Rozhovor jsem neviděl. Ale mám jasno. Pedagog z Karlovy univerzity promluvil.

Jana Bobošíková
Jana Bobošíková

*

Redakce Nové Republiky děkuje všem dárcům, kteří nám zaslali na účet zapsaného spolku Nová Republika peněžní dary.

2300 736 297 / 2010

Velmi si vaší pomoci vážíme. Zaslané prostředky slouží k realizaci našich seminářů a panelových diskuzí, k jejich audiovizuálnímu záznamu, tvorbě podcastů a zveřejnění a k rozšíření činnosti a působení spolku Nová Republika.

*

3.6 16 hlasy
Hodnocení článku
8 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Hokarc
Hokarc
před 2 měsíci

Je to tragédie, když rozhovor odvážného s inteligentním, hodnotí zbabělý s hloupým.

vaclav
vaclav
před 2 měsíci

Nepotřebuje nic vidět ani slyšet – má své loutkovodiče.

vachav
vachav
před 2 měsíci

A výsledek těchto “pedagogů ” na středních a vysokých školách? Ztracená generace našich dětí( a dnes i vnuků),tzv mileniálů s vymytými mozky-různí novináři, redaktoři,analytici,rádoby” historici” atd.Jsou jich plná tzv.veřejnoprávní média.Hnus a katastrofa našeho školství.Hlavně dvakrát za rok řvou a chtějí zvedat mzdy-na..at-ani korunu!

danny
danny
před 2 měsíci

Takto museli občané veřejně, hromadně a deklarativně odsuzovat Chartu 77 a pak Několik vět. Ale číst je v žádném případě! Rozšiřování bylo trestným činem a čtení či nedej Bože podpis důvodem k vyhazovu z práce! A tak dobový tisk (nejen Rudé právo, odborářská Práce, ale i lidovecká Lidová demokracie,..) a jiné dštili oheň a síru na autory i signatáře. “Vědci” v periodikách jako Nová… Číst vice »

Václav Dvořák
Admin
Václav Dvořák
před 2 měsíci
Odpověď uživateli  danny

Kariérní idioté jsou v každém totalitním režimu a výše citovaný svým výrokem pasoval sám sebe na idiota a režim na totalitní.

mikkesh
mikkesh
před 2 měsíci
Odpověď uživateli  danny

Naprostý souhlas, nemusím se trápit se psaním.

heriot
heriot
před 2 měsíci
Odpověď uživateli  danny

No, vidno, že umanutost připomínat chyby minulého systému vždy, když se poukáže na chyby toho současného zachvátila již kde koho… Jaký to má smysl ? Chcete říct, že tento zločinný protifašistický režim je stejný, jako s´minulý ? Dáváte je do roviny ? Jistě to byla jedna ze zásadních chyb minulého… Číst vice »

mikkesh
mikkesh
před 2 měsíci
Odpověď uživateli  heriot

Myslím, že se nejedná o umanutost. Dokonce si myslím, že odsuzovat něco co jsem neměl možnost vidět, slyšet, nebyla chyba režimu. Ale imbecilů co ten režim vygeneroval do vedoucích funkcí. A to máme v naprosto stejném znovu. Jen Jakeše nahradila stejně tak pitomá Jourová. A zase se vyhazuje z práce, dnes horší, že ji už… Číst vice »