Lavrov včera promluvil, a diplomaté EU ihned schválili všechny ruské návrhy! Krutá lekce od ostříleného diplomata pirátskému elévovi Lipavskému. Kyjev zuří!!

Jaký měla česká diplomacie na konferenci OBSE cíl je nejasné. Zdá se však, že hlavním cílem eléva Lipavského bylo před euro-volbami zviditelnit Piráty, a ukázat tak jejich voličům, že v urážení Rusů jsou nepřekonatelnými přeborníky!

Michael Svatoš
Michael Svatoš
Dobří diplomaté zrají jako víno a Sergej Lavrov je toho důkazem. Posuďte sami, stojí to za to:
  • 30. listopadu oslavovala česká média geniálního fialového ministra zahraničí, pirátského bakaláře, Jana Lipavského, jak rafinovaně na jednání OBSE ukázal ruskému ministrovi zahraničí Sergeji Lavrovovi diplomatický prostředníček! A bojkotoval jeho vystoupení na konferenci, a odmítal se s ním bavit!
  • 1. prosince večer kyjevská média vztekle bečela, že diplomaté EU opět zbaběle zradili Ukrajinu, a odhlasovali na konferenci OBSE, kde Lipavský rafinovaně ukázal Lavrovovi prostředníček, nejen všechny ruské návrhy, ale smetli ze stolu i všechny protiruské návrhy! Lavrov přitom na jednání nikomu prostředníček neukazoval, a jen se na všechny diplomaticky usmíval!

Jaký měla česká diplomacie na konferenci OBSE cíl je nejasné. Zdá se však, že hlavním cílem eléva Lipavského bylo před euro-volbami zviditelnit Piráty, a ukázat tak jejich voličům, že v urážení Rusů jsou nepřekonatelnými přeborníky! Je to zřejmě potřeba, protože číslo 5 na kandidátce Pirátů – europoslanec Mikuláš Peksa – je znám pod přezdívkou “Pelmeň”, protože při oslavách na ruském velvyslanectví se nemohl nabažit tohoto typicky ruského pokrmu!

V každém případě naštvaná kyjevská média prozradila, že diplomaté EU měli na konferenci OBSE za úkol prosadit dva plány:

  • Vyloučit Rusko z organizace OBSE a zahájit jeho absolutní diplomatický bojkot!
  • Zvolit Estonsko za předsedající zemi OBSE, protože je zárukou trvalé protiruské politiky, a nebo aspoň nějakou jinou jestřábí protiruskou zemi! (Česko?)

Bohužel, když jednání začala, Lavrov mazaně pohrozil, že Rusko přestane vyplácet desítky milionů USD na platy 2500 profesionálních diplomatů OBSE, a EU si může začít své bohatě placené úředníky, které OBSE zaměstnává, platit sama! Rusko ostatně v OBSE být ani nemusí, varoval Lavrov, protože jako ostřílený diplomat, na rozdíl od elévů a bakalářů věděl, že OBSE bez Ruska nemá žádný smysl, a Brusel zaměstnance OBSE sám platit nebude, protože už teď nemá ani na platy vlastních úředníků, a týden už žebrá usilovně u Německa, Holandska, Belgie a Francie, o zvýšení rozpočtu, (1.9 miliardy EUR, 49 miliard CZK), jen na platy bruselských úředníků!!

Lavrovova pohrůžka zastavením výplat rublů na platy diplomatů ze zemí EU okamžitě zabrala, a na ruský návrh byla předsednickou zemí OBSE zvolena Malta, která je více proruská, než v Česku omílané Orbánovo Maďarsko, či aktuálně Ficovo Slovensko! OBSE se ke vzteku Kyjeva a jeho posledních evropských pochopů zachová jako platforma, kde se ruští a evropští diplomaté budou střetávat, aby se jednáními pokusili zamezit válečným konfliktům. Rusko si tento týden v praxi vyzkoušelo, že Evropanům díky sankcím a drahotě už docházejí peníze, a tak se rádi nechají penězi přesvědčit. Že u toho někteří evropští diplomaté ukazují ruskému ministru zahraničí vztyčený prostředníček, je moskevskému Gosudarovi šuma fuk, neb od časů jezuitů jest známo, že Účel světí prostředky! A ještě déle, že Osel s pytlem zlata přeskočí jakkoli vysokou zeď! Jsem tak zvědav, za kolik naši politici nakonec Ukrajinu Putinovi prodají!

**

Michael Svatoň, MaP 1847

4.6 21 hlasy
Hodnocení článku
23 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
cablik
cablik
před 5 měsíci

EU A ZÁKON O DIGITÁLNÍ IDENTITĚ
https://pravyprostor.net/?p=169567

cablik
cablik
před 5 měsíci

Naše zem diplomacii nemá jen příkazy Bruselu a USA a jejich vykonavatele lipánka. Ty přerostlé děti nemají ve vládě co hledat.

vachav
vachav
před 5 měsíci

Především je nutno konstatovat,že kolonie Německa a gubernie USA nepotřebuje MZV.Takže tato infantilní kreatura,která je notabene ještě o řád horší než jeho trapný předchůdce Petříček z kolaborantské party ČSSD,nemá žádný význam.A pan Lavrov to samozřejmě ví.

mikkesh
mikkesh
před 5 měsíci

Ale pane Svatoši. Jaká lekce? Copak tenhle jeliman si něco uvědomuje? Ten tak maximálně volal mamince jak viděl i toho Lavrova. A dokonce při jednání už nemusí ostatním ani dolévat minerálku.

Karel2002
Karel2002
před 5 měsíci

Pelmeně jsou podle mně jak ruským, tak ukrajinským pokrmem, ostatně jako téměř všechny tamní jídla. Piráti nikdy neměli nic společného s levicí ani neomarxismem, vznikli pod vlivem Topolánka a jeho ODS. Nejvíce je volí mladí lidé, konzumenti marihuany a pervitinu. Název Piráti si dali, protože na začátku kradli software, filmy a hudbu. Teď díky… Číst vice »

vaclav
vaclav
před 5 měsíci
Odpověď uživateli  Karel2002

To neznamená, že už přestali krást!

danny
danny
před 5 měsíci

Lipavský není žádný elév! Jako elév by zastával funkci nějakého subalterního úředníka, staral by se o dokumenty a nosil aktovku starším kolegům. Především by si dokončil vzdělání v oboru a doplnil nějaký jazyk. A začal by jako atašé a jistě ne v Rusku nebo Číně, ale na nějakém klidnějším místě ve státě EU. A tak by se několik… Číst vice »

Haskuv Duch
Haskuv Duch
před 5 měsíci
Odpověď uživateli  danny

To je pravda. Lipánek považuje diplomacii za něco, co mu umožní ještě více beztrestně urážet představitele zemí, na které se podle rozkazů zlobíme a lézt ještě více do zadku těm, ke kterým jsme povinováni poslušností a otrockou oddaností.

Prodost
Prodost
před 5 měsíci

Krutá lekce od ostříleného diplomata pirátskému elévovi Lipavskému….”Pane Svatoši, Vy byste mi dal. Jakej pak elév? Nýmand, nic jiného, nýmand, kterej na víc nemá! Jaká je jeho “diplomatická” kvalifikace, ptám se? A odpověď nalézám v jeho “vyvolenosti”. Kdyby tam bylo ještě něco podstatně jiného, dalo by se to přehlédnout. Ale takhle?

standa
standa
před 5 měsíci

Výborně pane Svatoni ! Piráti jsou neskutečně hloupí a arogantní a kradou – viz. 3ministerstva navíc pro Piráty – to je okrádání Čechů za bílého dne z jejich zaplacených daní !

spartak
spartak
před 5 měsíci

Hloupost po 30letech graduje díky divné skupině lupičů – pirátů. Rusko bohužel 30let promarnilo možnosti a dnes se pokouší zachránit alespoň zbytky hrdosti.

standa
standa
před 5 měsíci
Odpověď uživateli  spartak

Rusko nepromarnilo za 30 let své možnosti, ale zrazeno Gorbačovem a Jelcinem, kteří ho předali Americe na zlatém podnosu ! Pak nastala bída a hlad a kriminalita ! Putin dal Rusko do pořádku systémově, trvalo to, ale podařilo se mu to. Dnes jde Rusko za svojí soběstačností a daří se mu to – viz… Číst vice »

danny
danny
před 5 měsíci
Odpověď uživateli  spartak

Rusko se nemusí o nic pokoušet. Z dob zrádce Gorbačova a ožraly Jelcina už se vzpamatovalo. Nikdo už tu dobu nepřipomíná. Ani Američani. Jen naše žumpa po těch demokratech, co rozdávali Rusko na stojato pláče. Momentálně se snaží vzkřísit Kasjanova. Navalnyj je už mimo. Když přijel Putin do Saúdské Arábie, vítal ho na letišti… Číst vice »

Karel2002
Karel2002
před 5 měsíci
Odpověď uživateli  danny

Gorbačov to myslel dobře, chtěl totálně destalinizovat Rusko a dát národům svobodu, ať se rozhodují sami. Nevěděl, že jsou Američané takoví podrazáci

Ludvik
Ludvik
před 5 měsíci
Odpověď uživateli  Karel2002

Hlupáci a zrádci to vždy “myslí” dobře…

Haskuv Duch
Haskuv Duch
před 5 měsíci
Odpověď uživateli  Karel2002

Nevěděl? Ale to snad ne…
Tolik “škol”, stáží, poradců a on nic “nevěděl”? Vždyť v 80. letech ošulil i nás. Trestuhodně hazardoval s důvěrou a pak nás zmuchlal a vyhodil jako nepotřebné. Demokracie a svoboda jsou jen prázdné fráze k oblbování, to už dáávno platilo už tenkrát.

Naposledy upraveno před 5 měsíci uživatelem Haskuv Duch
Pozorovatelka
Pozorovatelka
před 5 měsíci
Odpověď uživateli  Karel2002

Prostě chtěl Rusko neomarxistické, když to přes Stalina (a ani přes Trockého) nevyšlo. V EU je do jednoho celku sjednoceno mnoho komunistických stran (tzv. levice, kam patří i Zelení), Česko však má pozici pouze “pozorovatele” a důvod? Nesplnilo podmínku odsouzení stalinismu. Stalin dobře věděl, proč marxismus přijal pouze jako prostředek znárodnění, ale na zánik států… Číst vice »

Pozorovatelka
Pozorovatelka
před 5 měsíci
Odpověď uživateli  Pozorovatelka

Rok 2004 “ Nepodepsala ovšem Komunistická strana Čech a Moravy, která tu zůstala podle známé definice jako kůl v plotě společně s velmi euroskeptickou Komunistickou stranou Řecka”
https://plus.rozhlas.cz/kscm-nechce-odsoudit-stalinismus-7828848

vachav
vachav
před 5 měsíci
Odpověď uživateli  Pozorovatelka

Pojem “neomarxismus” je zmateční patvar,jehož obsah nemá nic společného s Marxem a marxismem.Používají ho lidé za účelem dehonestace pravého marxismu.Marxismus není mrtvá ideologie a právě proto se ho její odpůrci(světový kapitál) bojí a nenávidí ho.

Pozorovatelka
Pozorovatelka
před 5 měsíci
Odpověď uživateli  Pozorovatelka

“Jak Spojené státy padly bez jediného výstřelu – neomarxismus” – video
https://aeronet.news/neomarxismus-bez-vymyvani-mozku-to-nepujde-a-nejvetsi-brzdou-je-zidokrestanstvi/

kutnohorsky
kutnohorsky
před 5 měsíci

Chtěl bych jen poopravit zprávy, že Česko ukázalo Rusku prostředníček. Nikoli! Jen Lipavský ukázal prostředníček! Já se ho o to neprosil… Ať si za své činy zodpovídá. Ať není za magora jen ve své zemi a prokouknou ho taky i jinde.