Tajný dokument izraelské rozvědky unikl na veřejnost! Podle plánu mají být miliony Palestinců převezeny loděmi do Evropy!!

Šokující dokument, který osobně autorizovala izraelská ministryně pro tajné služby Gila Gamliel, včera rozlítil Araby po celém světě, a ani evropští politici z něj nebudou mít radost!

Michael Svatoš
Michael Svatoš
“Konečné řešení” otázky palestinských Arabů je s přestávkami praktikováno Izraelem od roku 1948 (viz. foto: útěk Arabů v době Nakby)
Dokument je supertajný, nese logo Ministerstva pro tajné služby Izraele, a označení – v žádném případě nesmí uniknout na veřejnost, pouze pro vnitřní komunikaci vlády Izraele! Dokument však přes přísný zákaz mezi své příznivce rozšiřovalo izraelské hnutí Ústředí osad – Pásmo Gazy, které se snaží vyhnat Araby z jejich půdy, a vybudovat na ní židovské vesnice. A tak dokument unikl na veřejnost. 

Jako první včera v hebrejštině publikoval první úryvky z dokumentu významný izraelský ekonomický portál Calcalist, a od něj dokument okamžitě přebrala arabská média!

Podle textu dokumentu, na který se odvolává vlivný izraelský ekonomický portál Calcalist, který dokument získal, byl dokument vypracován, aby získal vládě podporu sionistů, a je logickým pokračováním extrémistické politiky, kterou současná vláda premiéra Netanjahu provádí od svého nástupu do úřadu.  Podle textu tzv. “konečné řešení palestinské otázky”, (srovnej s  Endlösung der tschechischen Frage!), bude provedeno po násilném vyhnání Palestinců z Gazy při vojenské operaci v 5 etapách:

  1. Zřízení provizorních stanových měst na egyptském státním území na Sinaji jihozápadně od Pásma Gazy.
  2. Vytvoření humanitárního koridoru pro obyvatele pásma Gazy, aby jím mohli z Gazy uprchnout do Egypta.
  3. Výstavbu trvalých měst na egyptském státním území na severním Sinaji, kam bude část Palestinců z provizorních stanových měst přesídlena!
  4. Vytvoření tzv. skupiny “absorpčních zemí”, které většinu vyhnaných Palestinců, která se nevejde do egyptských měst na severním Sinaji, dobrovolně přijmou na své území. Jako Absorpční země jsou v dokumentu označeny – všechny země EU, zejména však Španělsko a Řecko, a také Kanada!
  5. Současně bude uvnitř Egypta na Sinaji jižně od hranice s Izraelem vytvořena několik kilometrů široká sterilní zóna, přes kterou se žádní uprchlí obyvatelé z pásma Gazy nebudou v žádném případě do Gazy, nyní po konečném vyřešení palestinské otázky, do Izraele, vrátit.
  6. Ačkoli z textu dokumentu přímo nevyplývá, z doprovodného textu izraelského serveru Calcalist, je zřejmé, že v etnicky vyčištěném pásmu Gazy, mají vzniknout čistě židovská města a vesnice! Na rozdíl od Endlösung der tschechischen Frage se v izraelském Konečném řešení palestinské otázky v Gaze s žádnou asimilací rasově přijatelného obyvatelstva ani nepočítá!

(Foto nahoře.) Autorka tzv. konečného řešení palestinské otázky Gila Gamliel, úřadující Ministryně tajných služeb Izraele, která se svým dokumentem zařadila po bok SS-führerům Heydrichovi a Frankovi, autorům tzv. konečného řešení české otázky. (Foto dole.)

Jak vysídlování Čechů z území určených k německé kolonizaci v první etapě probíhalo, dokumentuje tento snímek obyvatel české vesnice Rychtářov, kteří se museli v roce 1941 ze svých domovů pakovat, aby uvolnili místo novým německým kolonistům! (Zdroj)

Podle izraelských zdrojů není plán Gily Gamliel ničím novým, ale jen důrazným přepracováním původního 5 let starého plánu Washingtonu, který navrhoval, v rámci stoletého plánu tehdejšího prezidenta Spojených států Donalda Trumpa, položit důraz na rozvoj severní části egyptského poloostrova Sinaj. Mimo jiné se v Trumpově plánu hovořilo o masivních investicích, které přijdou ze zemí Perského zálivu, do námořních a leteckých přístavů, solárních elektráren, a zařízení na odsolování vody na egyptské Sinaji. Plán navrhoval, aby Egypťané a Palestinci spolupracovali na vytvoření těchto projektů, a aby nezaměstnaní obyvatelé Gazy jezdili na Severní Sinaj přes hranici pracovat, ale s nástupem Bidenovy administrativy do Bílého domu, si v nejvyšších káhirských politických kruzích uvědomili, že plán má ve skutečnosti za cíl usadit Palestince z Gazy  na egyptské Sinaji, a proměnit tak poloostrov Sinaj v alternativní vlast pro Palestince. Egypťané se plánu ostře postavili, a stále tvrdě vystupují proti tlaku Washingtonu, že usazení Palestinců z Gazy na Sinaji by mělo konečně  „vyřešit“ neřešitelnou palestinskou otázku. Egyptské zkušeností, podle izraelských zdrojů, dokazují, že uprchlíci, kteří jednou opustí svou zemi, se už do svých domovů nikdy nevrátí.

Egypt nemůže na svém území přijmou 2,3 milionů Palestinských uprchlíků z Gazy, protože sám se nyní potýká s 300 tisíci uprchlíky ze Sudánu, a jeho možnosti vyživovat další imigranty jsou absolutně vyčerpané. Navíc v minulých letech na severní Sinaji probíhala egyptská válka proti místním džihádistům, a egyptská armáda, aby rebely porazila, celou řadu vesnic, studen a měst v oblasti úmyslně rozbourala, a obyvatelstvo vysídlila. Egypt má na jižní Sinaji významnou turistickou oblast, a nehodlá o ni přijít, v důsledku nových nepokojů na severní Sinaji.

Washington, jmenovitě ministr zahraničí Blinken, a prezident Biden se minulý týden všemožně snažili donutit Egypt, a jeho prezidenta as-Sísí, aby svou hranici s Gazou otevřel, a umožnil obyvatelům Gazy, aby uprchli před izraelskými bombami. Egypt s podporou Ruska, Saudů, Emirátů, a Turecka tlaku odolal. Dnes časně ráno českého času oznámil egyptský ministr zahraničí Sameh Shoukry výsledek nočního jednání egyptské rady národní bezpečnosti – Egypt v žádném případě nepřipustí vyhnání Palestinců z Gazy, a ani je nepřijme na svém územíOkamžitě po nezdaru svého nátlaku na Egypt zahájil Bílý dům nátlak na Izrael, aby zatím nezahajoval pozemní operaci proti Gaze.

Původní plán jak vyhnat humanitárním bombardováním Palestince z Gazy do Egypta tak evidentně nevyšel, a nyní se intenzivně modifikuje, a z dokumentu Gamlielové je jasné, že nový plán na vyhnání Palestinců z Egypta už počítá s vyhnáním jejich velké části do Evropy, a do Kanady. Pro Česko to nevěští nic dobrého. Tím spíš, že české státní orgány udržují nadstandardní vztahy s Izraelským ministerstvem pro tajné služby, a úřad ministryně Gily Gamliel se s těmito osobními kontakty, (foto), při návštěvách vysokých českých státních úředníků v Izraeli ani nijak netají.

Vznikla tak zajímavá právní otázka, zda české úřady a úředníci vlastně mohou nyní nadále spolupracovat s izraelským ministerstvem tajných služeb, když v jeho čele stojí politička, která byla samotnými izraelskými médii usvědčena z plánování, a z přípravy provedení trestného činu Genocidy samostatné části palestinského národa – obyvatel Gazy! Vzhledem k pohnuté české historii minulého století jsou nyní takovéto kontakty na pováženou. Izrael by se měl Gily Gamliel neprodleně zbavit, a české politické a úřední špičky, by se do té doby v žádném případě neměly s jejími úředníky stýkat!

Situace na Blízkém východě nevěští nic dobrého. Panuje všeobecná obava, že se svět může zhroutit do nové velké, nebo dokonce světové války. Pentagon pumpuje do oblasti svá vojska tempem neviděným od druhé irácké války, kdy bezdůvodně USA přepadly Irák, aby ovládli jeho ropného bohatství. Podle izraelských údajů nyní 62 velkých amerických vojenských dopravních letadel nonstop přepravuje do Izraele, a na americké válečné základny v oblasti,  vojáky, zbraně, a hlavně munici. Kyjevskému režimu se nikdy takovéto masivní pomoci nedostalo. Do oblasti kolem Izraele se nyní soustřeďuje největší námořní uskupení USA. A do oblasti se včera také poprvé v dějinách rychle vydala i čínská válečná plavidla.

Oficiálně je čínská flotila, složená ze dvou skupin, a každá je složena z raketového torpédoborce, a raketové fregaty, a ze zásobovací lodi, (foto nahoře, obě skupiny vedle sebe), na rutinní plánované výpravě, a je připravena okamžitě provést naléhavou evakuaci čínských civilistů z bojových zón v případě nenadálé eskalace. V každém případě, šest prvotřídních čínských válečných lodí ukázalo, že doba výhradní nadvlády hladinového loďstva USA se rychle chýlí ke konci.

**

Michael Svatoš, MaP 1815

 

 

4 9 hlasy
Hodnocení článku
12 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
stiglitz
stiglitz
před 6 měsíci

§ 356Podněcování k nenávisti vůči skupině osob nebo k omezování jejich práv a svobod (1) Kdo veřejně podněcuje k nenávisti k některému národu, rase, etnické skupině, náboženství, třídě nebo jiné skupině osob nebo k omezování práv a svobod jejich příslušníků, bude potrestán odnětím svobody až na dvě léta. (2) Stejně bude potrestán, kdo se spolčí nebo srotí k spáchání činu… Číst vice »

stiglitz
stiglitz
před 6 měsíci

§ 357Šíření poplašné zprávy (1) Kdo úmyslně způsobí nebezpečí vážného znepokojení alespoň části obyvatelstva nějakého místa tím, že rozšiřuje poplašnou zprávu, která je nepravdivá, bude potrestán odnětím svobody až na dvě léta nebo zákazem činnosti. (2) Kdo zprávu uvedenou v odstavci 1 nebo jinou nepravdivou zprávu, která je způsobilá vyvolat opatření vedoucí k nebezpečí… Číst vice »

shakalaha
shakalaha
před 6 měsíci

to rikal ten zmetek uz v r 2013
Rabín Baruch Efrati: Islamizace Evropy je správná věc

Pozorovatelka
Pozorovatelka
před 6 měsíci
Odpověď uživateli  shakalaha

Díky, díky za připomenutí, resp. za vidění/hledání souvislostí. Já chápu, že to každého nemusí bavit či to může až otravovat, ale nemůžu nevložit odkaz na svůj článek z 2015
https://aeronet.news/islamizace-evropy-je-dobra-vec-a-proc-prave-rok-2015-nebeska-znameni-a-bible/

Naposledy upraveno před 6 měsíci uživatelem Pozorovatelka
Pozorovatelka
Pozorovatelka
před 6 měsíci
Odpověď uživateli  Pozorovatelka

Jen ještě tento doplněk: https://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-4299673,00.html “rabín Baruch Efrati, šéf yeshivy a komunitní rabín v osadě Efrat na Západním břehu Jordánu, věří, že islamizace Evropy je ve skutečnosti dobrá věc”. “S pomocí Boha si pohané osvojí zdravější život se spoustou skromnosti a bezúhonnosti, a ne jako pokrytecké křesťanství, které se jeví jako čisté, ale zásadně zkorumpované,”… Číst vice »

Pozorovatelka
Pozorovatelka
před 6 měsíci

Tak tohle “odhalení” mi přijde podobné jako “náhodný” únik tzv. “Protokolů sionských mudrců”, o kterém si i mnozí jiní už dlouho myslí, že ve skutečnosti byl vypracován jako nástroj pro zasetí nenávisti k židům – k žádoucímu antisemitismu (což současnost potvrzuje ze všech stran). Ostatně – strůjkyně “úniku” je původem z jemenské židovské rodiny a po matce… Číst vice »

Pozorovatelka
Pozorovatelka
před 6 měsíci
Odpověď uživateli  Pozorovatelka

Za hodnou pozornosti mi přijde i skutečnost, že politická kariéra Gily Gamliel byla v Izraeli dlouho velmi neúspěšná a náhodou/”náhodou”? až v současnosti, kdy jde odpis Izraele do finále, se v lednu 2023 stala Ministryní zpravodajství. Pro mě divné, divné podobně, jako to, že izraelské tajné služby “nevěděly” o připravovaném útoku Hamásu. A velmi mi to připomíná… Číst vice »

Naposledy upraveno před 6 měsíci uživatelem Pozorovatelka
shakalaha
shakalaha
před 6 měsíci
Odpověď uživateli  Pozorovatelka

snad uz konecne budou vsichni arabi jednotni

Pozorovatelka
Pozorovatelka
před 6 měsíci
Odpověď uživateli  shakalaha

Jo, budou jednotní, Británie na tom intenzivně pracuje. Otázka ovšem zní
Cui bono:
comment image
více v mých komentářích pod jiným zdejším článkem:
https://www.novarepublika.cz/2023/10/o-izraelske-taktice-vytlacovani-nemocnic-z-gazy

cablik
cablik
před 6 měsíci

BILL GATES: HRDINNÝ FILANTROP NEBO PSYCHOPAT, MANIPULÁTOR, PODVODNÍK A ZLOČINEC?
https://pravyprostor.net/?p=167640

Ludvik
Ludvik
před 6 měsíci

„Čím kdo zachází, tím také schází.“

Otázkou jen je, kdo z nich je v současnosti “odhodlanější” a “silnější” ?!

cablik
cablik
před 6 měsíci

No tak to vidíte opět západ v akci té paní nestačilo jakými hrůzami museli projít jejich předci. Palestinci do Evropy a Kanady nepatří podle článku to vypadá na napadení Sýrie a Íránu.