Chucpe po Slovensku

Jen pár desítek hodin od atentátu na slovenského premiéra vystrkují pomyslné rohy staré známé perzony provařené slovenskou politickou scénou a vyznačující se obvykle vlastními neúspěchy.

Petr Žantovský
Petr Žantovský

Hvězdou tamních médií v tomto smyslu je dnes Iveta Radičová, která se objevila za ty tři dny asi v sedmi pořadech či mediálních výstupech, kde mj. prohlásila: „To, co převážilo v naší společnosti, je duch zla. Trvá to už od dob Vladimíra Mečiara. Není to vůbec nový jev a kvůli selhání demokratických stran se jej nepodařilo zastavit. Jeho reprezentantem se stala strana Směr – SD“, píše Petr Žantovský v komentáři pro Prvnizpravy.cz.

To je tedy hodně velká nehoráznost. Poté, co přívrženec „demokratické“ prezidentky Čaputové (což o sobě podle svědků opakovaně prohlašoval) pětkrát vystřelil na předsedu Smeru a vlády Roberta Fica, zkonstatovat, že za toto zlo je zodpovědný Směr… Nebo snad sám Fico? Pokud to ještě někdo nevyslovil, určitě to udělá.

Zvláště dobře to zní od paní, která sama několikrát ve slovenské politice propadla na samé dno. Politický životopis Ivety Radičové je věru barvitý. V letech 2006 až 2009 byla poslankyní Národní rady Slovenska za SDKÚ-DS. 23. dubna 2009 se vzdala poslaneckého mandátu poté, co vyšlo najevo, že v parlamentu neoprávněně hlasovala za jinou poslankyni SDKÚ Tatianu Rosovou. V prezidentských volbách 2009 postoupila do 2. kola, v němž byla poražena Ivanem Gašparovičem. Od července 2010 do dubna 2012 zastávala funkci předsedkyně vlády Slovenské republiky. Vláda slepená systémem „všichni proti Ficovi“ (ten vyhrál tehdejší volby s výsledkem víc než dvakrát vyšším, než Radičové SDKH), se nutně rozpadla na vnitřní nesourodosti, a také na manažerském neumětelství. Národní rada SR vládě vyslovila nedůvěru.

Tak by se dalo pokračovat. A tato osoba, jejíž druhé jméno je „neúspěch“, chce dnes mistrovat zbytek světa? A ještě ve stínu hrozby nad premiérem po atentátu? Koho zde opanovalo zlo? Kdo volá to proslulé „chyťte zloděje?“ Odpověď je zřejmá.

*

převzato – prvnizpravy.cz, na snímku Iveta Radičová: arch.

4.7 13 hlasy
Hodnocení článku
16 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
paullad
paullad
před 2 měsíci

🍓Ah­­­oj, kl­­­uci) Jmen­­­uji s­­­e Pa­­­ula, j­­­e mi 2­­­1 l­­­et) Js­­­em zaci­­­najici s­­­e­­­x mod­­­el­­­ka 1­­­8­­­+) Ra­­­da s­­­e ne­­­cha­­­vam fo­­­tit n­a­­ha) Pros­­­im, ohod­­­notte m­­­e fotog­­­rafie ➤ https://ja.cat/id563096

cablik
cablik
před 2 měsíci

Jo jo to je opravdu hnus co si ty zrůdy dovolí vypustit z těch jedovatých hub naštěstí všichni vědí jak to je a obhájci liberální tyranie ať jdou do (__!__)

tomaskova
tomaskova
před 2 měsíci

To je snad chlap, podle ksichtu.

Arno
Arno
před 2 měsíci

Nám v ČR v ní vyrůstá Nerudová!!

Haskuv Duch
Haskuv Duch
před 2 měsíci
Odpověď uživateli  Arno

Až přestane být Danuše mladá a krásná, což nebude tak dlouho trvat, stane se z ní podobný týpek jako Radičová. Už teď je podobně chytrá, podobně domýšlivá a podobně oblíbená.
Proč všechny blondýny, pohybující se v lokální politice východních evropských kolonií, mají tak typizovaný vzhled? Že by výsledky nějakého duchaplného sociologického výzkumu západních odborníků?

orinoko
orinoko
před 2 měsíci
Odpověď uživateli  Haskuv Duch

Ano!! Bič boží…

mikkesh
mikkesh
před 2 měsíci

Pana Žantovského, na fotce v tom kolečku poznám, ale kdo je ten zdevastovaný pán nad ním … nevím.

Naposledy upraveno před 2 měsíci uživatelem mikkesh
standa
standa
před 2 měsíci

Radičová je opravdu chucpe, je nezajímavou loutkou. Ale k současnému vyšetřování atentátu na Slovensku – objevila se teorie, které je možné věřit, i když je již zhacena, ale zatím neobjasněna a nevyvrácena. A to: 1) Pelegrini bude prezidentem od 15 června 2) prezidentské pravomoci ke jmenování premiéra má v současné době Čaputová 3) po smrti Fice… Číst vice »

orinoko
orinoko
před 2 měsíci
Odpověď uživateli  standa

Tak baba slovenského Cintala je údajně z Halice. A má v úmyslu vzít kramle.

Václav Dvořák
Admin
Václav Dvořák
před 2 měsíci

Známé především svými opileckými eskapádami je toto politcké zombí vytaženo na světlo i českým kolaborantským mainstreamem. Svůj k svému, svá ke svým…

mikkesh
mikkesh
před 2 měsíci
Odpověď uživateli  Václav Dvořák

No, pane Dvořáku, jestli ten spíše pán na té úvodní fotečce je nakonec paní, a zřejmě tedy ta Radičová … ? Vybral jste fotku opět skvěle. Jen nejsem s to poznat jestli pán, nebo paní. Zviklal jste mě. Já snad začnu věřit těm dobroserům, že těch pohlaví bude opravdu asi víc.

Václav Dvořák
Admin
Václav Dvořák
před 2 měsíci
Odpověď uživateli  mikkesh

Čestné pionýrské, pane Mikkeshi, že to je fotografie paní Radičové.

mikkesh
mikkesh
před 2 měsíci
Odpověď uživateli  Václav Dvořák

Chudák holka. Vybavila se mi anekdota – Co se ti stalo, žes tak pomlácenej? Člověče, vlítla na mě labuť, pak mi porazilo letadlo, přejel autobus a nakonec ještě vlak! Proboha jak se to mohlo přihodit? Ále, spadl jsem na kolotoči z koně.

jbskalensky
jbskalensky
před 2 měsíci
Odpověď uživateli  mikkesh

Vybavuji si, že i ten hlas evokoval velké množství cigaret a chlastu. V tom obličeji se to fakt muselo odrazit. Normálně bych si ze ženy srandu tohoto typu nedělal ale nechci být sprostý. Tahle nehoráznost vyslovená na “omluvu” atentátu na Roberta Fica je fakt hnus.

orinoko
orinoko
před 2 měsíci
Odpověď uživateli  jbskalensky

Obsah lebky a její fyziognomie vzájemně souvisejí. Dobrým příkladem je emericky prezidentista. Jemu když se roztočí zbytek koleček v útulku demence, tak to je na grotesku. Bílý wigwam: Nové hollywoodské centrum pro absurditu, selektivní mozkovou činnost a výzkum robotickeho pohybu.

Haskuv Duch
Haskuv Duch
před 2 měsíci
Odpověď uživateli  Václav Dvořák

Ta zombie známe důvěrně i z našeho prostředí. Vždy, když se něco zchruje, vylézají obdobné polozapomenuté týpky jako Topolánek, Íčko, Němcová, inventář Benda, Kalousek a přehršel dalších, kteří v televizi poskytují zásadní, fundované a hlavně veřejností nevyžádané rozhovory. Člověk žasne, jakými moudrými a laskavými lidmi naše politická scéna disponovala či jaké má ve skrytých rezervách.