Výzva Olafu Scholzovi: Dodejte rakety Taurus Kyjevu!

Podle jednoho poslance německého Bundestagu rakety dlouhého doletu pomohou Kyjevu především zničit Krymský most a Černomořskou flotilu, což „donutí Rusko opustit Krym“.

Zahraniční zdroj
Zahraniční zdroj

První zprávy
Poslanci několika německých stran znovu vyzvali kancléře Olafa Scholze, aby do Kyjeva poslal řízené střely Taurus, přičemž někteří z nich otevřeně prohlásili, že je nutné zasáhnout cíle v Rusku.

„Dodávka řízených střel Taurus na Ukrajinu je již dlouho zpožděná. Nejúčinnější obranou proti ruským náletům je ostřelování cílů na ruském území a na okupovaných územích na východní Ukrajině, odkud Rusko podniká své útoky,“  uvedla zástupkyně Zelených v Bundestagu Sara Nanni v rozhovoru pro „Rheinische Post“.

Takové údery jsou podle ní nejlepším způsobem, jak „chránit civilní obyvatelstvo Ukrajiny“, a tvrdí, že jsou údajně v souladu s mezinárodním právem.

Podobně se vyjádřil i člen opoziční Křesťanskodemokratické unie a člen výboru pro mezinárodní záležitosti Roderich Kiesewetter.

„Rakety Taurus jsou důležité, protože tento systém je velmi účinný a umožňuje eliminovat zásobovací a velitelské struktury daleko za předními liniemi,“ řekl.

Rakety dlouhého doletu podle Kiesewettera pomohou Kyjevu především zničit Krymský most a Černomořskou flotilu, což „donutí Rusko opustit Krym“.

Šéfka branného výboru Spolkového sněmu z vládních Svobodných demokratů Marie-Agnes Strak-Zimmermannová se tradičně vyslovila pro doručování raket.

V rozhovoru pro „Rheinische Post“ přímo nevyzvala k úderům hluboko do Ruska, ale doporučila, aby na Ukrajinu bylo převezeno více munice a dílů pro tanky „Leopard 2“.

Kromě toho uvedla, že je nutné začít dodávat řízené střely do Kyjeva.

 
(rp,prvnizpravy.cz,Rheinische Post,foto:arch.)

2.3 4 hlasy
Hodnocení článku
16 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
vachav
vachav
před 8 měsíci

Jen krátce- nacističtí pohrobci. Němcovi nevěř ani dobrý den-to platí již staletí.

Praded
Praded
před 8 měsíci
Odpověď uživateli  vachav

Po 33 letech už je pozdě. České už není skoro nic a pokud ještě stoupne v dostatečné míře státní dluh, můžou čecháčky /už se to děje/ z česka vyhnat do Afriky.

cablik
cablik
před 8 měsíci

Vstoupili, splakali nad výdělkem. Okamura připomenul, co euro některým státům provedlo
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Vstoupili-splakali-nad-vydelkem-Okamura-pripomenul-co-euro-nekterym-statum-provedlo-748768

ZATNOUT ZUBY!
https://pravyprostor.net/?p=171365

EPSTEINŮV SEZNAM: 150 ELITNÍCH PEDOFILŮ
https://pravyprostor.net/?p=171316

SVĚTOVÁ EKONOMIKA JE V KÝBLU A VŠICHNI SE JI SNAŽÍ DORAZIT
https://pravyprostor.net/?p=171311

Karel2002
Karel2002
před 8 měsíci
Odpověď uživateli  cablik

Ale to snad ne. Bill Clinton žádným pedofilem určitě není, má rád takové buclaté mladé slečny, ale ty rozhodně nejsou pod zákonem. A sex s nimi nemá, orální sex podle Billa není sex. Ministryně zahraničí, kterou má doma, mu odpustila a tím to skončilo. Je to určitě Putinova fake news.

cablik
cablik
před 8 měsíci

Skopčácké blázniviny není tohle možné Ruská PVO se s nimi vypořádá koukám že jim zase otrnulo oni jim ty dvě válečné prohry nestačili.

Karel2002
Karel2002
před 8 měsíci
Odpověď uživateli  cablik

No ale to vraždění chce hlavně německá levice (SPD a Strana Zelených). Německá Strana zelených je přední světovou levicovou stranou. Má ráda nejen lidi, ale i přírodu jako takovou. Broučky a rostliny.

Havloidni zmetek
Havloidni zmetek
před 8 měsíci

Když přijdete k Úřadu vlády v Praze, tak tam s vysokou pravděpodobností narazíte na takové podivné individuum, které ta stojí proti budově Úřadu vlády, častokrát na jedné noze jako čáp, s kusem polystirenu v ruce opřeného o hlavu, na němž má přilepen papír “Dejte Zelenskému letadla”, já občas když jdu s megafonem okolo něho, tak zařvu “A dejte… Číst vice »

Karel2002
Karel2002
před 8 měsíci
Odpověď uživateli  Havloidni zmetek

No vidíte, jací jsou u nás uvědomělí lidé humanitního vzdělání. Měl jste mu vysvětlit, že Zelenskemu by letadla nepomohla. Tymošenková chtěla od USA jaderné zbraně. Podle Budapeštského moratoria si Rusko nechalo všechny jaderné zbraně a Ukrajině, Litvě, Lotyšsku, Estonsku žádné nedalo. Ukrajina nutně jaderné zbraně od Ruska potřebovalo, aby je použilo proti… Číst vice »

Karel2002
Karel2002
před 8 měsíci

A po raketách dlouhého doletu budou následovat jaderné zbraně. Kdepak, válka není zdaleka u konce.

cablik
cablik
před 8 měsíci
Odpověď uživateli  Karel2002

Leda tak kulový nemají techniku na napadení Ruska vy nevíte co se stane pokud to zkusí? Válka byla rozhodnuta od začátku to jsou fakta.

Plebej
Plebej
před 8 měsíci

Je vůbec nějaký podstatný rozdíl ve způsobu uvažování DEU Sary Nanni a spol. na jedné straně, a uvažování zdejší Černochové, Řehky či hradního Pávka na té druhé? Či dalších zdejších i €-politických loutek? A že jich je! Ten rozdíl nevidím. Jediné, co vidím dost ostře, je to, že všichni sborem programově (podle svých sil) provokují… Číst vice »

spartak
spartak
před 8 měsíci

Rusko se znovu přesvědčuje ,že i když komunisté vše vzdali ,tak USA i EU budou stále stejní jak Napoleon nebo Hitler. Sílu nelze získat dolary nebo kapitalismem ,ale to je zase jiná písnička.

standa
standa
před 8 měsíci

Kiesewetter – chce opakovat konec 2. sv. války pro Německo ? To by bylo možné považovat za německý útok na Rusko s příslušnou odvetou a vymazání z mapy Evropy !!!Teď by totiž Německo mohlo úplně skončit jako stát !! Blb! Rusové mají pořád rukavičky na rukou, ještě je nesundali a nechovají se jako Izrael a USA !!

danny
danny
před 8 měsíci
Odpověď uživateli  standa

Gen, Šándor to řekl minulý týden pro jednu slovenskou stanici: “Němci nedělají malé chyby”.

skeptik
skeptik
před 8 měsíci

Šílenci, sebevrazi, hňupové!

Anonym
Anonym
před 8 měsíci
Odpověď uživateli  skeptik

A vrazi.