NADUTCI !

Dali jsme vám důvěru, přijeli jsme mnohokrát ze všech koutů republiky na různé demonstrace a shromáždění a mítinky, ale teď nechápavě zíráme, jak se už jenom mezi sebou hašteříte, bohapustě melete panty a vlak nám všem ujíždí!

Jan Schneider
Jan Schneider

Ne, k pětidebilici nehovořím, ale k vám, VŠEM organizátorům setkání všemožných opozičníků, dezolátů, disidentů a všelijak současným vedením státu urážených lidí, kteří mají svědomí a odpovědnost za osud této země a jejího obyvatelstva!

My víme už stokrát a přesně, co je v této zemi blbě a kam se to řítí, netřeba to furt opakovat a omílat a obkreslovat a naznačovat a naříkat si, to všechno už je stará vesta.
 
Systém už je prohnilý, zaznělo kdesi, a nemá to řešení. Načež se ozval potlesk.

U sta hromů, proč? Čemu lidé tleskali? Že někdo řekl jakousi depresivní otřepanou věc, která možná ani není pravda, jen dává důvod zůstat sedět doma, když to nemá řešení?

Potřebujeme prý nové hodnoty, zaznělo tamtéž? Trista bohov drevených! A jaké? Zase zazněl potlesk, buhvíproč, když žádné nové hodnoty nastíněny nebyly! Možná zazněl potlesk dřív, aby nebyly vyřčeny, protože by se všichni polekali, že se po nich něco konkrétního chce, že by měli něco dělat!

Takhle si zatleskali, jak to bylo pěkně povědíno, a šli domů.

Pětidebilice mezitím ale maká jak šílená! Připravuje děsivé zadlužení státu nákupem naprosto nepotřebných zbraní! Připravuje zostřenou novelu branného zákona! Stále zmenšuje prostor pro svobodné vyjadřování! Chce nepohodlná média vyhladovět, možná po vzoru předlistopadováho režimu připravuje plány internace nepohodlných osob (alla „Akce Norbert“)! Důchodce okrádá, zemědělství likviduje, podnikatele utiskuje, do všeho leje ideologický jed! Už i mezinárodní statistiky potvrzují, kolik bohatství nechává tato hrůzovláda z této země vysávat a jako z kolonie odvádět pod nejrůznějšími záminkami! Kádruje, až praští ledy, přicházející tentokrát ze Západu! Dělá si z lidí srandu, lže jim do očí! Veřejnoprávní média už nejsou ani stínem toho, co by měla být! Hrozí otevření stavidel obludných volebních podvodů, přiznání volebního práva osobám tak vzdáleným, že ani česky neumějí, nevědí, kde Čechy leží, daně tu neplatí, a bude jim k tomu stačit jen prohlášení na cáru papíru! Energie lacino vyrábíme a krvavě za ně přitom platíme! Likvidujeme tím průmysl a všechno další, neboť energie jsou potřeba všude! Fialo-hnědá vláda zdražuje lidem bydlení, čímž vzrůstá sociální napětí, rozevírají se nůžky mezi nemnoha zbohatlíky a zbytkem národa! Banda primitivů likviduje vzdělanost národa, děti se prý mají bavit a ne se pilně učit – nad takovouto „perspektivou“ pláče celý Veleslavín, elita národa, která se snažila ho povznést a učinit malou, ale vzácnou ozdobou celého lidstva!

A vy, nadutci, kterým jsme dali důvěru, vláčeli jsme se dlouhé cesty na demonstrace, abychom dali najevo vůli ke změnám a mandát těm, kteří to – jak se zdálo, statečně – organizovali, co vy právě teď děláte?

Škřípíte se, hledáte na druhých to nejhorší, hrabete pod sebe, vymezujete se proti podobně smýšlejícím, a děláte si separované happeningy, tříštíte opoziční potenciál, ten nepůjde s tím, onen zas s oním, protože je komunista, nebo je antikomunista, nebo není komunista, nebo není antikomunista, nebo je antikomunista, který byl komunistou, nebo je to skrytý liberál, anebo je agent, placený tu tím, tu oním, a není to nikde doložitelné, což je o to podezřelejší, limitně se blížící jistotě, protože podívejte se na jeho minulost! Hnus!

Čas se ponachyluje a hrozí, že nebude žádné PŘÍŠTĚ, abychom mohli napravit chyby, které se stanou kamenem na krku národa!
 
Vzpamatujte se!

Je třeba SJEDNOTIT vystoupení všenárodního odporu ještě PŘED podpisem nákupu těch nedovyvinutých a již zastaralých, naprosto nepotřebných a nikoliv obranných, ale útočných, pekelně předražených letadel F-35, protože to je nejbližší termín, kdy začíná finále celonárodní katastrofy. Termín jednotného vystoupení je na všech vás, organizátorech předchozích vystoupení. Nikdo to za vás udělat nemůže, dali jsme vám důvěru, nechali jsme vyniknout vašim jménům, takže je to nyní vaší historickou povinností se vykašlat na své připitomnělé sváry a konečně pochopit, že čas se ponachýlil a je tu!

Je nutno přinutit vládu k odstoupení, aby (1) nemohla uzavřít ty šílené zbrojní závazky, a vyvolat předčasné volby, aby zločinná sněmovna (2) nemohla schválit ty volební a branné a mediální a kdovíjaké ještě další zákony, omezující demokracii. Vstup do eurozóny naštěstí byl zatím odložen, ale není vyloučeno, že vskrytu jsou činěny další kroky tímto směrem, které mohou komplikovat naši suverenitu.

Tyto dvě priority, které se musí stát cílem SJEDNOCENÉHO vystoupení národního odporu, jsem formuloval za vás, abyste se nehádali.

Ten JEDEN termín, kdy se tak má stát, za vás neurčím, to je na vás, neodvratně a fatálně. Zklamete-li, bude to naposled.

Žádné PŘÍŠTĚ už totiž asi nebude.

A o to jde. Nejprve je třeba pohnout s ledy, a potom si to zase můžete rozdávat mezi sebou do aleluja. Nejprve ale musíme zachovat demokratické a suverénní hřiště, zvané Česká republika!

A neserte mě!

**

převzato

4.8 32 hlasy
Hodnocení článku
34 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Pave1
Pave1
před 3 měsíci

Pro mě je nejhorší ten nákup letadel, pod vlivem propagandy o možné válce s Ruskem (všichni zapomněli na neplněné Minské dohody). To ostatní (kromě eura) by mělo jít obnovit, i když likvidace průmyslu (drahou elektřinou, nesmyslnými sankcemi na vývoz – viz nedodržení Minsk dohod) je s obnovením na dlouho.

Naposledy upraveno před 3 měsíci uživatelem Pave1
Havloidni zmetek
Havloidni zmetek
před 3 měsíci

tento článek trefil hřebík na hlavičku, já trošku znám situaci v oposičním hnutí, a tento článek to vystihuje. ten článek je přímo bomba.

Praded
Praded
před 3 měsíci

A kdo to dá do pořádku? Vždyť se tu formulovaly od cinkání zákony, aby byly paraziti nepostižitelní. Ústavní soud rozhodl, že krácení valorizace platů soudců je nezákonná, valorizace platů státního aparátu je zákonná a snížení důchodů je v souladu s Ústavou. Co dělá vlád nemá cenu popisovat a pokud se vám to nelíbí, trhněte… Číst vice »

stiglitz
stiglitz
před 3 měsíci

Hodlají li příslušníci opozice, primitivní a pologramotné lůzy a dalších dezolátů zpochybňovat rozhodnutí Ústavního soudu, nerespektovat je a zneužívat k vyvolávání občanské neposlušnosti, , porušování ústavnosti, nerespektování práva či jiným nepokojům, nechť si laskavě uvědomí, že stát může proti takovýmto projevům s čistým svědomím využít veškerých mocenských i násilných prostředků

Karel2002
Karel2002
před 3 měsíci
Odpověď uživateli  stiglitz

“Ale teď jděte domů, Andulo! Jen jděte! A držte si svého muže. Budou dnes do vás střílet.” “Budete do nás střílet?! My do vás také, paní!”

vachav
vachav
před 3 měsíci
Odpověď uživateli  stiglitz

P.Dvořáku -Vy to vidíte?

vaclav
vaclav
před 3 měsíci

Naprosto skvělé a výstižné,