Ivan David: Máme se prý připravit na velkou válku…

Projev europoslance MUDr. Ivana Davida (SPD) na pietě k 25. výročí zahájení zločinné agrese států NATO proti Jugoslávii

MUDr. Ivan David, CSc.
MUDr. Ivan David, CSc.

Vážení přítomní,

Babarský útok, který byl zcela jednoznačně agresí podle mezinárodního práva postihl Srbsko před pětadvaceti lety.

Zde, v České republice jsme nebyli přímými svědky bombardování Srbska. Sám jsem později viděl jen kostry vyhořelých budov, pomník v parku v Bělehradu a otvor po střepině vedle okna novorozeneckého oddělení ve Valjevu.

Utrpení lidí postižených útoky si v České republice neumíme úplně představit. Ještě jsme se sami nestali terčem útoků.

Apologeti Evropské unie obligátně připomínali údajnou hlavní výhodu členství v této organizaci. Prý od druhé světové války nebyla v Evropě válka.

A co bombardování Jugoslávie namítl jsem. Dostal jsem pohotovou odpověď: „To není v Evropě“.

Oni za Evropu pokládají jen Evropskou unii. Proto ty matoucí názvy: Evropská komise, Evropský parlament, Evropská rada.

Oni mají pocit, že jsme byli nekonečnou laskavostí Západu povýšeni na Evropany, i když nás stále nepokládají za sobě rovné. Mají pocit, že mají dědičnou výsadu vládnout, rozhodovat o životě a smrti z pozice lepších lidí. Stále by rádi pro celý svět určovali univerzální pravidla včetně autoritativního rozhodování, co lze uznat jako genocidu, a co je jejich právo beztrestně vraždit. Po celá staletí kradou, vraždí a určují pravidla. Nechtějí si přiznat, že tato éra končí.

Už jsem dva roky neslyšel, že díky nim není v Evropě válka. Dnes už zase „díky jim“ válka je. Vnucují nám pohádku, že zčista jasna diktátor Putin napadl pokojnou demokratickou zemi, protože je zlý a má „imperiální choutky“. Říkejme tomu po jejich – narativ. Ale viděli jsem video na kterém se Biden chlubí, že to byl on, kdo rozhodl bombardovat mosty v Srbsku.

Už se moc nepřipomíná, že Severoatlantická aliance je obranný pakt. Ale možná že je, brání jejich domnělé právo vládnout světu. Brání ho dnes stejně jako před pětadvaceti lety.

Tehdy chtěli vojenskou základnu na Balkáně a tak vytvořili stát Kosovo. Jejich chráněncem se stal dnes usvědčený zločinec. Další jejich zkurvysyn. Později vybudovali a budují základny na východě Evropy. Jejich chráněnec ještě usvědčen nebyl.

Ale oni přestanou určovat, kdo má právo na územní celistvost, a kdo ne. Jestli mají rozhodovat demokraticky občané nebo jimi dosazené loutky.

Máme se prý připravit na velkou válku.

Nevíme, jestli se jim podaří ji rozpoutat, nevíme jak by skončila, ale mohla by být na dlouho poslední.

***

Autor textu – pan europoslanec MUDr. Ivan David – člen vedení hnutí Svoboda a přímá demokracie a zakladatel webu Nová Republika se bude v nadcházejících volbách do Evropského parlamentu ucházet o znovuzvolení. Má naši plnou podporu. Věnujte mu laskavě i vy svou přízeň. Děkujeme.

Celý videozáznam z piety najdete ZDE.

 

 

4.3 23 hlasy
Hodnocení článku
Subscribe
Upozornit na
18 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
adam
adam
před 1 měsícem

Já mám jasno. Můj hlas má.

Karel2002
Karel2002
před 1 měsícem

No ale současná ČR je na další Velkou válku (tzn. 3. světovou válku s Ruskem) poměrně dobře připraveno. Kvůli 3. světové válce občané zvolili za prezidenta kandidáta ODS-TOP09-STAN-Pirátů-Lidovců, generála NATO, předtím komunistická rozvědka, snad i GRU. On je nejen generálem NATO, ale zná i mentalitu Rusů, když pod nimi pracoval. Tím pádem vzrostla i autorita současné vládní… Číst vice »

oldo
oldo
před 1 měsícem

Klaním se a tleskám.

Anonym
Anonym
před 1 měsícem
Odpověď uživateli  oldo

To je zase ironie, že Karle?

jbskalensky
jbskalensky
před 1 měsícem

Jsem přesvědčen, že boj proti válečným štváčům, a slova boj se nesmíme bát, bude, musí být základním tématem příštích voleb. Evropských a do parlamentu. Svoboda, přímá demokracie, odvolatelnost politiků, to je součást, možná i podmínka téhož. Rétorika i činy vládnoucí pětikoalice naznačují, že už mají strach. Ví, většina z nich, mimo nadšených užitečných idiotů, že… Číst vice »

kutnohorsky
kutnohorsky
před 1 měsícem

Ten kdo chce válčit, musí mít podporu svého lidu. Hitlera podporovalo téměř 80% národa. Jen u nás dovolím si tvrdit to bylo 100% německých obyvatel, neb mlčení se bere taky jako souhlas a o nějakém německém protifašistickém odboji nevim. Za Stalinem v té době stál celý CCCP kromě ukrajinských fašistů, vlasovců a některých domorodých nepočetných… Číst vice »

Ludvik
Ludvik
před 1 měsícem
Odpověď uživateli  kutnohorsky

Mýlíte se, 100% podporu Hitler u Němců u nás neměl. Stačí si o tom přečíst např.: https://ceske-narodni-listy.estranky.cz/clanky/prispevky/nemecti–antifasiste-v-ceskoslovensku.html

kutnohorsky
kutnohorsky
před 1 měsícem
Odpověď uživateli  Ludvik

Ludvíku to já vím, trochu přeháním. Faktem je že odporem vůči fašistům se Němci nijak nepřetrhli. Pár uprchlých vzdorných intelektuálů do Ameriky a Anglie, kolik bylo odpůrců Hitlera v Německu internováno v porovnání s celkovým počtem obyvatel? Mizivé procento., a to většinou jen socdemáci a komunisti . Výjimkou byli němečtí Židé, kteří zprvu též lezli náckům… Číst vice »

Karel2002
Karel2002
před 1 měsícem
Odpověď uživateli  kutnohorsky

Kolik spisovatelů z Německa před Hitlerem uprchlo. Ti nejlepší. I další umělci a vědci. I herci…Marlene Dietrich. V opozici byli nejen socdemáci a komunisti, ale i řada křesťanů. Nacisté si získali většinu obyvatelstva terorem a sliby.

kutnohorsky
kutnohorsky
před 1 měsícem
Odpověď uživateli  Karel2002

Karle nesouhlasím, nedělejte z německého národa nějaký znásilněný spolek, který se fašismu bůhví jak bránil. Ještě dnes považuje 80% Němců Hitlera za největšího Němce všech dob. Předčil i oficiálního vítěze K.Marxe….Kdo nutil občany Německa do pogromů na Židy? Na Ukrajině taky nedělají všechna svinstva jen politici.

Karel2002
Karel2002
před 1 měsícem
Odpověď uživateli  kutnohorsky

Anketu, ve které by Hitlera zvolilo za největšího Němce všech dob 80% současných obyvatel Německa, neznám. Zdá se mi skoro nemožné.

kutnohorsky
kutnohorsky
před 1 měsícem
Odpověď uživateli  Karel2002

Jako u nás vyhrál váš jmenovec, tak v Německu Marx. Hitler nebyl připuštěn. Jakási nezávislá agentura udělala vlastní průzkum i s  vůdcem a takto to dopadlo. Tenkrát to proběhlo normálně i naším tiskem. Myslím, že to nebylo jako u nás cinknuté. Kým a proč…?

Karel2002
Karel2002
před 1 měsícem
Odpověď uživateli  kutnohorsky

Tak od jednoho člověka, který pracuje v Německu, vím, že v těch příhraničních bavorských městech řada Němců skutečně má ráda Hitlera a ani se tím netají. Dozvěděl se to 30. dubna a pak i 8. května, což jsou pro ně dny smutku. Ale 80% to ne, to by byl opravdu konec světa.

keporkak
keporkak
před 1 měsícem
Odpověď uživateli  Karel2002

Pár jich bylo,, ale většina držela huibu a krok. A kdo z ooonentů neutekl, tak skončil v koncentráku..

keporkak
keporkak
před 1 měsícem
Odpověď uživateli  keporkak

Viz Martin Nioemöller: „ Als die Nazis die Kommunisten holten, habe ich geschwiegen, ich war ja kein Kommunist. Als sie die Sozialdemokraten einsperrten, habe ich geschwiegen, ich war ja kein Sozialdemokrat. Als sie die Gewerkschafter holten, habe ich geschwiegen, ich war ja kein Gewerkschafter. Als sie mich holten, gab es… Číst vice »

keporkak
keporkak
před 1 měsícem

Velká válka už byla. To byla ta První světová. Pokud ještě nějaká podobná bude, tak to bude Poslední válka.

cablik
cablik
před 1 měsícem

Jo vážení když přijedu k skopčákům tak v mobilu hlásí že jsme v EU západní otroci EU nejsou. Nevěřím že se pokusí o 3 sv nemají čím vědí že jdou do kopru tak řvou a vymýšlí fantas magorické plány. NWO nebo válku.

standa
standa
před 1 měsícem

EU, USA a prakticky kolektivní Západ se připravuje na válku s Ruskem – podle Maďarů vládne v Bruselu proválečná euforie – asi jedou na drogách ! Biden byl mezi prvními, kdo navrhnul bombardování Srbska, nyní vede Západ ke 3.světové válce, protože USA vládnou EU. Oni chtějí válku a smrt což je v příkrém rozdílu od… Číst vice »