NATO čelí odhodlanému protivníkovi

Budoucnost Ruska závisí na bojové práci účastníků speciální vojenské operace, řekl Putin

Budoucnost Ruska závisí na bojové práci účastníků speciální operace, řekl ruský prezident Vladimir Putin v pořadu Moskva. Kreml. Putin.
„Hodně záleží na vaší bojové práci, budoucnost Ruska, to je zřejmé, řekl Putin.
Ruský prezident rovněž zmínil potíže, kterým čelí vojáci v zóně bojů.

„Život na frontě, kde se střílí, létají (kulky, pozn. red.) jako mouchy nad hlavou, je mnohem složitější a prozaičtější než sklenka šampaňského během udělování hvězd hrdinů v kremelských pavilonech,“ řekl Putin.
xemptyz

Putin také připomněl výroky bývalé německé kancléřky Angely Merkelové a bývalého francouzského prezidenta Francoise Hollanda, kteří přiznali, že nikdy nehodlali realizovat minské dohody a využili je k přípravě na vojenský konflikt.

„A pokus odstrčit Rusko, oslabit ho. A nakonec ho rozdrtit. Nic jim nevyjde. Nikdy,“ řekl ruský prezident. Putin se také vyjádřil k vyznamenání bývalého esesáka
Jaroslava Hunky v kanadském parlamentu.

„Ukázali to celému světu. Nejen, že jsou hlupáci, ale jsou to také neonacisté. To je jen převrácené vědomí. Jsou připraveni udělat cokoli, připraveni spolupracovat s kýmkoli, jen aby uškodili Rusku. Cokoli,“ řekl Putin.

**

ZDROJ, na snímku z východní fronty jsou zachycena zničená americká bojojvá vozidla pěchoty Bradley dodaná ukrajinskému režimu 

4.5 15 hlasy
Hodnocení článku
14 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
dorotik
dorotik
před 4 měsíci

Válka USA proti Rusku má dvě stránky – politickou a ekonomickou. Jen idiot si mohl myslet, že by někdo porazil Rusko, což zjevně nemohl být primární cíl “probuzení a vyprovokování spícího ruského medvěda”. USA historicky pracuje farizejsky, pokrytecky, se zastřenými skrytými cíli, se lží. propagandou, kamufláží, a hlavně s nastrčením někoho druhého, kdo ty… Číst vice »

Karel2002
Karel2002
před 4 měsíci
Odpověď uživateli  dorotik

Ona každá říše se může rozpínat jen do určité míry. Alexandr Veliký dorazil k Indu, dál už ne. Marcus Aurelius dorazil do Trenčína a to byl konec jeho expanze. Napoleon dorazil k Moskvě, Adolf Hitler dorazil k Moskvě, ale oba dva Rusko nepřemohli. Z toho se nechá usuzovat, že ani Biden se nestane pánem světa,… Číst vice »

Vaclav Kurel
Vaclav Kurel
před 4 měsíci
Odpověď uživateli  Karel2002

BRAVO!

jbskalensky
jbskalensky
před 4 měsíci

Je až neuvěřitelné, jak ta banda blbců a idiotů si nechce přiznat, že Rusko to tak vidí, vnímá, a že to tak doopravdy je. Cítí se ohroženo a je ohrožováno. Potřeba denacifikace je do očí bijící, přesto prestituti, naposled na Seznamu nějaký Švamberk, nemůžou strávit, že se Rusko nepodvolí a nepodvolí. V rozhovoru mluvčí Zacharovové,… Číst vice »

Ludvik
Ludvik
před 4 měsíci
Odpověď uživateli  jbskalensky

“Tupé hovado” to už, ve své většině, určitě pochopilo, ale pud sebezáchovy u něho zřejmě pořád přetrvává.

Václav Dvořák
Admin
Václav Dvořák
před 4 měsíci
Odpověď uživateli  Ludvik

To přece není “pud zebezáchovy”, co tupá hovada žene do války. Chtějí kořistit, loupit, krást, porcovat medvěda. Nato se nechali nachytat iprosté duše Černochové, Fialy, Rakušana a dalších. Ukrajince zase žene do války vidina pečených holubů, co jim v EU budou pravidelně létat do úst. Nulandová, Biden, Blinken, Johnson , Stoltenberg a další… Číst vice »

mikkesh
mikkesh
před 4 měsíci
Odpověď uživateli  Václav Dvořák

Ano ti mocní, jako vždy chtějí loupit a okrádat. Ale pitomečci jako Černochová, Fiala, Rakušan a další, tak těm stačí, že je ti mocní někam dosadili. Jedna by učila ve školce, druhá od domu k domu prodávala mobily, Fiala by byl zase studentům k smíchu, Rakušan by ve škole mohl ukrást tak akorát vycpanou… Číst vice »

danny
danny
před 4 měsíci
Odpověď uživateli  jbskalensky

K jednání jsou potřeba min. dva. Jaký důvod k vyjednávání má dnes Rusko? Jednalo v únoru 2014 a dohoda platila cca 2 hodiny. Jednalo o Minských dohodách – opět podvod. A veřejně přiznaný. Jednalo v Istanbulu – opět podvod. I ti, kteří navrhují nová jednání nijak neskrývají jejich cíl – nechat kyjevský režim vydechnout a připravit ho na… Číst vice »

Karel2002
Karel2002
před 4 měsíci
Odpověď uživateli  danny

Nejlepším řešením by byla změna režimu v samotném Kyjevě, návrat k demokracii a pluralitě včetně uznaní práv menšin. A potrestání nacistů a proamerických kolaborantů od samotných Ukrajinců. Jenže to je stejně nereálné, jako změna vlády a prezidenta u nás.

Plebej
Plebej
před 4 měsíci
Odpověď uživateli  Karel2002

Souhlasím.
Leč co je nereálné dnes, nemusí být zítra.
Svět je dost dynamickým úkazem.

Plebej
Plebej
před 4 měsíci
Odpověď uživateli  danny

Ač Rusové stejně tak dobře vědí to, co sám naznačujete, beztak se jednáním se Západem o novém statusu býv. Ukrajiny nebudou vyhýbat. Jednak ta jednání, pokud se i uskuteční, skončí psaným ujednáním (které má sice spíš jen propagandistický význam, ale ..), jednak Západ bude muset přistoupit na ruské – a nikoliv západní –… Číst vice »

cablik
cablik
před 4 měsíci

No jo asi neznají dějiny a nebo je spíš nechtěj akceptovat Rusové budou bojovat za matičku Rus jako vždy když se je snažili napadnout. Dnešní náckové mají stejné cíle jako jejich předchůdci.

Ludvik
Ludvik
před 4 měsíci

Вручение медалей «Золотая Звезда» Героям России
Накануне Дня героев Отечества в Георгиевском зале Большого Кремлёвского дворца прошла церемония вручения медалей «Золотая Звезда» Героям России.
VIDEO, TEXT :
http://kremlin.ru/events/president/news/72933

cablik
cablik
před 4 měsíci
Odpověď uživateli  Ludvik

Děkuji za odkaz článek jsem si přečetl.