Důsledky nenávisti ve společnosti

A právě tyto média a prostituti v nich exhibující jsou na vině nenávisti ve společnosti, která samozřejmě může kdykoliv vyvrcholit takovou tragédií, která se stala.

Původně nebylo mým záměrem vyjadřovat se k tragické události, která se stala na půdě filosofické fakulty. Vlkův flash mi mluví z duše. Přesto bych pár slov k tomuto materiálu doplnil. Vlk připsal tento čin současným vládním představitelům. Já si myslím, že současná vláda je jen marketingovým produktem mediální scény. Souhlasím, že nese plnou odpovědnost za tento čin tím, jak (ne)spravuje tuto zemi a jak arogantně se chová k polovině společnosti, která je nositelem jiných názorů. Ale skutečným viníkem celé této situace jsou mainstreamová média. Oni jsou nositelem nenávisti ve společnosti, oni mají pocit vlastní výjimečnosti, jejich ideologií bylo dehonestovat každého, kdo se jen na milimetr odchýlil od jejich oficiální ideologie. Každý rozumný člověk, který měl chuť se zapojit do diskuze zažil různé bany. Nemusel používat vulgární slovník, stačilo, pokud jeho názor nekorespondoval s oficiálním stanoviskem média. Naopak ti „ideologicky“ zpracovaní lidé, kteří sprostě nadávali, bez jakékoliv věcné argumentace nálepkovali každého oponenta, byli oceňováni a přes porušení veškerých pravidel diskuze jim bylo dále dovoleno pomlouvat a vyjadřovat nenávist ke každému jinému názoru.

Jenže tato situace není poslední dva roky Fialovi nevlády. Vždyť vzpomeňme na nenávistné kampaně vůči Klausovi, Zemanovi, Babišovi. Vzpomeňme nenávistné kampaně vůči Okamurovi, Konvičkovi, Rajchlovi, Pekové nebo Beranovi. Nenávistné kampaně vůči nesouhlasu s migrací, vůči oponentuře k očkování, vůči nesmyslným potlačováním lidských práv a svobod, nenávistné kampaně vůči Rusku a Rusům (ty se nedatují od 24.2.2022, ty jsou součástí našeho mainstreamu již 15 let), vůči Palestincům, vůči komukoliv a čemukoliv, co by nekorespondovalo se zájmy oligarchů stojících za touto mediální scénou. To vše vrcholí poslední dva roky konfliktu na Ukrajině.

A právě tyto média a prostituti v nich exhibující jsou na vině nenávisti ve společnosti, která samozřejmě může kdykoliv vyvrcholit takovou tragédií, která se stala. Vlkův flash má jako součást screen z diskuze na seznam.cz. Na něm je krásně vidět – vzhledem k absenci jakéhokoliv oponentního názoru – kolik naprosto vymytých mozků se nachází v této společnosti. Oni jsou ti správní s těmi správnými hodnotami. Skutečně? Ne oni nemají žádné hodnoty. Jedná se o důsledek desetiletí vymývání mozků, kdy byly postupně utahovány šrouby k svobodě projevu a svobodě slova. On totiž ani Hitler a Mussolini nezavedli zločineckou diktaturu hned. Nejprve se nacisté soustředili na židovskou populaci, protože antisemitismus byl v té době značně rozšířen ve střední třídě. Po eliminaci Židů zbavením je lidských práv, vyloučením z veřejného života a následně i do ghett, přišli na řadu další. Nejprve to byli komunisté, pak sociální demokraté, odbory, tisk, církev a další a další. Postup byl vždy stejný – vytvořit nepřítele, dehumanizovat ho pomocí propagace tiskem, nápisy, plakáty, rozhlasu, a nakonec ho zlikvidovat fyzicky.

Co mi to jen připomíná? Už nám naše média označila „nepřítele“, dehumanizuje ho a vyzývají k jeho likvidaci. Teď jsou to Rusové a Číňani, na domácí scéně pak každý, kdo má vlastenecké cítění, kdo nechce zapomenout na vlastní historii, kdo se pokusí oponovat jedinému správnému názoru. A už se dostáváme do druhé fáze. Každému „nepříteli“ je odepřeno právo na svobodu slova, svobodu projevu, svobodu pohybu, právo na spravedlnost. Je dehumanizován jako prokremelský dezolát, Putinův šváb, ruský šváb, dezinformátor. Postupně přecházíme do třetí fáze – vyloučení z veřejného života a fyzické eliminaci. Zářným příkladem jsou dnes lidé jako paní Bednářová, PhDr. Skála, spisovatel Šifrin, Netík a jeho soudní pře, na sousedním Slovensku pan Hambálek, kterého vyhostili z EU a ukradli mu veškerý majetek.

Jenže tito ideologičtí magoři si neuvědomují jednu podstatnou věc – nenávist jednoho donutí dříve nebo později k nenávisti i protistranu! Takže si malují terč na vlastní záda. A pak se samozřejmě najde v každé společnosti psychicky labilní člověk. A protože tahle garnitura dostává do neřešitelných problémů stále větší část společnosti, můžeme očekávat zvýšený počet takových činů, které se staly na půdě university. Nikdo soudný po tom netouží, protože to odnesou nevinní lidé a co hůř. Rakušanova policejní úderka to zcela jistě zneužije k ještě většímu omezení lidských práv a svobod. Západní společnost je v područí oligarchie a mluvit o svobodné společnosti lze jen stěží. Nemáme daleko k autokratickým režimům a budeme-li tímto směrem pokračovat, přiblížíme se dříve nebo později k režimům ne nepodobným KLDR. Objevují se první náznaky odporu obyvatelstva v Evropě. Otázkou spíše zůstává, zdali již není pozdě. O to víc mrzí skutečnost, že český národ vzývající Havla a mající čtyřicetiletou zkušenost s vládou jedné strany, kráčí „radostně“ k světlým totalitním zítřkům zvolením si největších kolaborantů své historie do čela státu. Nic jsme se nepoučili z Háchy, Moravce, Biľaka a jim podobných. Netěší mě to, ale Západ je v koncích, jeho další rozvoj je nemožný. Jakkoliv můžeme ideologicky blábolit co chceme, nadnárodní korporát se snaží západní svět zničit.

**

napsal Harryp, Kosa Zostra

4 12 hlasy
Hodnocení článku
17 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Havloidni zmetek
Havloidni zmetek
před 4 měsíci

Kudla, pokud si pamatuji, tak heslo posledních voleb bylo, že až bude u vlády místo Babiše Fiala, že nastane všeobecné sbratření ve společnosti, a to sliboval Fiala, a ti redaktoři, kteří Fialu podporovali. Proč nikdo z nich dnes nevystoupí a neřekne, sorry jako, mýlil jsem se. Toto vědomé lhaní do kapsy, které tu nakonec nikdo… Číst vice »

Karel2002
Karel2002
před 4 měsíci
Odpověď uživateli  Havloidni zmetek

Ale vždyť pokaždé, když nějaký politik nastoupí na vedoucí místo, slibuje, že nastane všeobecné sbratření ve společnosti. Bylo tomu, když nastoupil Robespierre, Bonaparte, Lenin, Stalin, Hitler, Franco, Pinochet, Porošenko, Zelenskyj, Havel (vzpomeňme, Českoslovenko pod jeho vedením bude více sociálním státem než pod Husákovým vedením a nebude zde žádná nezaměstnanost) a poslední v řadě… Číst vice »

Karel2002
Karel2002
před 4 měsíci

Nezapomeňte na nenávistnou kampaň proti Paroubkovi. A ještě dříve proti Komárkovi. Petr Hájek řekl, že dříve či později se začne říkat a psát, že za tento teroristický čin může Putin.

Primak
Primak
před 4 měsíci

“Nic jsme se nepoučili z Háchy, Moravce, Biľaka…” No, dávat tato tři jména do jedné souvislosti? Háchu k Moravci? A i toho Bilaka k Moravci? To není jaksi na místě. To si tedy autor mohl radši odpustit…

cablik
cablik
před 4 měsíci

Vánoce jsou jim trnem v oku: Komu? Již nejen muslimským imigrantům, kteří chystají vánoční útoky. Neziskovky zase volají po “inkluzi”. Tajný dokument Evropské komise zatím neprošel. Lemuři z temnot a náš dobrý boj
https://protiproud.info/duchovni-svet/7640-vanoce-jsou-jim-trnem-v-oku-komu-jiz-nejen-muslimskym-imigrantum-kteri-chystaji-vanocni-utoky-neziskovky-zase-volaji-po-inkluzi-tajny-dokument-evropske-komise-zatim-neprosel-lemuri-z-temnot-a-nas-dobry-boj.htm

cablik
cablik
před 4 měsíci
Odpověď uživateli  cablik

Vítězství Ruska na Ukrajině: Začátek konce Evropské unie. Josep Borrell v panice. Přílišná centralizace. Neustálé rozšiřování EU pro prodloužení agónie umírajícího monstra. Kdy se bruselské impérium rozpadne?
https://protiproud.info/politika/7639-vitezstvi-ruska-na-ukrajine-zacatek-konce-evropske-unie-josep-borrell-v-panice-prilisna-centralizace-neustale-rozsirovani-eu-pro-prodlouzeni-agonie-umirajiciho-monstra-kdy-se-bruselske-imperium-rozpadne.htm

kutnohorsky
kutnohorsky
před 4 měsíci

Doba zhrubla. Vidím to na sobě. Nikdy v životě jsem tolik nepoužíval sprostá slova a sprostě nenadával jako nyní. Nikdy jsem nenáviděl některé spoluobčany tak jako dnešní politické ale i umělecké kreatury. Nepatřím mezi ty, kteří šmahem vše předhadrákové i po odsuzují. Ale čeho je moc, toho je příliš. Každý by měl po své práci skládat… Číst vice »

eFPe
eFPe
před 4 měsíci
Odpověď uživateli  kutnohorsky

3 newtonův zákon. v praxi.

cablik
cablik
před 4 měsíci

Já bych do toho politiku netahal proč ten člověk střílel to nikdo nezveřejnil většina střelby na školách je pro to že je dotyčný šikanován. Ale opravdu není pozdě bránit se liberální tyranii je to jen na nás. Bohužel v Čechách nechtějí táhnout za jeden provaz tak to snad za nás udělají… Číst vice »

Plebej
Plebej
před 4 měsíci
Odpověď uživateli  cablik

Ano, sice to vypadá na důsledek společenské frustrace, ale s jistotu to nevíme. Snad by ke hrůzné motivaci svého syna Davida mohla cos říci jeho žijící matka, až se vzpamatuje a trochu sebere z rodinné tragédie. I z toho, že syn s sebou sebral jiným 16 dalších nezúčastněných obětí. Lidí (povětšinou mladých), kteří ani dnes a ani… Číst vice »

cablik
cablik
před 4 měsíci
Odpověď uživateli  Plebej

Mám dost dokumentů o šílených lidech a každý je nějak nemocný že nechtějí říci proč je divné že. Střelba do nevinných není řešení a nejhorší na tom je to mimino v kočárku to opravdu za nic nemohlo. Máte pravdu že budou mít pozůstalí smutné vánoce.

Havloidni zmetek
Havloidni zmetek
před 4 měsíci

Není zvláštní, že v březnu 2023, když se sešlo tak 350 lidé před NM a nenásilnou formou volali po odstranění ukrajinské vlajky, že na nás poslal Rakušan protiteroristické komando, a to komando nás brutálně napadalo, a celá tato akce byla prezentována českému národu, jako teroristický útok proruských trollů na Národní muzeum, a ten hloupý český národ… Číst vice »

Havloidni zmetek
Havloidni zmetek
před 4 měsíci
Odpověď uživateli  Havloidni zmetek

Zde to popisuji: Policejní provokace, která vyšla jen napůl – Lípový List (lipovylist.cz) všimli jste si, jak hned Američané nabídli pomoc? Jak na Majdanu, Rakušan jim vyhradí patro na Ministerstvu vnitra, dojedou specialisté z CIA na odposlouchávání a specialisté na falešné vlajky, začne nábor agentů CIA mezi Aspeňáky a dalšími a případ Tomáše Čermáka,… Číst vice »

Karel2002
Karel2002
před 4 měsíci
Odpověď uživateli  Havloidni zmetek

Teď se nedá dělat vůbec nic. Musíte počkat dva roky do dalších voleb. A pokud by náhodou dnešní opozice včetně SPD tyto volby vyhrála, můžete pak požádat příští ministry vnitra a spravedlnosti, aby celý zásah přešetřili. Ale pokud příští volby v řinu 2025 opět vyhrají Fiala, Rakušová, Pekarová atd., což se zdá vzhledem… Číst vice »

SunTzu
SunTzu
před 4 měsíci

Velice pregnantně napsáno, souhlas, hlavní zlo jsou presstituti ať v soukromých, tak veřejnoprávních médiích. To jsou podporovatelé a šiřitelé PR současného odporného fialového hnusu.

Stanislav Sevecek
Stanislav Sevecek
před 4 měsíci

“Pozor na intelektuály! Tak by mělo znít zásadní ponaučení z tragického dvacátého století, jež vidělo miliony a miliony nevinných lidí obětovaných v dalekosáhlých plánech na zlepšení podmínek a kvality lidstva. Kdo jsou lidé, kteří připravovali myšlenkové podhoubí pokrokového, nového a lepšího světa? Vzdělanci a učenci? Nikoli. Většinou nadaní umělci, ale zároveň idealisté a kazatelé světské Utopie, a vždy velcí… Číst vice »

Stanislav Sevecek
Stanislav Sevecek
před 4 měsíci
Odpověď uživateli  Stanislav Sevecek

(Paul Johnson Intelektuálové)