Řekl jsem to Rakušanovi v Karviné ostře do očí! – Gregor vs. Rakušan v Karviné! Došla mu slova?

Krásný den, určitě jste si všimli, že Vít Rakušan zavítal do Karviné, kde zahájil svou předvolební kampaň. Média říkají, že se v Karviné sešla jen vulgární lůza. Je to ale skutečně pravda?

Matěj Gregor
Matěj Gregor

Osobně jsem se debaty zúčastnil a z očí do očí ukázal Rakušanovi jeho porušené sliby, lži a přešlapy celé vlády. Natočil jsem záznam, který Vám posílám. Zajímá mě Váš názor!

Zdroj: https://www.youtube.com/watch?v=oew4_qRbtJ4

Nedovolím, aby z lidí v našem regionu dělala média hlupáky. Objektivy zachytily jen to, co chtěly. www.vladobudicek.cz

 

4.5 11 hlasy
Hodnocení článku
7 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
vaclav
vaclav
před 3 měsíci

No divím se, že rakušákovi někdo nerozbil hubu.

oldo
oldo
před 3 měsíci
Odpověď uživateli  vaclav

Já ne,oni toho ti rozbíječi hub hlavně hodně anonymně nažvaněj.

Karel2002
Karel2002
před 3 měsíci

Kdo chce přežít, musí si v této těžké době uložit bobříka mlčení. K čemu vám bude, když vás Rakušan, Stříž a Bradáčová pošlou do nějakého našeho nápravného zařízení? Uděláte tím nejvíce radost naším urostlým, romským, homosexuálním násilníkům, kteří očekávají příchod nových vězňů.

kutnohorsky
kutnohorsky
před 3 měsíci

Píšu jinde, jaký důvod vedl Rakušana k tomuto hospodskému tyjátru. Vidíte, jaká sorta tu podporuje opozici? Ona je to taková jeho kampaň naruby. Představuju si jak potom navštíví kavárnu, oázu klidu a pohody, kde bude veleben a ctěn. Ona ta přítomná ,,lúza” nejsou jen podporovatelé opozičních stran, ona zastupuje celý národ! Ano, mnohdy… Číst vice »

cablik
cablik
před 3 měsíci

Dal jsem sem odkaz na článek kdo má zájem může si ty jejich kecy přečíst stojí to za to aspoň uvidíte jací fanatici jsou.

Prodost
Prodost
před 3 měsíci

Ano, ovšem. Forum24 přinesl “zprávu” s titulkem “Rakušanův výjezd jasně ukázal, že s lůzou mluvit nejde“. Nedokázal jsem se zdržet reakce a napsal něco v tom smyslu, že článek je, jak jinak řádně “vošafrován” jak se na autora (původ článku) sluší a patří. Dodávám, že pokoušet se chápat takovéto autorské dušičky považuji za “nehygienické”.

Karel2002
Karel2002
před 3 měsíci
Odpověď uživateli  Prodost

Pravicový aktivista Roman Joch napsal už snad před rokem 2010, že je třeba postavit koncentrační tábory pro ty naše spoluobčany, kteří hájí Rusko. Asi už nastala ta správná chvíle.