Prezident Lotyšska bude viset! Rusko včera vydalo dosud nejostřejší prohlášení od začátku války, a varovalo, že všechny své nepřátele podrobí tzv. Charkovskému procesu z prosince 1943 – tedy veřejné popravě!

Po masakorvání civilitů na ruském území zjevně dochází ruskému vedení trpělivost. A to nejen s kyjevskou juntou.

Michael Svatoš
Michael Svatoš
Místopředseda Rady bezpečnosti Ruské federace Dmitrij Medveděv vydal včera dosud nejostřejší ruské prohlášení od začátku války na Ukrajině. Prohlášení je zřejmou reakcí na současné útoky ukrajinských vojsk proti ruským vesnicím v okolí Bělgorodu, a na pár hodin staré vyhlášení lotyšského prezidenta Edgarse Rinkēvičs: “Russia delenda est!”, kterým vyzval ke zničení Ruska, použitím známé římské formulace “Carthago delenda est” – “Kartágo musí být zničeno”. Rinkēvičs včera použil známý výrok, který v římském Senátu pravidelně pronášel Cato Starší, v období těsně před III. punskou válkou, a ta skončila porážkou Kartága, a celé město bylo rozbořeno a zasypáno solí, aby se už nikdy nedalo obnovit, a všichni jeho obyvatelé byli buď povražděni, a nebo prodáni do otroctví. 

Medveděv odpověděl prezidentovi Rinkēvičs latinským výrazem “Memento Mori“, který varoval ve středověku křesťany před nevyhnutelným příchodem “Posledního Božího soudu” se všemi důsledky pro všechny hříšníky. V prohlášení Medveděv použil slavnou fotografii z veřejné popravy 3 nacistů a 1 ruského kolaboranta, kteří byli v prosinci 1943 v ukrajinském Charkově odsouzeni k oběšení za válečné zločiny a masové vyvražďování Rusů pomocí pojízdných plynových komor. Tzv. Charkovský proces, ze kterého Medveděv včera použil fotografii, byl prvním soudem nad válečnými zločinci v dějinách lidstva, byl zaznamenán na filmový pás, a byl tehdejšími americkými právníky i soudci považován za natolik důležitý milník světové justice, že se stal vzorem pro samotný Norimberský proces. (Zde najdete 49 minut trvající dobový dokument o Charkovském soudu. Upozorňuji, že obsahuje drastické záběry nacistických válečných zločinů, které byly odhaleny po osvobození Charkova, včetně popravovaných kojenců! Dole je fotografie, kterou včera Medveděv použil. Je z filmu.)

V prohlášení pod fotografii Medveděv umístil následující textPředstavuji svým západním přátelům, (na základě fotografických materiálů z Charkovského procesu v roce 1943), alternativní způsob řešení (ukrajinského konfliktu), který postihne kyjevskou nacistickou smečku, (pokud nebude uzavřen mír podle ruských podmínek). Při tomto alternativním řešení konfliktu, se v Charkově budou opět na šibenicích houpat nejen všichni bastardi střílející do mírumilovných obyvatel našich měst, ale s nimi i netvor jménem Rinkevičs, bez žádné důležitosti vydávající se za prezidenta neexistující země Lotyšska, který si přeje smrt Ruska. Pamatujte na smrt – Memento mori! 

Originální text v ruštině: Представляю западным друзьям альтернативный фотовариант формулы мира для киевской нацистской своры (по материалам процесса в Харькове в 1943 г.). И там же будут болтаться ублюдки, обстреливающие мирных жителей наших городов, и с ними изображающий из себя президента несуществующей страны латвии ничтожество по фамилии ринкевичс, пожелавший смерти России. Memento mori!

Plný text prezidenta Rinkevičs:  Plně podporuji Emmanuela Macrona: neměli bychom kreslit červené čáry pro sebe, musíme nakreslit červené čáry pro Rusko a neměli bychom se bát je prosadit. Ukrajina musí vyhrát, Rusko musí být poraženo. Rusko delenda est! Rusko musí být zničeno! 

Originální text v angličtiněI fully support Emmanuel Macron: we should not draw red lines for ourselves, we must draw red lines for Russia and we should not be afraid to enforce them. Ukraine must win, Russia must be defeated. Russia delenda est!

Co dodat závěrem – politici by se měli rychle uklidnit, jinak nám hrozí, že nás všechny opravdu vyhubí! Ve volbách je tak třeba volit klidné a rozvážné politiky, hlavně ne žádné fanatiky. Snad zvolíte dobře. Dnes v sobotu 16. března ve 20 hodin budeme nejnovější vývoj i zda Česku hrozí válka a mobilizace rozebírat s Josefem Skálou na TV Bureš pořad najdete na tomto odkaze. Jdu se na to vyspat. Mějte se krásně!

**

Michael Svatoš, MaP1940

*

Poznámka Nové Republiky:

Uvědomují si týpci jako Fiala, Černochová, Lipavský a spol. o co si podporou banderovského režimu v Kyjevě a jeho vybrojováním koledují. Uvědomují si to i propagandisté v českém mainstreamu? Jestli nás pětikoaliční ganag zatáhne do války s jadernou supervelmocí, bude přeživší zbytek našeho národa účtovat s viníky!

Václav Dvořák

4.8 16 hlasy
Hodnocení článku
Subscribe
Upozornit na
18 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Havloidni zmetek
Havloidni zmetek
před 1 měsícem

Měli jste možnost si zaprotestovat, svolal jsem na 13.3.2024 před Generální štáb demonstraci proti zatahování ČR do války na Ukrajině, pozval jsem vás na tuto akci zde v diskusi, kolik z vás, těch pravidelně diskutujících zde, jich tam přišlo? Ve své řeči jsem se odkázal na návštěvu Emmanuela Macrona zde v Praze a vzpomenul… Číst vice »

Havloidni zmetek
Havloidni zmetek
před 1 měsícem
Odpověď uživateli  Havloidni zmetek

lampasáků se tam rojilo, jako včel kolem úlu, i Řehka tam byl. A tak když jsme čekali na 15,00 hod. na začátek naší akce, tak aby řeč nestála, tak jsme jim tam z bedny těm vojákům pustil nejdříve “Válka je vůl” od Synkopy 61 a pak jsem ještě pro velký úspěch přidal Svjaščennuju vojnu… Číst vice »

spartak
spartak
před 1 měsícem

Pan Svatoš má vždy velmi výživné články. Tak si člověk zažije trochu optimismu v tom válečném puchu.

Hokarc
Hokarc
před 1 měsícem

Samozřejmě.

standa
standa
před 1 měsícem

Rusko musí být zničeno ? Ten blb spadnul na hlavu, stát Lotyšsko – od kdy existuje ? Od r. 1918 ! Není to historicky stát, vzniknul až později a pomohl tomu SSSR ! Lotyši tedy nikdy v historii neměli svůj stát ! Etnická menšina žila jen na pobřeží Baltského moře. A teď si… Číst vice »

palasovar@gmail.com
palasovar@gmail.com
před 1 měsícem
Odpověď uživateli  palasovar@gmail.com

Jeho vyklad je ” zajimavy”..Vypada to,ze kazdy zijeme v jine realite…Ted mi je jasne,ze takhle se lide nemohou nikdy domluvit

Hokarc
Hokarc
před 1 měsícem

Nejen, že naše vláda stojí ve frontě, ale ještě předbíhá. Možná se opravdu dostanou do prvního letadla, směr Moskva.

standa
standa
před 1 měsícem
Odpověď uživateli  Hokarc

Před soud ?

shoty
shoty
před 1 měsícem

Absurdné, akí idioti ovplyvňujú dianie na svete. Za tisícky rokov civilizácia mentálne nikam nepokročila. Presnejšie, kráča k sebazničeniu.

spartak
spartak
před 1 měsícem

Západ volí zoufalé výkřiky ,protože Rusko vítězí .

kolokol
kolokol
před 1 měsícem

Medveděv není Rusko, jen místopředseda Rady bezpečnosti RF. Vypadá to na další pijáření tohoto člověka. Brnká se na citlivé patriotické struny a rozdmýchává se touha davů po pomstě. Na druhou stranu chápu, že tenkrát v Charkově přihlíželo popravě množství lidí, kteří pocítili zadostiučinění. A možná by bylo poučné ten dokument o charkovském procesu shlédnout. Především… Číst vice »

cablik
cablik
před 1 měsícem

To mám někde v dokumentu jak tam fašouny věšeli jinak Lotyšsko štěká a pří tom by neměli kým bojovat necelých 200000 obyvatel. To samé Češi a jestli si, myslí že budou Frantíci ve velkém umírat za jejich zájmy tak se mýlí. Jinak to je jednoduché nevolit liberály ale SPD a PRO.

Rob
Rob
před 1 měsícem
Odpověď uživateli  cablik

Bylo by zajímavé v referendu ukázat, kolik občanů by vůbec (ze zemí které jmenujete) šlo bojovat do války za jejich zvrácené zájmy…

standa
standa
před 1 měsícem
Odpověď uživateli  Rob

Proč by měl Čech pokládat život za kolonii ovládanou cizinci a proč i za české oligarchy, když už nám tato země prakticky nepatří? Co vlastník něčeho většího, to cizinec !!! Byli jsme prodáni jako otroci.

oldo
oldo
před 1 měsícem
Odpověď uživateli  standa

Samozřejmě,že bychom měli jít na ukrajinu bojovat,vždyť jsme tu válku západu proti Rusku roky připravovali nejaktivněji z celé Evropy!A také jsme ji rozpoutali a aktivně se podílíme materiálně a propagandou.Voliči té svoloči uvěříli,nebo mlčeli,tak ať si také zaumírají!Že nomáme armádu?Nevadí,mohou tam jít ti nevycvičení pitomci,kteří jásají nad tím,že nemusí jít na vojnu.Bude jen… Číst vice »

cablik
cablik
před 1 měsícem
Odpověď uživateli  oldo

Pánové pokud by šli bojovat fanatický liberálové tak nemám námitky. Ale asi si dovedete představit jak by vypadal výběrový odvod…..

oldo
oldo
před 1 měsícem
Odpověď uživateli  cablik

Ale ty,kdo to připravovali volila naprostá většina,nejen nějací fanatici.Tak ať se předvedou i ti tupí ignoranti,třeba je to probere.