Tak nám to právo veta chce Evropský parlament opravdu zrušit

A nejen to. Opravdu si ještě někdo myslí, že toto se dá reformovat? A jak asi? Nikdy k tomu nebude vůle a už ani možnost. Budeme to, co z nás staří dobří Němci chtěli vždycky mít.

Jana Marková
Jana Marková
Tedy zatím jen Výbor pro ústavní záležitosti Evropského parlamentu (AFCO). Ten včera tento Němci a Francouzi připravený dokument odhlasoval. A víte co nám v něm připravili? Faktické otroctví k čemukoliv, pro co se oni rozhodnou. K čemukoliv, co bude výhodné pro Němce a Francouze. Tyhle „smlouvy“ výslovně navrhují zrušit členským státům právo veta a předat jejich další kompetence do Bruselu. A to zcela základní a životně důležité věci jako jsou hranice, obrana, zahraniční politika, měnová politika, energetika a další. Ještě vám přijde srovnání se Sovětským svazem na věčné časy přehnané?

Němci na tom makali už od podzimu 2021 spolu s Belgičanem Verhofstadtem, ano to je ten, co dořval Fialu. Tím tak fakticky naplnili sen o takzvané Velkoněmecké říši (ne, ani toto srovnání mi nepřijde přehnané), protože v rámci těchto změn budou moct v EU činit téměř jakékoli rozhodnutí sami, v lepším, a oni doufají že minimálním, případě po konzultaci se starými zeměmi EU. A to až v 65 oblastech unijního práva.

Takže jestli vám teď přijde směšné, že byste měli přijít o džungarské křečky, tak vám všem garantuju, že tady zcela reálně a legálně přijdete o všechno. O všechno, co naši předci budovali, platili krví na německé frontě i v ruských zákopech 1. světové války. A to v podstatě v předvečer výročí vzniku samostatného Československa. Jak příznačné. Ještě se chcete vy všichni liberálové pošklebovat těm, kdo mluví už dlouho o takzvaném superstátu, kde nebudete mít právo na nic, než přežívat a makat? Jak dlouho trval přerod téhle dezinformace v jeho regulérní právní ukotvování?

Budou řídit úplně všechno. Zdravotnictví, školství, průmysl, cokoliv na co si vzpomenete, nebo si vzpomenou oni. Budou nám vnucovat, co máme dělat a jak máme myslet. Pamatujete na rok 68 a bratrskou pomoc? Budou ovládat represivní složky, které už nebudou naše. Proč myslíte, že to chtějí? Co se asi stane? Máme být levná pracovní síla, nic víc. A ne, to není fikce. A nevěřte nikomu, kdo bude plácat v televizi, že se to nestane. Ono se to totiž už děje.

A víte, kdo tohle zvěrstvo na úrovni vypořádání se s Čechy v rámci „Konečného řešení české otázky“, kdy jsme nic jiného než poněmčená nebo levná pracovní síla bez práv být neměli hrdě podporuje? No váš nejslušnější prezident soudruh agent Pávek. Dokonce si k odůvodnění „přizval“ krvavou Madlu (Madeleine Albrightovou), protože ona si prý křehkost demokracie uvědomovala a určitě by byla pro takové „zdemokratizování“ rozhodování. No né asi…. Asi jako v Kosovu, když se líbala s masovým vrahem Thacim.

Tak si na to vzpomeňte, až se tahle pokrytecká modla půjde hladce oholená na výročí 28. října klanět Masarykovi nebo všem těm, kteří za samostatné Československo prolévali krev. A taky se pořádně podívejte, kdo bude z „našich“ europoslanců v tom listopadu jak hlasovat. A uvědomte si, že tohle je nereformovatelné. A jediné možné řešení je buď tohle všechno přijmout a nebo z toho spolku jako východní Evropa spolu s Poláky, Slováky a Maďary co nejdříve zmizet. A hlídat si záda.

**

4.6 11 hlasy
Hodnocení článku
15 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Hokarc
Hokarc
před 6 měsíci

Hitler by zatleskal. Ovšem, pokud právo veta opravdu seberou, tak potom bychom byli v unii, do které jsme nevstupovali. A tudíž bychom neměli být jejími členy.

kutnohorsky
kutnohorsky
před 6 měsíci

Češi si v nejhorších chvílích dějin uměli vždy poradit. Ono to vše dobře dopadne. Vždyť tu ve středu Evropy už žijeme stovky let a nikdo(!) nás nedokázal zničit nebo pokořit. Všemu jsme odolali. Političtí vlastizrádci zmizí. My si poradíme!…

Karel2002
Karel2002
před 6 měsíci
Odpověď uživateli  kutnohorsky

A jak si Češi poradili s páterem Koniášem a inkvizitorem Bobligem?

kutnohorsky
kutnohorsky
před 6 měsíci
Odpověď uživateli  Karel2002

Jednoduše! Poschovávali Bibli Kralickou za futra a Boblik? Takových jako on bylo. A co? Změnili ti dva a další nějak chod českých dějin?

Karel2002
Karel2002
před 6 měsíci
Odpověď uživateli  kutnohorsky

Za jejich života jsme se jako Češi dostali úplně na dno. A samostatnost jsme získali až v roce 1918.

reproduktor
reproduktor
před 6 měsíci
Odpověď uživateli  Karel2002

Zde musim oponovat. Od roku 1918 jsme se stali vazaly Francie, Britanie a USA. Okradly jsme Rakousko a blb Rašín udělal korunu neobchodovatelnou. Československo ovšem zdědilo tři čtvrtiny průmyslové základny habsburské monarchie. Tomu neodpovídala velikost trhu se čtvrtinovým počtem obyvatelstva. Ekonomika nového státu se tak stala bytostně závislou na exportu. Proto také… Číst vice »

Naposledy upraveno před 6 měsíci uživatelem reproduktor
cablik
cablik
před 6 měsíci
Odpověď uživateli  kutnohorsky

Jenomže co na nás chystají to už Český národ nerozchodí pokud sem navozí migranty tak bude s námi ámen.

kutnohorsky
kutnohorsky
před 6 měsíci
Odpověď uživateli  cablik

Česko není cílem migrantů. Oni je k nám navozí a oni stejně utečou na Západ. Odcházejí Ukrajinci, doslova od nás prchli syrští křesťané, kterým se dělalo pomyšlení atd.,atd.

reproduktor
reproduktor
před 6 měsíci
Odpověď uživateli  kutnohorsky

Češi jsou vždy sluhove silnějších. Neznaji co je hrdost a platnost slova. Jen podvody a zlodejny. A pro jsme tam kde jsme … PRDELI.

cablik
cablik
před 6 měsíci
Odpověď uživateli  kutnohorsky

Stačí když nařídí jednotné dávky pro migranty a jsme v tom.

Karel2002
Karel2002
před 6 měsíci

Ale za tohle všechno si přece můžeme sami. Potvrdil Ústavní soud obsazený fanoušky ODS, TOP09, STAN, že Lisabonská smlouva je v souladu s naší ústavou a že nás nijak nezbavuje suverenity a nezávislosti? Potvrdil. Takže i teď, když budeme zbaveni práva VETA, budeme naprosto nezávislý stát. Aspoň podle naší justice. Chodili a chodí naši voliči dnešní… Číst vice »

cablik
cablik
před 6 měsíci

Tady je jen jediné řešení zvolit si pro Českou vládu která bude ty jejich nesmysly důsledně odmítat. Stejně jako Polsko nebo Maďarsko a také Slovensko. Jak vidím Pávka je mi z něho zle hlavně že má fešácky zastřižený knír dementi pitomí.

mikkesh
mikkesh
před 6 měsíci

Jen si paní, nebo slečno Marková nevzpomínám, že by nám někdo ze Sovětského svazu mluvil do energetiky, ochraně hranic, měnové politky, či dalšího. Nebo Vám snad tatínek říkal něco jiného?

Mivyk
Mivyk
před 6 měsíci

Je smutné, kam to došlo. Ale o tomto přece mluvili už pred lety – federalizace evropských států. Nic neskrývali. Akorát by mne zajímalo, co na tento přenos kompetencí říká Ústava ČR.

Praded
Praded
před 6 měsíci

Co se jiného od potomků fašistů dalo čekat? Teď si zvolí nového fírera a je vymalováno. Nakonec zjistíme, že za čechyše Kenem, se také táhnou temné fašistické nitky.