Eurovolby. Proč je opravdu důležité jít volit? A proč to píšu dnes? Protože se jejich výsledku bojí

Jana Marková
Jana Marková

Komentář ke snímku: čučkař generál Koudelka, odkojenec britské MI6 a generál prezident Pávek, odkojenec StB a NATO, taháni za nitky svých loutkovodičů vyprávějí další ze svých nesmyslných příběhů pro duševně zaostalé. Tentokrát to není pohádka o novičoku nebo pohádka-horor o Vrběticích, ale fantasmagorická story o “vlivových agentech z Moskvy” a diskreditaci sílící německé opoziční AfD. Jak vidět, klasickým českým pohádkářům se vinou části voličů narodili ne příliš vtipní pokračovatelé.

*

Napříč mainstreamem se šíří oslavné články na naše čučkaře z BIS, kteří prý odhalili celé tři subjekty, které obvinili z šíření ruské propagandy s cílem ovlivnění voleb do Evropského parlamentu.

V souvislosti s tím český nejprorežimnější Deník N a německý bulvární týdeník Der Spiegel „odhalili“ i jméno poslance německé strany Alternativa pro Německo Petra Bystroně. Shoda okolností s blížícími se volbami a se stoupající nervozitou současných kádrů je jistě čistě náhodná.

BISka se okamžitě neváhala „tajně“ pochlubit na síti X, a nechala se podrbat v zablešeném kožichu od psích nohsledů z NAFO, a samozřejmě nemohl chybět ani nejvlezlejší z vlezlých, Tomáš Zdechovský. Ten sám se totiž bojí o své korýtko tak, že by byl schopen odkývat cokoliv komukoliv, dokonce i BISce to, že zrovna teď ulovila slovy TŘI lidi z celé šíré Rusi, kteří tu prý chtěli změnit běh světa skrze voby do Eurosajuzu. Nicméně už je mají, takže nadále můžeme být klidní jak my, tak Ukrajinci, jelikož cílem tohoto rozsáhlého tria prý bylo nejen ovlivnění těchto voleb, ale i provádět vlivovou operaci na území České republiky s cílem destabilizovat Ukrajinu. Takoví multifunkční Čuk a Gek. Myslím, že si v tomto směru dost fandíme, leda by to byly nějaké tajné fialové podprahové destabilizační signály.

Deníku N a německému týdeníku Der Spiegel se údajně ze čtyř zdrojů podařilo ověřit, že česká rozvědka v této souvislosti do Berlína odeslala i jméno poslance pravicové strany Alternativy pro Německo (AfD) Petra Bystroně. A to proto, že jestli se v Německu – tedy v Unii, něčeho opravdu bojí, tak to fakt není naše „proruská komická scéna“, ale právě sílící AfD.

Oni se bojí demokratických voleb tak moc, že udělají prostě cokoliv. Už se ozval i nizozemský premiér a postupně to naše „odhalení“ bude jistě gradovat. BIS se bude odvolávat na to, že zjištění i zdroje jsou tajné, Němco a další se budou odvolávat na informace spojeneckých zpravodajských služeb, a než se AfD bude schopná očistit, bude už zakázaná nebo bude po volbách. A možná nebude sama.

Podle mne to zkrátka a jednoduše není nic jiného, než skutečně pokus provést operaci s cílem tyto volby ovlivnit, ovšem nikoliv ze strany Ruska, ale ze strany té jediné správné, prounijně ideově ukotvené. A něco podobného bude pravděpodobně následovat i v Americe, aby zabránili zvolení Trumpa. Takže určitě k těmto volbám běžte. Opravdu to má smysl, protože tady se počítá skutečně každý jeden hlas.

*

Jana Marková, Litterate

 

4.1 9 hlasy
Hodnocení článku
Subscribe
Upozornit na
4 komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
cablik
cablik
před 1 měsícem

No jo paní autorka má pravdu snad se Češi rozhoupou a půjdou volit zelený blábol jim provětral peněženky a to je jen začátek té šílenosti. Navíc hrozí že by mohli být Češi posílání do zástupné války. O těch lidech z obrázku víme své budou lhát až do úplného konce.

mikkesh
mikkesh
před 1 měsícem

Klaun Koudelka, až nastanou normální časy, nesmí zapadnout. Přimlouval bych se u pana Babiše, zdali by s pomocí evropských dotací na turismus, nepodpořil vznik úřadovny vachmajstra Koudelky v Putimi. O místo pro dva závodčí by byla ve stávající vládě velká, ale velká tlačenice. Střapatej informátor Pepek Vyskoč už se v Senátu připravuje druhé volební období.… Číst vice »

Hokarc
Hokarc
před 1 měsícem

Kdo nevolí, není Čech !!!

Václav Dvořák
Admin
Václav Dvořák
před 1 měsícem
Odpověď uživateli  Hokarc

A kdo bude po všech těch zkušenostech opět volit vládní Pětikolku není Čech také!