Od „udajnych“ vulgarismu k přerostlemu děcku

Ladik Větvička
Ladik Větvička

První zprávy

Tuž od tych slavnych dnu, kdy odboraři a učitele vyšli do ulic a zahajili protestni nicnerobeni, uplynul přesně tyden, píše na facebooku bloger Ladislav Větvička.
Už to připada jak měsic, co? To je tym, že se od te doby nic zvlaštniho nestalo. A ani stat nemohlo. Všecky podobne akce maju za cil enem to, aby se trochu upustil ventyl v papiňaku a lidi měli pocit, že jejich naštvanost směřuje k jakesik změně.

Nesměřuje. Jak vidite, vlada si z nich robi enem srandu.

Jinak by nemohl premier odjet kajsik do chlivka za prasatama a jedine, čeho si všimnul je to, že na jakemsi transparentu bylo napsane, „Ať už konečně ide do prdele.“ Pravděpodobně cosik takeho v životě neviděl a neslyšel, jinak by nemohl reagovat slovama „… celou akci provázely vulgarismy a hesla proti vládě a mnozi se za ně styděli.“

Ladislav Větvička: Dalši naprosto marne vyroči

Synku synku. Kdyby ses někdy zastavil u nas v Jedove chyši, to bys slyšel mnohem horši slova na svoju adresu a to by ses asi deprem styděl. Ale to ty se bojiš. Tak se schovej v te svoji multkulturni bublině, bo až raz konečně mlčici většině dojde, do jakeho pruseru to tvoje vlada vede, tak budeš dobry ukryt potřebovat.

No a jinak se kromě teho, že ve sto rokach umřel německy Žid Heinz Alfred Kissinger, nestalo vubec nic. Možete si o tym chlopovi myslet, co chcete, ale nemožete popřit, že tento dělnik „noveho světoveho řadu“ dokazal dosahnut mnoha svojich cilu, ať už byly chvalyhodne, anebo špinave. Každopadně to byl schopny synek a zasluži si ocenit přinejmenšim tuto jeho vlastnost.

Když ho srovnate s paňacama typu našeho aktualniho minystra zahraniči, kery jak male umanute děcko odešel ze salu v OSN, kde se přitem mohl od stareho Lavrova aspoň trochu poučit cosik o uměni dyplomacie, tak by člověk brečel, kaj zme to dopracovali.

To mate za to, že ste blbě volili.

4.7 17 hlasy
Hodnocení článku
12 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
oldo
oldo
před 4 měsíci

Mlčící většině dojde tak akorát kulový,pane Větvičko.

Karel2002
Karel2002
před 4 měsíci

Ruský levicový komentátor Alexandr Mitrofanov (Právo, Rudé Právo) vyzval k “zametení” s těmi, kteří mají názory než ODS-TOP09-STAN-Piráti-Lidovci. Jestli tím mínil rovnou fyzickou likvidací, to nevím. Mitrofanov je nositelem řady ocenění, protože ho mají rádi i pravicoví, provládní novináři. Od roku 2014 Mitrofanov volá po přísnějším postihu těch, kteří nemají v oblibě nový režim v Kyjevě.

mikkesh
mikkesh
před 4 měsíci
Odpověď uživateli  Karel2002

Ano Šáša Mitrofanof je boží. Brežněv nám ho sem poslal až z Rostova na Donu a že to je ňáka štreka, protože se mu nelíbila agitační práce v našich tiskovinách. A Šáša se dal hned do práce. Desetiletí oblažoval hesly Plzeňáky v Rudém kováku, nebo jak se ten plátek jmenoval. Hrdě nesl prapor revoluce na… Číst vice »

Naposledy upraveno před 4 měsíci uživatelem mikkesh
Praded
Praded
před 4 měsíci
Odpověď uživateli  Karel2002

Je to obyčejný parazit, tak slouží parazitům.

cablik
cablik
před 4 měsíci

Njn však to píšu furt přerostlé děcko lipánek a všichni ti pyjátský bezmozci. Rádoby premiér má své miliony a na České socky kašle.

Ludvik
Ludvik
před 4 měsíci

Pro upřesnění: Lipavský neodešel z projevu S.Lavrova v OSN, ale z jednání OBSE ve Skopji. Na podstatě jeho nediplomatického jednání to samozřejmě nic nemění.

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zahranicni-cesko-ukazalo-rusku-prostrednicek-lipavsky-odesel-z-projevu-lavrova-240693

kutnohorsky
kutnohorsky
před 4 měsíci
Odpověď uživateli  Ludvik

Pan Vjetvyčka by se měl jacik víc sóstředit na obsach než na formu aby mu neunikly detaily o mynystrech…

Vendol
Vendol
před 4 měsíci

Připadá vám normální, aby ministryně české vlády lajkovala označením “To se mi líbí” internetový názor, že je potřeba vyhladit a vyhubit cizí národ ? Přesně takto reagovala Černochová na příspěvek jednoho z nejznámějších členů ODS, řeporyjskeho prasopsa Novotného, který Palestince nazýval opicemi a vyzýval k jejich vybombardování. Je oficiálním stanoviskem ODS, potažmo celé vlády,… Číst vice »

kutnohorsky
kutnohorsky
před 4 měsíci
Odpověď uživateli  Vendol

Jak nicotná je proti tomu výzva na násilné odstranění pouhé naší vlády! A to je prosím za 5 roků. Prý vyzýváni k násilí. Lepší obětovat vládu, než celý národ! Můj názor…

cablik
cablik
před 4 měsíci
Odpověď uživateli  Vendol

A to není jediný národ co by poslali do plynu liberálně zelení nacisté. Ta odporná existence by chtěla zlikvidovat i Čechy.

Karel2002
Karel2002
před 4 měsíci
Odpověď uživateli  Vendol

Oni se vycvičili na Rusech, které je možné vyhubit na základě ochrany lidských práv (kromě Mitrofanova). Teď je tedy oficiálně schváleno vyhubení Palestinců (včetně žen a dětí). Pak by mohli jít na řadu Bělorusové, Maďaři a Holanďané.

mikkesh
mikkesh
před 4 měsíci

Ten transparent je opravdu nevhodně zvolený. Blyštivý Péťa se právem diví, snaží se vycházet lidem vstříc a nerozumí tomu, když přeci všichni vidí, že už tam zalez, že už z té německé prdele hezkých pár let vykukuje a ten nevděčný lid …