Aby bylo jasno: Koho pošle Černochová na smrt?

Víte, že Česká vláda připravuje zemi na válku s Ruskem? Víte, že obranu České republiky nelze zajistit jen profesionálními vojáky a ministryně Černochová počítá s mobilizací občanů? Víte, že ve hře je i vystěhování civilních pacientů z vojenských nemocnic? A víte, k čemu používá ministryně Černochová armádní letadlo? Ukážeme Vám to.

Jana Bobošíková
Jana Bobošíková

Všechna videa, rozhovory a podcasty na jednom místě: www.abybylojasno.cz

Souhrn na www.herohero.co/abybylojasno

2.1 8 hlasy
Hodnocení článku
6 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Lubez
Lubez
před 7 měsíci

Nevládnou nám srabi.
Hokarc používá špatná označení.
https://www.youtube.com/watch?v=9mygfAxuWnU

Hokarc
Hokarc
před 7 měsíci

Vládnou nám srabi a proto jsme ve srabu. A to v takovém, že pokud se, takříkajíc, nekousneme do rtu a nepůjdeme, nějakým způsobem společně, budeme zlikvidováni.
Myslím, že již je to opravdu pouze v rovině, buď my, nebo oni. To jednoduché, my, musí zahrnovat stále větší okruh lidí.

Haskuv Duch
Haskuv Duch
před 7 měsíci

Ta figura z ministerstva černošské války se jeví jako naprosto nebezpečný ignorant, nemající tuchy, co chce NATO na našem území rozpoutat… Tihle lidé by měli být odstaveni a izolováni. Kolik my tu vlastně máme vojenských nemocnic? Já vím o dvou – v Praze a v Olomouci. Terezín zrušen, Plzeň integrována s nynější FN… Hradec? Brno? Myslíš si,… Číst vice »

Prodost
Prodost
před 7 měsíci

V čele státu a jeho veškerých klíčových institucí (volby, nevolby – je to jenom divadlo) jsou výhradně nevzdělaní, resp. lépe řečeno naprosto nevzdělatelní, bez ohledu na tituly, zkorumpovaní sráči, zbabělci. A strýček Sam nikdy nepřipustí, aby to bylo jinak. Oni pak neudělají nic, než to, co jim přikáže. A proto bych se chtěl,… Číst vice »

Praded
Praded
před 7 měsíci

Tady vlastně ani není co bránit, všechno co se dalo zašantročily. Těch pár českých vlastníků, co tu rozkrádačku přežilo, asi brzy zbalí fidlátka a zmizí někam kde jim bude lépe. Zůstanou tady motrokárny a motroci a ty bude bránit juesarmy na svých zázračných strojích.

Haskuv Duch
Haskuv Duch
před 7 měsíci
Odpověď uživateli  Praded

S leoprdama a čelenžrama to vyhrajem… “Na Moskvu!”