NADUTCI !

Dali jsme vám důvěru, přijeli jsme mnohokrát ze všech koutů republiky na různé demonstrace a shromáždění a mítinky, ale teď nechápavě zíráme, jak se už jenom mezi sebou hašteříte, bohapustě melete panty a vlak nám všem ujíždí!

Jan Schneider
Jan Schneider

Ne, k pětidebilici nehovořím, ale k vám, VŠEM organizátorům setkání všemožných opozičníků, dezolátů, disidentů a všelijak současným vedením státu urážených lidí, kteří mají svědomí a odpovědnost za osud této země a jejího obyvatelstva!

My víme už stokrát a přesně, co je v této zemi blbě a kam se to řítí, netřeba to furt opakovat a omílat a obkreslovat a naznačovat a naříkat si, to všechno už je stará vesta.
 
Systém už je prohnilý, zaznělo kdesi, a nemá to řešení. Načež se ozval potlesk.

U sta hromů, proč? Čemu lidé tleskali? Že někdo řekl jakousi depresivní otřepanou věc, která možná ani není pravda, jen dává důvod zůstat sedět doma, když to nemá řešení?

Potřebujeme prý nové hodnoty, zaznělo tamtéž? Trista bohov drevených! A jaké? Zase zazněl potlesk, buhvíproč, když žádné nové hodnoty nastíněny nebyly! Možná zazněl potlesk dřív, aby nebyly vyřčeny, protože by se všichni polekali, že se po nich něco konkrétního chce, že by měli něco dělat!

Takhle si zatleskali, jak to bylo pěkně povědíno, a šli domů.

Pětidebilice mezitím ale maká jak šílená! Připravuje děsivé zadlužení státu nákupem naprosto nepotřebných zbraní! Připravuje zostřenou novelu branného zákona! Stále zmenšuje prostor pro svobodné vyjadřování! Chce nepohodlná média vyhladovět, možná po vzoru předlistopadováho režimu připravuje plány internace nepohodlných osob (alla „Akce Norbert“)! Důchodce okrádá, zemědělství likviduje, podnikatele utiskuje, do všeho leje ideologický jed! Už i mezinárodní statistiky potvrzují, kolik bohatství nechává tato hrůzovláda z této země vysávat a jako z kolonie odvádět pod nejrůznějšími záminkami! Kádruje, až praští ledy, přicházející tentokrát ze Západu! Dělá si z lidí srandu, lže jim do očí! Veřejnoprávní média už nejsou ani stínem toho, co by měla být! Hrozí otevření stavidel obludných volebních podvodů, přiznání volebního práva osobám tak vzdáleným, že ani česky neumějí, nevědí, kde Čechy leží, daně tu neplatí, a bude jim k tomu stačit jen prohlášení na cáru papíru! Energie lacino vyrábíme a krvavě za ně přitom platíme! Likvidujeme tím průmysl a všechno další, neboť energie jsou potřeba všude! Fialo-hnědá vláda zdražuje lidem bydlení, čímž vzrůstá sociální napětí, rozevírají se nůžky mezi nemnoha zbohatlíky a zbytkem národa! Banda primitivů likviduje vzdělanost národa, děti se prý mají bavit a ne se pilně učit – nad takovouto „perspektivou“ pláče celý Veleslavín, elita národa, která se snažila ho povznést a učinit malou, ale vzácnou ozdobou celého lidstva!

A vy, nadutci, kterým jsme dali důvěru, vláčeli jsme se dlouhé cesty na demonstrace, abychom dali najevo vůli ke změnám a mandát těm, kteří to – jak se zdálo, statečně – organizovali, co vy právě teď děláte?

Škřípíte se, hledáte na druhých to nejhorší, hrabete pod sebe, vymezujete se proti podobně smýšlejícím, a děláte si separované happeningy, tříštíte opoziční potenciál, ten nepůjde s tím, onen zas s oním, protože je komunista, nebo je antikomunista, nebo není komunista, nebo není antikomunista, nebo je antikomunista, který byl komunistou, nebo je to skrytý liberál, anebo je agent, placený tu tím, tu oním, a není to nikde doložitelné, což je o to podezřelejší, limitně se blížící jistotě, protože podívejte se na jeho minulost! Hnus!

Čas se ponachyluje a hrozí, že nebude žádné PŘÍŠTĚ, abychom mohli napravit chyby, které se stanou kamenem na krku národa!
 
Vzpamatujte se!

Je třeba SJEDNOTIT vystoupení všenárodního odporu ještě PŘED podpisem nákupu těch nedovyvinutých a již zastaralých, naprosto nepotřebných a nikoliv obranných, ale útočných, pekelně předražených letadel F-35, protože to je nejbližší termín, kdy začíná finále celonárodní katastrofy. Termín jednotného vystoupení je na všech vás, organizátorech předchozích vystoupení. Nikdo to za vás udělat nemůže, dali jsme vám důvěru, nechali jsme vyniknout vašim jménům, takže je to nyní vaší historickou povinností se vykašlat na své připitomnělé sváry a konečně pochopit, že čas se ponachýlil a je tu!

Je nutno přinutit vládu k odstoupení, aby (1) nemohla uzavřít ty šílené zbrojní závazky, a vyvolat předčasné volby, aby zločinná sněmovna (2) nemohla schválit ty volební a branné a mediální a kdovíjaké ještě další zákony, omezující demokracii. Vstup do eurozóny naštěstí byl zatím odložen, ale není vyloučeno, že vskrytu jsou činěny další kroky tímto směrem, které mohou komplikovat naši suverenitu.

Tyto dvě priority, které se musí stát cílem SJEDNOCENÉHO vystoupení národního odporu, jsem formuloval za vás, abyste se nehádali.

Ten JEDEN termín, kdy se tak má stát, za vás neurčím, to je na vás, neodvratně a fatálně. Zklamete-li, bude to naposled.

Žádné PŘÍŠTĚ už totiž asi nebude.

A o to jde. Nejprve je třeba pohnout s ledy, a potom si to zase můžete rozdávat mezi sebou do aleluja. Nejprve ale musíme zachovat demokratické a suverénní hřiště, zvané Česká republika!

A neserte mě!

**

převzato

4.8 32 hlasy
Hodnocení článku
34 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
kolokol
kolokol
před 3 měsíci

Mě by zajímalo, na koho je pan Schneider tak nasraný. Proč je konkrétně nejmenoval? A nemám teď na mysli jednotlivé politiky nebo aktivisty, ale síly, které reprezentují. Ona klanově-korporativní seskupení, která by měla mít zájem na prosperitě ČR. Nebo taková nejsou, či jsou impotentní?!

Naposledy upraveno před 3 měsíci uživatelem kolokol
danny
danny
před 3 měsíci

Ještě není ten správný čas. Dokud má ODS v průzkumech více než 10 % a Piráti okolo 8 – 10 % a do PS mají šanci se dostat i TOP09 a Lidovci, tak ještě není tak zle, aby nemohlo být hůře. Ještě je z čeho utrácet, ještě nám někdo půjčí, ještě je možno slibovat a dost lidí tomu uvěří. Ještě… Číst vice »

Karel2002
Karel2002
před 3 měsíci
Odpověď uživateli  danny

“Revoluční situace”…proč, když můžeme volit své zástupce? Drtivá většina českých občanů není schopna jít ani k volbám. Např. k volbám do senátu, aby jim ústavní soudci, jmenovaní z vůle senátorů, nesnížili důchody. S lidmi, kteří jdou raději místo k volbám do hospody, nelze počítat, že se zúčastní nějakého “revolučního boje”. Oni občas i “bojují” např. proti Paroubkovi, Zemanovi,… Číst vice »

danny
danny
před 3 měsíci
Odpověď uživateli  Karel2002

Karle, revoluční situace neznamená hned krvavou revoluci. Lidem ještě neteče opravdu do bot. Ještě není opravdu zle. Ale i vláda a spol. se chystají na situaci, kdy lidé přijdou k volbám, jako první pokus se jich zbavit. Už nyní by měli velké problémy a ty se příští dva roky do voleb se ještě prohloubí.… Číst vice »

oldo
oldo
před 3 měsíci
Odpověď uživateli  danny

Tak zle,aby situaci pochopili i tupí voliči,kterých je naprostá většina,NEBUDE BEZ VÁLKY NEBO HLADU nikdy.

vaclav
vaclav
před 3 měsíci
Odpověď uživateli  danny

Danny – píšeš nesmysly. Ta situace bude stále horší a samo se to nevyřeší.

danny
danny
před 3 měsíci
Odpověď uživateli  vaclav

Samo jistě ne. To nikde nepíšu. Ale proti vládě bude čím dále více lidí. Z různých skupin. Zaměstnanci, drobní podnikatelé, už se cukají i střední. Zemědělci. Je to už nyní hodně, ale ještě to není dost. Ještě velké skupin lidí, zejména mladším, kteří ještě neřeší existenční starosti (rodina, bydlení, zaměstnání…). vše nedochází.… Číst vice »

vachav
vachav
před 3 měsíci
Odpověď uživateli  danny

Tak za prvé-“listopad” nepřišel kvůli kličkování komunistů v ČSSR,ale protože se začal bortit SSSR vinou zrádce Gorbačova.A za druhé-je třeba si nalít čistého-radikální změny v systému dělali vždy v historii lidé nebo skupiny či národy,které již neměli o co přijít. Přiznejme si,že většiny z nás se to netýká-zatím.

Praded
Praded
před 3 měsíci
Odpověď uživateli  Karel2002

Na to mají stotisícový dav v neziskovkách.

skeptik
skeptik
před 3 měsíci

Ti zabržděnci co volili pětikatastrofu a hradní ostudu a hýkali nadšením, že zvítězili, tak ti demonstrovat nepůjdou, oni jsou spokojeni. A v Praze jich je největší počet.

Haskuv Duch
Haskuv Duch
před 3 měsíci
Odpověď uživateli  skeptik

Dneska mají malý svátek. Provládní organizace jménem ÚS potvrdila loňské snížení valorizací pro nenáviděné důchodce, ovšem jen málo z nich si je schopno uvědomit, že tento nástroj bude v budoucnu kdykoliv použitelný i proti nim. Zkrátka když to bude nutné a nezbytné, další Fialové, Jurečkové a Rakušané to bez milosti naroubují na ně. Nebude tu… Číst vice »

Karel2002
Karel2002
před 3 měsíci
Odpověď uživateli  Ludvik

A tím pádem tento ústavní soud v rukou ODS a spol. zamítne i ústavní stížnosti kvůli korespondenční volbě či zavedení eura. Snad už o tom nebudete pochybovat.

Haskuv Duch
Haskuv Duch
před 3 měsíci
Odpověď uživateli  Karel2002

Bude třeba přebrousit mačety a dlouhé nože. Vždycky se dá totiž něco dělat, jen někdy může být situace extrémně vyostřená. Zbytečně bezohledně, konfrontačně, absolutisticky. Abys tu náhodou nezačal publikovat nějaký numera z voleb a veřejných průzkumů, měl bys vědět, že situace se může zlomit kdykoliv, kdekoliv, z jakékoliv příčiny. Do konce 18. století si feudálové… Číst vice »

Naposledy upraveno před 3 měsíci uživatelem Haskuv Duch
Ludvik
Ludvik
před 3 měsíci
Odpověď uživateli  Haskuv Duch

Otázkou je, zda si to opravdu v současnosti myslí ? Spíše mám pocit, že jejich jednání mnohdy vykazuje prvky “zoufalství”…

tomaskova
tomaskova
před 3 měsíci

Je nutno přinutit vládu k odstoupení-mohu se dotázat jak? Tato věta se tady omílá již 2 roky, prozatím jen formou měli bychom, ale stále mi chybí informace kdo je ten měli bychom a také jak?

Ludvik
Ludvik
před 3 měsíci
Odpověď uživateli  tomaskova

Opověď je nasnadě. Založení a činnost platformy, která zajistí změnu současného stavu našeho státu a společnosti.

Anonym
Anonym
před 3 měsíci
Odpověď uživateli  Ludvik

Teda fakt zevrubnější odpověď jste nemohl napsat. To jste to paní Tomáškové dobře vysvětlil. Jen aby se neptala, KDO takovou platformu založí a JAK tato zajistí požadovanou změnu…
Tedy to by zajímalo i mne. Ledaže zvažujete, že se toho chopíte vy sám.

cablik
cablik
před 3 měsíci

Přesně tak pan autor napsal co chci i já není na co čekat je třeba se spojit sám jsem levičák a volím slušnou pravici. Chápu že to co oni dělají je likvidace celého Česka potažmo Evropy. Je třeba se spojit za každou cenu.

mikkesh
mikkesh
před 3 měsíci

Nejsem právník, proto bych poprosil odborníky na právo, jestli by nestálo za to, použít stávající zákony na krapet přibržděnou Jourovou. Příkladně Nová republika je je také podnikatelský subjekt. A najednou se objeví veřejně činná teta a vyhlašuje přes média do světa, jak tuto firmu, jejího vlastníka … nesmíme nechat vydělat. Zbývá někoho… Číst vice »

Naposledy upraveno před 3 měsíci uživatelem mikkesh
spartak
spartak
před 3 měsíci

Chápu ten manifest ,ale republika je ve stavu přemnožení krtků ,kteří dělají tisíce tunelů. Mohl bych napsat ,že mám prasečí radost jak se to dědictví presidenta Masaryka sype a vzniká hulvátská hnědá demokracie ,protože i socialismus byl úspěšnější a vlastenectví bylo skutečné ,ale vím jak je to bolestné pro lidi typu autora článku.

jbskalensky
jbskalensky
před 3 měsíci

Souhlasím. Podle mého názoru je nutné společně zorganizovat akce nejen v Praze, ale minimálně v každém kraji. Všichni, včetně odborů, zemědělců, politických subjektů bez rozdílu trička. tak, aby se mohli zúčastnit všichni, kdo chtějí, ale do Prahy mají fakt daleko. Nejdříve zachraňme svobodu a potom se můžeme hádat o daních či dotacích.

Sat
Sat
před 3 měsíci

Jako téměř vždy to pan Schneider trefil přímo do středu terče.

mikkesh
mikkesh
před 3 měsíci
Odpověď uživateli  Sat

A už je opravdu nasranej. Měli bychom už konečně sebou hnout.

orinoko
orinoko
před 3 měsíci
Odpověď uživateli  mikkesh

Ono to není až tak složité. Stačí rozkyvat chrámy konzumu. Pro závislé kreteny dodávám, že toho lze docílit střídavým nakupováním. 14 dní jeden, 14 dní druhý atd. Ale konzumní zombie do toho nikdy nepůjdou. Prostě převzít iniciativu bez zbytečného rajcovani na náměstí. Debilnimu cizkovi ovšem nikdo nebude radit, co a jak… Bojkot některého… Číst vice »

mikkesh
mikkesh
před 3 měsíci
Odpověď uživateli  orinoko

Imbecilům v ČT by to bylo jedno. Žvanili by do prázdna. Ale to střídavé nakupování … tak to by byla pecka. Zorganizovat to neumím, ale rád se okamžitě přidám. Super, v jednoduchosti je opravdu krása.

Haskuv Duch
Haskuv Duch
před 3 měsíci
Odpověď uživateli  mikkesh

Ono se to dá, jen kdyby…
Už před Vánoci si internetové obchody ve veřejných sdělovacích prostředcích stěžovaly, že mají tržby hluboko pod očekáváním a lamentovaly, co s tím. Zřejmě očekávaly, že to lidi dostanou befelem od vlády.