Pan Tomáš Aspen Rohlík Čupr je zmaten

Prý nechápe, jak se stalo, že ho „chce bojkotovat Rajchl a jeho příznivci“. Dovoluji si tímto panu velkorohlíkovi vysvětlit, že to zdaleka nejsou jen Rajchl a jeho příznivci.

Jana Marková
Jana Marková
Že to jsou, libtardí světe div se, zcela normální lidé, kterým jen vadí politické kádrování tohoto typu. A přesně to nálepkování a dehonestování, které nám tu tímto výrokem předvedl. Chápu, že se cítí být jako něco víc, a jako ten „lepší člověk“ to má potřebu vyzvednout okázalým ofrněním nosu a opovržením těmi druhými. Těmi, které pro jistotu manipulativně a lživě škatulkuje.

Prý také nevede politický boj, ale zuby nehty se jen rve za ty malinké farmáře z Horní Dolní a jejich rodiny. Asi proto stále nabízí produkty Agrofertu, Monika zřejmě vypadá omšele a potřebuje nové značkové hadříčky. Ano, až tolik je empatický tento pán. Budiž mu mouka v jeho výběru lehká, není totiž agrobaron jako agrobaron. To si holoto nákupní uvědomte.

Prý se mu též nelíbilo, že si v rámci demonstrace někdo bere jako rukojmí běžné občany. Ano, to bylo přesně na komoru. Zrovna od něho, který si jako rukojmí bere všechny své, po špičky palců u nohou sledované, kurýry. Dokonce za to dostal cenu Big Brother Award za největší prohřešky v oblasti práva na soukromí, tak je doufám řádně hrdý. My bychom na jeho místě byli. Ale mlčeli bychom.

Též doufám, že si příště prolustruje všechny účastníky Prague Pride, jestli mezi nimi není taky nějaký zelinář, od kterého bere, a který blokuje v koženém psím kostýmku dopravu, řádně ho za to na sociálních sítích propere a veřejně zruší veškerou spolupráci. Pokud ne, vede selektivní politický boj a ne, že ne. A běžní rukojmí (občané) jsou mu ukradení.

Dotaz na závěr: „Taky by mě zajímalo, co ti umírnění zemědělci, kteří budou filmově blokovat ve čtvrtek hraniční přechody. Ti jsou cajk? Ti žádné rukojmí neberou? Proběhne tam z rohlíkové strany podobná dotační lustrace? Doufám že ano, protože jinak by tu někdo malilinko lhal. Tak nějak malilinko prorežimně uvědoměle politicky.

Související:

Rohlík jako ukázkově zkažené pečivo

Strčte si ten “rohlík” někam

A ještě Čupr-text:

Čuprtextík od v Aspen Institutu učeného na lídra. Lek se, že mu jeho Rohlík budou lidi bojkotovat. Má bobky a má je mít proč. Slušní lidé mu jeho móresy, nátlak a diskriminaci plus hnusné chování k zaměstnanců tolerovat nebudou a předražené služby zkaženého Rohlíku.cz přestanou vyhledávat. Za to jim dík. My v redakci Nové Republiky už tak činíme.
3.7 19 hlasy
Hodnocení článku
28 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Jarda
Jarda
před 2 měsíci

Pacholek Čupr z ASPEN stáje bude vždy pacholkem a protičeským vlastizrádným kolaborantem pod taktovkou globálních hajzlů.

Havloidni zmetek
Havloidni zmetek
před 2 měsíci

Ale to ještě není zdaleka největší idiotskost, kterou jsem za poslední dny slyšel, nějaká mladší dáma v Praze na I.P. Pavlova se divila, proč zemědělci demonstrují zde v Praze a ne na poli. Tak si říkám, až budou protestovat lesní dělníci, tak to mají demonstrovat v lese podle té dámy? Co to dnešní škola… Číst vice »

kutnohorsky
kutnohorsky
před 2 měsíci

Dnešní demonstraci zemědělců podpořil ministr Výborný! Zemědělec v televizi zdůrazňuje, že akce není namířena proti vládě! Ale vláda je zatím moc nepodporovala, spíše poškozovala. Jsou najivní když si myslí, že se to zlepší. Jako amatér jsem si myslel, že dle vyjádření zemědělců (!!!), je zemědělská politika vlády špatná. Zřejmě jsem se… Číst vice »

kutnohorsky
kutnohorsky
před 2 měsíci
Odpověď uživateli  kutnohorsky

A to jsem si myslel, že ten Výborný leží zemědělcům v žaludku ze všech nejvíc. No tohle je opravdu výborný…

palasovar@gmail.com
palasovar@gmail.com
před 2 měsíci
Odpověď uživateli  kutnohorsky

Dobra komedie..Chteji ukazat,ze nejsou proti zemedelcum.Jen proti ” ruskym”…Jsou tak jednodussi

palasovar@gmail.com
palasovar@gmail.com
před 2 měsíci
Odpověď uživateli  kutnohorsky

Ted je trosku sleduju a jedno je jasne…Neumi ( nechteji) priznat svou odpovednost…Je to proste jejich vina…z toho se nevykecaji

palasovar@gmail.com
palasovar@gmail.com
před 2 měsíci

Ja jsem jen unavena z toho vsemi uznavaneho pokrytectvi…Proste se nenecham vlcet ” vseobecnym nazorem”, kdyz vetsinou vsechno,kdyz to rozeberu, se ve stejne dobe delo i v ” demokraciich” a nebo to tu mame stale

palasovar@gmail.com
palasovar@gmail.com
před 2 měsíci
Odpověď uživateli  palasovar@gmail.com

vetsinou to jen umi lepe okecat