Mezinárodní skandál na bratislavském Slavíně odhalil obrysy fašizace národů v Evropě! Na pietní akt 79. výročí osvobození Bratislavy sovětskou Rudou armádou nedorazil ani jeden velvyslanec ze zemí EU! Ve stejný den, kdy ministr zahraničí Polska oznámil vytvoření “nevojenské” mise NATO na Ukrajině a na Slavíně zazněla děkovná slova ruského velvyslance! Válka v Evropě je už doslova cítit ve vzduchu!

Minulý čtvrtek proběhl v Bratislavě u národního památníku na Slavíně slavnostní pietní akt k uctění památky padlých osvoboditelů z řad Rudé armády, kteří před 79 lety osvobodili slovenské hlavní město a položili při tom své životy. Na tento slavnostní akt byli pozváni všichni velvyslanci zemí Evropské unie akreditovaní na Slovensku, ale ze 26 zemí EU se nikdo nedostavil. Oznámil to premiér Robert Fico při zahájení projevu. Slovenští historici a znalci jsou zděšeni, protože až dosud pietní akty k osvobození evropských zemí od fašismu byly vnímány značně neutrálně a politici si dávali pozor, aby neurazili pietu padlých vojáků Rudé armády.

Pietní akt k uctění památky padlých osvoboditelů na Slavíně v Bratislavě byl bojkotovaný celou EU!

Jenže to, co se ve čtvrtek stalo na Slavíně, z toho jde doslova natolik mráz po zádech, že jsem se rozhodl video převzít a doplnit o české titulky v části s projevem ruského velvyslance. Z pietního aktu bylo doslova cítit, v jaké situaci je právě Evropa. Stojíme na prahu III. světové války, protože míra protiruské fašizace a protiruského šílenství je už tak intenzivní, že to ve čtvrtek večer vyvrcholilo na radě ministrů zahraničí v centrále NATO v Bruselu k rozhodnutí, že vznikne mise NATO na Ukrajině, tedy první krok pro vstup vojsk NATO do války s Ruskem a k počátku skutečné a ostré III. sv. války.

Petr Fiala znovu na CNN Prima News štval národ do války a rozbíjel česko-slovenské vztahy

Přesně v den, kdy v Bratislavě probíhal pietní akt k uctění památky těch, kteří porazili nacismus, tak mezitím v Bruselu se konala schůzka ministrů zemí NATO, kteří naplánovali vstup NATO na Ukrajinu na pomoc neonacistickému a Banderu oslavujícího režimu v Kyjevě. Je jasné, naprosto nade vše jasné, že když v Bruselu se ministři v sídle NATO dohadují o rozpoutání III. sv. války s Ruskem, že jejich velvyslanci nebudou na pietním aktu k uctění památky těch, kteří před 79 lety předky dnešních evropských i ukrajinských nacistů porazili ve II. sv. válce za cenu 27 milionů lidských životů občanů Sovětského svazu. To je naprosto logické, nacisté přeci nepůjdou na Slavín a nebudou se klanět těm, kteří je před 79 lety na hlavu porazili. A vrcholem je český premiér, který znovu štve do války a rozbíjí vztahy ČR se Slovenskem.

Válečný štváč Petr Fiala dál rozvrací česko-slovenské vztahy a žene národ do války!

Ten symbol byl včera na Slavíně vyslán tak jasně, že ho nikdo nemohl přehlédnout. Celá EU je nacifikována do takové míry, že už se nikdo ani nenutí dodržovat dekórum a pietu, prostě teď už se naplno nechává volný průchod projevům fašismu a nacismu, nikdo už nic neskrývá. Ve chvíli, kdy NATO se rozhodlo překročit nepřekročitelnou čáru a vyslat na Ukrajinu nebojovou misi NATO, tedy instruktory, operátory radarů, pohraničníky, vojenské lazaretní lékaře a vojenské chirurgy, experty na chemickou a radiační ochranu, experty na kybernetickou ochranu, tedy všechno nebojové vojenské pozice, tak ve skutečnosti nejde o nic jiného než o testování hloubky vody jednou nohou, aby se zjistilo, jak hluboká je řeka šílenství.

Praha je v plánech doktríny Steel Rose vybrána jako záložní centrum velení aliance po zničení Bruselu po 1. salvě

Jakmile na Ukrajině budou vojáci NATO, i když pod babiččinou pohádkou o nebojovém nasazení, tak se začne zjišťovat, že se vlastně nic neděje, že takhle to mohlo být od počátku, a dojde k nasunutí dalších vojáků. Toto není nic jiného než salámová metoda. Nejprve se nasune pár stovek vojáků do nebojových pozic. Potom se nasunou další vojáci, ale už do obranných vojenských pozic. A ve třetí fázi dorazí na Ukrajinu ofenzivní sbory s plnou výzbrojí. Nástup Donalda Trumpa do funkce amerického prezidenta je brán za hotový fakt a není vyloučeno, že je to součást plánu, jak nezatáhnout USA do války s Ruskem, ale naopak uvrhnout do té války zfašizovanou Evropu.

Centrála satelitní evropské navigační sítě Galileo v Praze na Nábřeží Kapitána Jaroše

A ve čtvrtek na Slavíně jsme to z té masivní neúčasti zástupců zemí EU viděli jasně. Fašizace proti Rusku je v EU naprosto neměřitelná se zbytkem světa, včetně USA, kde takový anti-ruský narativ společnost nepostihl. Celé to začíná vypadat jako děsivý plán, jak vehnat do války Evropu a Rusko, což skončí naprostým zničením Evropy, přičemž podle proroctví se česká kotlina má proměnit na obrovský žhnoucí kráter.

Podle doktríny Steel Rose má totiž v případě války s Ruskem právě v Praze sídlit velení operačních sil strategického velení. Pro tento účel je zřejmě předurčen komplex v Prokopském údolí (objekt K-116) v Praze. Tam by mohlo sídlit velení raketových vojsk NATO s operačním řízením a naváděním na bojové cíle v oblasti západního Polska a Běloruska.

Praha se stala v roce 1945 druhým sídlem Říše ještě před pádem Berlína

Před lety naše redakce dostala materiály okolo doktríny Steel Rose, ze kterých vyplývá, že po první salvě (Salvo One) dojde ke zničení všech aktivních velitelských kót v zemích NATO. Velení aliance proto rozhodlo a přikázalo vytipovat vysoce utajené náhradní a operativně rychle aktivovatelná velitelská a řídící stanoviště, o kterých nepřítel neví, anebo není přesvědčen, že by měly mít význam.

V případě první jaderné výměny po Salvo 1 by se podle naších odhadů právě v objektu K-116 mohlo zřídit velení centrálního velení (CENTCOM) zemí NATO. Právě proto Američané před lety prosadili v Bruselu, aby v Praze byla strategická centrála evropské navigační satelitní sítě Galileo.

Velitelství NATO v Bruselu

Praha by se tak stala terčem č. 1 pro ruské Salvo 2. Celou dobu mi tyto informace připadaly velice sporné, protože Česko nebylo vhodným kandidátem na válčení. Ale poté, co došlo k fašizaci českých vlád, které začaly razit protiruské narativy a zpravodajské hry, se najednou ČR začala etablovat jako země s největší protiruskou dynamikou v Evropě. Potvrzuje to poslední vystoupení Petra Fialy na CNN Prima News, kde znovu poškozoval česko-slovenské vztahy a znovu obhajoval pokračování války na Ukrajině.

Přání války je projevem psychopatie

Tohle už není normální, je to druh chorobné fašizace, kdy premiér chce bojovat proti Rusku tak moc a intenzivně, že nebude mít problém zatáhnout ČR do války s Ruskem, a to způsobem, který vymaže ČR z povrchu planety. Je naprosto jisté, že v případě eskalace v Evropě začne NATO aktivovat sekundární záložní sídla pro CENTCOM a začne evakuovat AFB Ramstein, hlavní velení v Bruselu, bude se očekávat primární úder na strategická letiště.

Strategická letecká základna americké armády Ramstein

A právě Praha a tajné objekty v Praze by mohly být nabídnuty jako místa náhradního rozmístění pro centrální velení a řízení raketových vojsk NATO a pro satelitní sledování. Není náhodou, že i nacisté za II. sv. války umístili do české kotliny milionovou armádu Střed a přesunuli do Prahy kompletně celé velení z Berlína. Není vyloučeno, že historie se má opakovat a Praha je předurčena pro přesun velení NATO po smazání Bruselu z povrchu po 1. salvě.

Šílenství nejde vyléčit domluvou, ale pouze válkou. Uběhlo 79 let od porážky nacismu, ale nacisté už jsou znovu u moci a naplánovali už misi na Ukrajinu na podporu války proti Rusku. Fialový magor znovu rozbíjí vztahy mezi ČR a SR. Evropští velvyslanci už nechodí k pietám sovětských padlých vojáků, protože mají jinou práci. Připravuje se totální válka proti Rusku! Válka všemi prostředky proti Rusku.

*

-VK- Šéfredaktor AE News

4.2 6 hlasy
Hodnocení článku
Subscribe
Upozornit na
5 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Hokarc
Hokarc
před 19 dny

Pokud fialový magor sjednotí národ, tak v čele nepůjde, jako generál, ale bude hnán davem, jako zločinec.

Karel2002
Karel2002
před 20 dny

Tak Západ říká, že to nebylo osvobození, ale okupace. Jaceňuk řekl, že Rusové v roce 1944 okupovali Ukrajinu. Vycházejí knihy, kde se tvrdí, že Rusové jsou takto agresivní už od Rurika (1000 let ruských agresí). Francouzský institut pořádá přednášky o agresivitě v dílech ruských umělců. Všechny členské země NATO jsou vyzývány k tomu, aby… Číst vice »

cablik
cablik
před 20 dny

No to si ty zaprdění a zbabělí politici nedovolí jet vzdát úctu padlým vojákům Sovětské armády to by byli Ruský dezoláti stejně jako my. Plánovat můžou ale nic neudělají pokud by bylo salvo tak nebudou mít zdroje materiálu ani lidí a čím by chtěli válčit.

kutnohorsky
kutnohorsky
před 20 dny

Centrální řízení NATO války proti Rusku u nás? Ale něco podobného tuna už bylo. Za války velitelství Wehrmachtu skupiny Střed – Mitte maršála Schörnera. Jeho štáb sídlil čas dokonce v i v mém rodném městě v průmyslové škole. Jak to dopadlo víme. Pan maršál nechal milionovou armádu napospas Rusům a zbaběle uletěl na Západ do amerického… Číst vice »

vaclav
vaclav
před 20 dny

Tak už máme co jsme chtěli a půjdeme za velké záře do prdele.