SwebbTV: Rusko porazí Západ jak v proxy válce na Ukrajině, tak v otevřené konfrontaci

Lars Bern ze Swebbtv mimo jiné věří, že válka na Ukrajině přeroste v otevřenou válku mezi USA a Ruskem.  Takovou válku ale Západ prohraje. Západní mocnosti “nemají šanci”, částečně proto, že Rusko má mnohem větší průmyslovou kapacitu. Proto to přeroste v jadernou válku, protože Západ nemůže vyhrát konvenčním způsobem. A pak Rusko použije své 100tunové mezikontinentální rakety vyzbrojené jadernými zbraněmi, které mohou vyhladit celé země.

Úplný kolaps ukrajinské armády je jen otázkou času, ale Spojené státy nikdy nepřipustí oficiální porážku.  Ukrajinský konflikt přeroste v otevřenou válku mezi Spojenými státy a Ruskem, ale Západ prohraje, řekl analytik Lars Bern v rozhovoru pro SwebbTV. 

Lars Bern v nejnovější analýze Swebbtv říká, že souhlasí se závěry několika dalších analytiků, že válka na Ukrajině povede k větší válce mezi Západem a Ruskem.

Je jen otázkou času, kdy se ukrajinská armáda zcela zhroutí.

Spojené státy nikdy nepřipustí oficiální prohru.

– V této ukrajinské válce je v sázce tolik prestiže, že nepřijmou vítězství Rusů nad Ukrajinou. Je jen otázkou času, kdy ukrajinská armáda bude muset definitivně hodit ručník do ringu. Tato vysoce nafouknutá ofenzíva prováděná západními zbraněmi je fiaskem.

– Je to totální selhání. Nic nedokázali.

Jakmile si ale západní média myslí, že vidí byť jen sebemenší úspěch na straně Ukrajiny, nafouknou to jako velký úspěch, i když možná vůbec nebyl. Děje se tak cíleně, aby dodávky zbraní a válka mohly pokračovat.

Ukrajina uspěje pouze v jednom druhu války – v propagandistické válce na Západě. Ve vojenské válce už prohrála. Proto musí propaganda pokračovat.

Došlo to tak daleko, že Ukrajině docházejí muži. A nyní se budou muset přihlásit do ukrajinské armády i ženy.

Postižena ale není jen Ukrajina. Rusko je „na pokraji odzbrojení celého NATO“, říká Lars Bern.

– To přeroste v otevřenou válku mezi USA/NATO a Ruskem.

– Už je to válka, ale je to proxy (zástupná) válka mezi Ruskem a NATO, kde vykořisťují tyto ubohé ukrajinské lidi a vraždí je po statisících. To je morálně zavrženíhodné.

Ale i v otevřené válce mezi Západem a Ruskem Rusové vyhrají, říká Bern, protože mají mnohem větší průmyslovou kapacitu.

– Západ nemá šanci vyhrát konvenční válku proti Rusům. Je bez šance.

A kvůli tomu se západní mocnosti jako první uchýlí k jaderným zbraním, věří Lars Bern.

– Je to jediný způsob, jak se pokusit zachránit si tvář.

A pak má Rusko rakety Sarmat. Moskva může použít své 100tunové mezikontinentální balistické rakety schopné nést jaderné zbraně. Mohou nést 15 jaderných hlavic.

– Jedna nálož Sarmatu může zničit celou Velkou Británii nebo Francii.

– Rusové mají naprosto groteskní zbraně, které mohou použít proti Západu. Co to tedy naši politici dělají? Nechápu, jak uvažují.

Západní politici nerozumí tomu, co říkají.

– Pro Rusko je to existenční válka a Rusové těmito zbraněmi odpoví.

Předsedkyně sociálních demokratů Magdalena Anderssonová nedávno prohlásila, že „nemůžeme nechat Rusko vyhrát tuto válku“.

– To, co říká Magdalena Anderssonová, automaticky vede k totální jaderné válce. Myslím, že to vůbec nechápe.

A to Larse Berna děsí.

– A takoví lidé v naší zemi vládnou.

– Naši politici jsou tak zaslepeni svou nenávistí k Rusku, že to všechno omlouvá. Bez povšimnutí prochází, že masivně podporujeme nacistický režim, který je jednoznačně nacistický. Hlavní ukrajinskou politickou postavou ve všech kategoriích je Stepan Bandera, který byl supernacistou, který ve 40. letech páchal plnou genocidu. A teď je to hrdina číslo jedna.

Celý program zde:

Pro Pokec24 přeložila Janinna

https://1url.cz/Pu2Pf

2.7 12 hlasy
Hodnocení článku
3 komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Karel2002
Karel2002
před 7 měsíci

“Předsedkyně sociálních demokratů Magdalena Anderssonová”. 🙂 K čemu ti sociální demokraté (socialisté) vlastně jsou? Neznám více krvežíznivé lidi než jsou sociální demokraté. V roce 1914 se utkali němečtí sociální demokraté se svými soudruhy francouskými socialisty. Na bojišti zůstaly po 4 letech miliony mrtvých. V 90. letech to byli právě sociální demokraté (socialisté), kteří nejvíce štvali… Číst vice »

SunTzu
SunTzu
před 7 měsíci

Bohužel blbá “afroameričanka frigidní Janička” nic neví o síle a schopnosti ruských těžkých jaderných střel – Sarmat R-28 je 200tun, s nosností 10tun (10-16 nezávislých hlavic , jedna o 750 kt), doletem 18000 km, tedy schopností udeřit z jiného směru než NORAD dosud plánoval. V odolných silech jich má být 36 (??) . Některé snad už… Číst vice »

cablik
cablik
před 7 měsíci

Nevěřím že to udělají i u nich jsou realisté kteří vědí že to nemohou vyhrát prohru nepřiznají a svedou to na banderu a bude. Teď ještě co je pro lidstvo horší Sarmat nebo Poseidon.