Hned při pondělku mi to nedá a musím se ještě jednou věnovat krásnému, sluníčkovému multikulti (ne)soužití

To, že to nefunguje je už zjevné, jen někteří vybraní jedinci před tím stále zavírají oči.

Jana Marková
Jana Marková
Nevím jestli z pouhé vyčůranosti, kdy jsou napojeni na systém neziskovek toto podporujících, nebo tomu opravdu věří, každopádně pořád tu tací jsou. A my jako společnost máme tisíc a jeden důvod jim konečně takzvaně zatnout tipec. A jeden z těch důvodů je třeba tento.

Tyto s námi nekompatibilní kultury totiž veškerou naši vstřícnost považují za slabost hodnou jediného. Pohrdání a vlastní expanze na „dobytém“ území. Aktuálně se o tom přesvědčují opět v Německu, kde se jim pomalu začíná na školách rozlézat cosi jako náboženská policie, rozuměj parta hochů, kteří si myslí, že jsou nad zákon (ten německý), a začínají si na školách prosazovat právo šaría.

Aktuálně v západoněmeckém Neussu, kde se skupina čtyř studujících hošanů ve věku 17 až 19 let stylizovala na tamní střední všeobecně vzdělávací škole do pozice právě té náboženské policie. Mladíci prý dohlížejí na dodržování islámského práva šaría ze strany muslimských spolužáků, a dokonce některých učitelů. Což je vynikající, to jako rodilí Němci přece chceme, že? Jako hlavní bod jejich zájmu jsou samozřejmě hlavně dívky, resp. ženy a jejich oblékání. Dokonce by rádi zašátkovali i učitelky. Kromě toho by samozřejmě rádi chodili v pátek po muslimsku dřív domů, a ideálně se několikrát denně modlili ve vlastní modlitebně.

A co na to vedení školy? Na jejich chování neshledalo nic trestného a zorganizovala přednášky o toleranci a soužití ve společnosti. Jako fakt si myslí, že to pomůže? Nepomůže, jen si z toho hoši udělají „dobrý den“ a vysmějou se jim do obličeje. Oni neustoupí. A pokud budeme ustupovat my, dopadneme špatně. Dopadneme jako hosté ve své vlastní zemi.

A řešení? Je jediné. Nic takového nikdy nepřipustit a konečně si přiznat, že žádná multikultura nefunguje. Že je to jen mýtus a zbožné přání pár jedinců, kteří jsou kvůli tomu ochotni poslat celou naši dosavadní kulturu a styl života tzv. „do kopru“. Pokud se tomu nepostavíme teď, dodatečně už bude pozdě.

4.7 14 hlasy
Hodnocení článku
7 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
kutnohorsky
kutnohorsky
před 3 měsíci

Mladí muslimáčci žijou od narození v komunitě, kde je prosazována jejich náboženská nadřazenost nad bezvěrci, t.j. námi. My máme snad(!) trochu štěstí v tom, že naše zem není pro mohamedány cílovou stanicí. Budou li sem přesunuti ze Západu, vrátí se. Nikdo nemá z jejich pohledu právo jim nařizovat, kde budou žít. Vždyť od… Číst vice »

mikkesh
mikkesh
před 3 měsíci
Odpověď uživateli  kutnohorsky

Budou li přesunuti ze západu, nevrátí se. Budou totiž přesunuti s nějakým nárokem. S příkladně dvěma tisíci Euro, co budeme sypat, se jim u nás bude žít pohodlněji než v Německu. Příklad už tady máme. Naši milí cikáni se také nikam nehrnou. Kdyby totiž u nás, na Slovensku, Rumunsku … dostali životní minimum a polívku, zapřahli… Číst vice »

vachav
vachav
před 3 měsíci

Druhá Bílá hora jak vyšitá-v mnohém ještě horší.Naši obrozenci z 18.a 19.století se točí v hrobech jak vrtule.Na druhou stranu-národ,v kterém se většinově nacházejí lokajští “ovčané”s podprůměrnou inteligencí(viz poslední volby)si nic jiného nezaslouží.

tomaskova
tomaskova
před 3 měsíci

Muslimové v cizí zemi se nechovají jako návštěva, ale jako parazit. A každý parazit si časem začne myslet, že je nadřazen svému hostiteli, tím spíše pokud hostitel rozumně ustupuje a snaží se parazitovi vyjít vstříc, v domnění, že tím parazita integruje. A za nějakou dobu s hrůzou zjistí, že jej parazit považuje za slouhu a že se… Číst vice »

Naposledy upraveno před 3 měsíci uživatelem tomaskova
Karel2002
Karel2002
před 3 měsíci

V Německu i Česku je náboženská svoboda a muslimové, kteří se zde usadili, mají právo vyznávat svou víru ve všech jejích aspektech. Tzn. že mají právo kontrolovat, zda-li ženy jsou oblečené podle islamské víry (řádně zahalené). Mají právo žádat, aby jejich učitelky nosily burku. Muslimky-lékařky mají právo i při operacích, kterých se zúčastní, nosit burku.… Číst vice »

cablik
cablik
před 3 měsíci

Tak správně žádná integrace se nekoná nikdy se nestanou Němci právě naopak budou chtít aby se domorodci stali muslimy je to cesta do pekel.