání ministra spravedlnosti z ODS – občana Petra Blažka s občanem Martinem Nejedlým. Ministr má průšvih. Dovolil si v době krupobití sedět v hospodě s bývalým neplaceným poradcem prezidenta Zemana a bezúhonným občanem. A to se musí řešit!

Jana Bobošíková
Jana Bobošíková

Pěkně společně, akčně a rázně. Pokud Vám to připomíná dobu minulou, nejste daleko od pravdy. Za chvíli o tom, s kým se můžete stýkat budou opět rozhodovat domovnice v uličním výboru. Změní se jen osoby a název. Metody vytěsňování názorů a lidí zůstávají stejné. Ukážeme Vám to nejen na kauze ministra Blažka, ale také na osobnosti Milana Kundery. Pojďme na to.

Všechna videa, rozhovory a podcasty na jednom místě: www.abybylojasno.cz

2.6 7 hlasy
Hodnocení článku
2 komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
reproduktor
reproduktor
před 8 měsíci

Neznám tyhle sračky co se perou na seznamu nebo ct. Ovšem co to znamená? Ze Češi jsou stále prodejný hovada od první republiky. Dohledej si kdo byl odsouzený na doživotí a nakonec byl v první vládě Masaryka.

Karel2002
Karel2002
před 8 měsíci

Nejedlý by mohl donášet, díky informacím od ministra spravedlnosti, Zemanovi, co se děje na vládě. A ten by to mohl povědět opozici. Kdepak Pekarová není hloupá. 🙂 Stalin byl přece také opatrný.