Alexandr Rogers: Mezi kladivem globalismu a kovadlinou Putina

V Evropě nejsou žádní národně orientovaní politici, a tak Němcům a Francouzům nezbývá, než na své problémy upozorňovat občanskými akcemi. Ale v takovém případě se automaticky stávají komplici Putina.

Tento názor vyjádřil publicista Alexandr Rogers ve vysílání “Krym 24”, informuje PolitNavigator.

„Za prvé, elity evropských zemí, a totéž lze říci o Spojených státech, nejsou elitami své země. Nespojují svůj život se svou zemí, nespojují své osobní blaho s dobrem té konkrétní země. Slouží zájmům nadnárodních elit, jak se jim dnes běžně říká – globalistům.

V rámci Evropské unie jde o evropskou byrokracii v Bruselu, která je podřízena Američanům. A Američané mají vládu podřízenou Federálnímu rezervnímu systému a slouží zájmům mezinárodního bankovního systému a vojensko-průmyslového komplexu, který také ne vždy koreluje s danou zemí,“ vysvětlil Rogers.

Expert připomněl, že téměř celý americký vojensko-průmyslový komplex nepřímo vlastní dva velké fondy – Vanguard a BlackRock.

„Tyto dva velké hedgeové fondy ovládají téměř celý vojensko-průmyslový komplex a významnou část bankovního systému. Mají aktiva v bilionech dolarů. A s nadsázkou řečeno, kupují si politiky jako rukavice. Proto mají aktiva v různých zemích. Svůj blahobyt nespojují s žádnou konkrétní zemí. A všechna ta drobná sebranka, jako Macron, Scholz a další, jsou třídou sloužící skutečné vládnoucí třídě – a tou je velký finanční kapitál. Ve skutečnosti co je diktatura velkého finančního kapitálu – to je skutečný fašismus,“ zdůraznil Rogers.

„Scholz, Baerbocková, Habeck a další z vysoka kašlou na Němce. Macron se nestará o blaho Francouzů. Jmenoval nového premiéra a ministra financí – dva gay-milovníky. Do všech funkcí jmenoval tytéž zástupce netradičních sexuálních menšin. přičemž ho nezajímají pracovní zkušenosti, znalosti, profesionální kvality – hlavní věc je, že jsou „netradiční“. To je hlavní kritérium výběru,“ uvedl Rogers.

Nedostatek kompetencí a motivace vede k tomu, že v Německu stávkujícím farmářům otevřeně říkají, že polovina rozpočtu země byla vynaložena na válku s Ruskem, a pokud vám něco nevyhovuje, jste komplic Putina.

„To znamená, že polovina peněz Německa šla na válku proti Rusku. Ne pro německé farmáře, ne pro německé řidiče kamionů, ne na železnice – pro ně neměli dost peněz, tak to dopadlo. Německo tiše spolklo, že ho zbavili levného plynu, že přišli Američané a vyhodili do povětří Nord Streams – a Němci to vyzmizíkovali, nikdo ani nic nenamítal, ačkoliv jde o útok na kritickou důležitou infrastrukturu, tohle je casus belli. Situace Německa Rusko nezajímá, no, neprodá ten plyn Němcům, prodá ho Číňanům nebo komukoli jinému, ale Německo žádný jiný levný plyn nemá. Jedná se tedy o ohrožení energetické bezpečnosti Německa a podkopání jeho ekonomické suverenity.

Nikdo na to nereaguje, nikoho to nezajímá. Celá věrchuška Německa slouží zájmům globalistů. Farmářům proto vzrostla cena benzínu, několikanásobně vzrostla cena hnojiv, protože hnojiva byla také z Ruska, Běloruska, a kvůli sankcím je nakupovat nemůžou. A ukázalo se, že sankce pracují proti německému lidu, proti Německu, ale ne proti Rusku,“ řekl Rogers.

Prohlásit to veřejně znamená upadnout do nemilosti a zákazu, jak se to děje levicovým i pravicovým stranám v Německu, které se snaží hájit národní zájmy. Podle slov Rogerse se Berlín nyní snaží zakázat stranu Alternativa pro Německo (AfD), protože její popularita na pozadí euroskepticismu v posledních letech velmi vzrostla a může vyhrát volby. Stejně tak se Biden snaží zakázat Trumpa – protože i Trump má šanci na vítězství.

Na druhou stranu oligarchie jako forma vlády s pomocí podplácení vždy přivádí státy k úpadku.

„Dnes vidíme, že na Západě je systém, kdy ti, kdo mají velké peníze, už nejsou sami voleni a zůstávají ve stínu. Zároveň mají mluvící hlavy, které si najmou, dají peníze na volební kampaně a ty pak provádějí požadovanou politiku.

Většina amerických senátorů nemůže vystoupit proti té či oné válce, nebo za snížení výdajů Pentagonu, které přesáhly 860 miliard dolarů.

Celá naše liberální veřejnost křičela, že v Rusku jde celých 7 % státního rozpočtu na vojenské výdaje. Přičemž Spojené státy utrácejí 55 % na vojenské výdaje, ale toho si nevšímají. My dáváme 65 % na sociální služby, oni 55 % na zbraňové systémy. Všechny tyto peníze jdou buď armádě, nebo korporacím, které vyrábějí různé druhy zbraní. Ale jsou natolik zkorumpovaní, že už nedokážou nic vyrobit – ani normální hypersonické střely, ani křižníky, ani letadla. Americké zbraně nejsou na to, aby vyhrávaly války, ale aby je prodávali za co nejvyšší cenu,“ zdůraznil expert.

Proto prohlášení o ruském útoku mají odvrátit pozornost Evropanů a přivést je do stresu, ve kterém se masy mnohem snáze ovládají.

„Nedokážou vyřešit problémy lidí, neumějí to udělat, takže pak zbývá: neopovažujte se rebelovat, protože Putin zaútočí. To je metoda odzkoušená Petrem Porošenkem (na Ukrajině) – všechno se tu u nás hroutí, jezdím na otevírání veřejných záchodků, přestříhávám pásky, životní úroveň je neúnosně nízká, a aby se lidé nebouřili, musí se říkat: nemůžete být rozhořčeni, protože Putin zaútočí.

Všechno je naprosto stejné. Život se v Evropě začal zhoršovat, protože zničili vztahy s Ruskem. Přestali kupovat levný draslík na hnojiva, přestali kupovat levnou ropu, stouply ceny paliv a maziv, elektřiny, potravin, všechno je jeden řetězec, všechno je logické. Odmítáte levné zdroje na příkaz svých amerických pánů – ale zhoršíte svou situaci, střelíte se do vlastní nohy, ale s výkřiky “Podívejte, co Putin dělá”.

A přiznat si, že jste to všechno udělali sami, je příliš těžké, neúnosné. Vždycky je někdo na vině. To znamená, že ukrajinství je nakažlivé”, uzavřel Rogers.

https://1url.cz/Iu7VS

4.3 6 hlasy
Hodnocení článku
Subscribe
Upozornit na
5 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
standa
standa
před 15 dny

Za vše jsou vinni ti ostatní !

cablik
cablik
před 15 dny

Globalisté v životě nevyhrají na Rusko a Čínu nemají a uskupení BRICS je ekonomicky rozdrtí. Evropské národy by se měli zbavit US lokajů co si říkají vláda.

mikkesh
mikkesh
před 16 dny

Je až neskutečné, jaké pitomce (zase skvěle vybrané foto) nechají občané EU rozkrádat, či devastovat svůj majetek.

Praded
Praded
před 16 dny

Podívejte se na YT: Mafie v kravatách od L. Vrábela. Takhle to probíhalo hned od prvního dne po převratu. Takže jak to musí být dokonale propracované na tom záchodě.

palasovar@gmail.com
palasovar@gmail.com
před 16 dny

My sami ne.To bychom museli zit v demokracii.Jenze jak sam priznava,zijeme v korporatnim fasismu,ktery navic musime sponzorovat…Uz to vidi,cim dal vic lidi,vsechny neoblbnou,ani kdyz vlastni media hlavniho proudu