Moravec a jeho drsné vměšování do voleb na Slovensku. Přejde do Sama Doma? Co udělá nový ředitel ČT?

Víte, že Václav Klaus byl gubernátorem Putina v České republice, a proto nyní podporuje ve slovenských volbách Roberta Fica? Víte, že na Slovensku je horší úroveň politické diskuse, protože jsou Slováci temperamentnější a mají krčmy a borovičku? Víte, že pokud vyhraje Fico volby, staneme se časem satelitem Ruska? A víte, kdo to říká? Nikoliv uprchlý klient psychiatrické léčebny, ale moderátor veřejnoprávní České televize Václav Moravec. Pojďme na to.

Jana Bobošíková
Jana Bobošíková

Všechna videa, rozhovory a podcasty na jednom místě: www.abybylojasno.cz

3.6 9 hlasy
Hodnocení článku
2 komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Karel2002
Karel2002
před 7 měsíci

Moravec jasně porušuje zákony České republiky (zákon o veřejnoprávních médiích). Ale když se lidé chovají jako ovce….marnost nad marnost. Od 1. 1. má Moravec v úmyslu přinutit násilím, aby mu přispívali na mzdu i lidé, co nemají televizi.

mikkesh
mikkesh
před 7 měsíci

Paní Bobošíková jako vždy skvělá. Jen v jednom bych jí opravil. Sice nevím co to je pořad Sama doma, ale přeřadit Vašíka mezi rosničky do Počasí? Neznám pitomce, který by Vašíkovo předpovědi bral vážně? Nechal bych Vašíka i jeho hosty jako konkurenta pořadu Komici na jedničku. A pokud si Véna pozve děvčata jako… Číst vice »