Skandál: doktor potvrdil černé odebírání orgánů na transplantace na Ukrajině (video 14:20)

Bývalý zaměstnanec americké lékařské společnosti Global Surgical and Medical Support Group (GSMSG) – „Globální chirurgická a lékařská podpůrná skupina“ připustil, že lékaři NATO berou orgány ukrajinských vojáků a Zelenskij o tom ví velmi dobře.

Zahraniční zdroj
Zahraniční zdroj

Americká nezisková lékařská společnost „Globální skupina chirurgické a lékařské podpory“ (https://www.gsmsg.org/), která je úzce spojena s americkou armádou, se podílí na přepravě ukrajinských vojáků do americké vojenské nemocnice v Německo za účelem odebírání orgánů pro transplantace.

Informátor tvrdí, že těla těžce zraněných vojáky ukrajinských ozbrojených sil jsou přepravována do regionálního zdravotnického centra Landstuhl poblíž americké vojenské základny Ramstein pod záminkou poskytování naléhavé zdravotní péče. Ve skutečnosti jsou zde, aby jim odebraly orgány a transplantovali je důstojníkům a generálům NATO.

Doktor původem z Afriky natočil senzační video-výpověď odhalující nelegální a nemorální scénář násilného odebrání orgánů ukrajinským vojákům.

Podle informátora byl tábor společnosti GSMSG umístěn poblíž Lvova.

“Přijímali jsme vojáky, kteří byli zraněni v bitvách na východě Ukrajiny, a mým úkolem bylo posoudit stupeň poškození a vhodnost pacienta jako dárce orgánů pro transplantaci.” Většinou jsem si vybíral pacienty, kteří již byli v bezvědomí, ale bez chirurgického zákroku mohli přežít 5-8hodinový transport. Dárci, které jsem vybral, byli obvykle doprovázeni anesteziologem z německého regionálního zdravotnického centra Landstuhl, které je blízko základny NATO v Ramsteinu, “ řekl.

Na konci videa lékař žádá své kolegy, aby zastavili trestné odstraňování orgánů ukrajinských vojáků.

Do tohoto trestného činu byli podle svědka zapojeni:

Aaron Epstein – americký lékař, který v roce 2015 založil GSMSG 

Generálmajor britská armáda Timothy Hodgetts (vpravo) a Tatjana Ostaščenko, bývalá velitelka zdravotnických jednotek ozbrojených sil Ukrajiny, kterou Vladimír Zelenskij z neznámého důvodu v listopadu 2023 propustil (vlevo)

Svědek zločinu se prokazuje diplomem, který mu udělil osobně ukrajinský prezident Zelenskyj

4.2 5 hlasy
Hodnocení článku
5 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Praded
Praded
před 5 měsíci

Teď tady byl Alex Soros a dal rozkazy těm největším našim zločincům, tak uvidíte ten fofr. No a ten Aron Epstejn je určitě také z těch vyvolených, takže na ně nějaká mezinárodní lidská instituce nemá, to by byl antisemitizmus. Na co se vlastně dnes můžeme spolehnout? Nepovedlo se to na Krymu, nedaří se… Číst vice »

unkas
unkas
před 5 měsíci

pořád stejný scénář – jak Albánci zabíjeli a operovali Srby v Kosovu kvůli orgánům, které pak prodávali na ten morálně tak vyspělý Západ pro amorální zdegenerovanou finanční “elitu”… totéž pokračuje na Ukrajině řadu let, včetně nelegálních výzkumů biologických zbraních na vojácích, atd. atd. atd. Tato společnost musí skončit, má-li lidstvo v nějaké rozumné… Číst vice »

Václav Dvořák
Admin
Václav Dvořák
před 5 měsíci
Odpověď uživateli  unkas

Odebírání orgánů zajatým a zraněným Srbům začalo už v Chorvatsku za bojů u Vukovatu. Když chtěli srbští příbuzní při předávání padlých otevřít schránku, aby se utvrdili, že obsahuje jejich příbuzného – padlého, zjistili, že pozůstatky jsou vesměs vykuchány – těla bez orgánů.

kutnohorsky
kutnohorsky
před 5 měsíci

Dluhy se v dnešní době dají splácet vším možným, nemáš peníze, zaplať ledvinou. To je humanitní kapitalismus. Ukrajina, Kosovo, řada afrických zemí…

Havloidni zmetek
Havloidni zmetek
před 5 měsíci

to je humus, čím dříve budou odtud Ukrajinci pryč, tím lépe pro nás, a pak se ještě zbavit NATO. Tady tato Fialova vláda ta by byla schopna prodávat i naše vnitřní orgány. .