Jako evergreen se vrací do médií bulvární špína ODS

Kde je ukryta síla, která chrání protekčního fracka Pavla Novotného od postihu společenského a případně i právního? Všechny kauzy, které proběhly, jsou jen špinavá pěna nad trvalým projevem této lidské trosky. Je to asi to nepochopitelné členství v ODS, které stojí v základu obrany proti oprávněnému právnímu útoku za všechny ty sprosťárny?

K článku mě postrčilo hnusné vyjádření Pavla Novotného  k Felixi Slováčkovi, ale hlavně k jeho dceři Aničky, která právě absolvuje léčbu rakoviny. Na takovou sviňárnu žádná omluva nestačí. Určitě není omluvou, že se Novotný zcela běžně prezentuje v ještě horší cenové skupině než je ta pátá!

Vtírá se otázka, jestli ODS si v rámci náboru nových členů nedrží  Novotného jako vzorek – „i takoví k nám mohou“.  „Nenávidím lidi, Češi jsou národ nevděčných debilů.“ a podobné „šťavnaté“ výroky jsou u Novotného „normál“ a přední politici v ODS jen teatrálně zvedají prstík – to by se nemělo……

Nemohu než se přímo zeptat: není tato tolerance politiků ODS a mnohdy mlčenlivý souhlas k existenci tohoto exota v podtextu jiných závažných rozhodnutí, které m.j. jsou ovlivněny nesourodou pětikoalicí, kdy jsou dřívější zásady zpochybňovány a politika „ vše je možné“ vede tento stát ne jen na mizinu, ale rovnou do hnoje?!

*

Miroslav Kulhavý, Vaše Věc

4.4 7 hlasy
Hodnocení článku
23 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
shoty
shoty
před 2 měsíci

Problém je evidentne v tom, že ho ľudia zvolili.
Vôľa ľudu – vôľa božia.

Hokarc
Hokarc
před 2 měsíci

Tento tvor se jedněm opravdu nepovedl, někteří si ho pěstují a ne málo lidí se ho bojí. Takhle to bylo třeba i s Hitlerem.

Karel2002
Karel2002
před 2 měsíci

Pavel Novotný přece dostává pokuty za urážky. Dokonce dostal pokutu 300000 kč, což pro normálního člověka není tak málo, ale pro něj to nic neznamená. On jen posouvá hranice toho, jak se má pravicově orientovaný člověk z Prahy chovat. ODS založil v roce 1991 Václav Klaus (dnešní ruský šváb), v roce 2024 je… Číst vice »

spartak
spartak
před 2 měsíci

ODS porodila mnoho degenerovaných politiku a prase z Řeporyjí jasně vede jako příklad současné demokracie.

orinoko
orinoko
před 2 měsíci
Odpověď uživateli  spartak

Cikrt je také ptáče? V souladu s rovinou myšlenkových pochodů zida NVTN se ptám – kde přišel ke svému zjevu? V dílně Frankensteina?

palasovar@gmail.com
palasovar@gmail.com
před 2 měsíci

To jsou ti ” hodnotari”…Jedno vim jiste. Jejich hodnoty za hodnoty nepovazuji a ani nikdy povazovat nebudu

standa
standa
před 2 měsíci

Novotný není člověk – je to osoba plná hnusu a hnisu ! Teče to z něj a dělá ho to velmi odpornou osobou ! Jakej starosta, takové Řeporyje.

palasovar@gmail.com
palasovar@gmail.com
před 2 měsíci
Odpověď uživateli  standa

Zakomplexovany blbec

Praded
Praded
před 2 měsíci

Tenhle dobytek se spoléhá na to, že patří k vyvoleným, kterým je dovoleno vyprovokovávat i národy k různým reakcím a potom křičet to je anti – kdo jsou vlastně semité i Chazaři? Je to staré známé: Poturčenec horší Turka, zloděj křičí chyťte zloděje, rozděl a panuj. Kapitalizmus je v podstatě parazitizmus a jen přihlouplý člověk od něj čeká… Číst vice »

Praded
Praded
před 2 měsíci
Odpověď uživateli  Praded

Na YT: Kde má historické korene konflikt Ukrajina versus Rusko.

cablik
cablik
před 2 měsíci

O tom nýmandovi nemá cenu nic psát on je sprostý a na tom je postavena jeho kariera. Nenávidí lidi a Čechy neměl by být v Bohnicích v klecovém lůžku?

Václav Dvořák
Admin
Václav Dvořák
před 2 měsíci
Odpověď uživateli  cablik

S tím nechutným individuem z Řeporyj rádi vysedávají a fotí nuteliér Fiala, prezidentčík Petr Pavel Pávek, prezidentuše Nerudová a další výtečníci. Sedlina české politiky prorazila dno.

cablik
cablik
před 2 měsíci
Odpověď uživateli  Václav Dvořák

To víte oni jsou naprosto stejní jen to nedávají veřejně najevo jako tento blázen který z toho těží že je v Čechách známý užitečný idiot.

skeptik
skeptik
před 2 měsíci
Odpověď uživateli  Václav Dvořák

To víte, když to nechutné individuum reprezentuje zrovna ty “hodnoty”, na kterých staví ODS a celý KoZa.

Prodost
Prodost
před 2 měsíci
Odpověď uživateli  Václav Dvořák

Co mě však nejde do palice? Zastupitelstvo Řeporyj vzešlo z obecních voleb, že? Toto zastupitelstvo pak zvolilo své orgány, tedy i starostu. Tedy byl demokraticky zvolen. Nebo snad ne? Divné místo tyhle Řeporyje. Asi nemám dostatečnou mentální kapacitu, abych to chápal.

Karel2002
Karel2002
před 2 měsíci
Odpověď uživateli  Prodost

Ano byl demokraticky zvolen. I levicí (SZ). Právě proto, že je takový, jaký je. Takhle je to v Praze totiž celých 33 nebo snad už 34 let. Raději ale nebudu pokračovat, aby si někdo nemyslel, že naznačuji možnost nějaké kolektivní viny.

kutnohorsky
kutnohorsky
před 2 měsíci

I takové lidské prase jako je Novotný by asi nebylo lhostejné k tomu, kdyby mu někdo řekl, že mu někdo něco řekne až mu zemřou děti, nebo jeho věčně upocený fotr. Pak ať se třeba roznašeč smrti Vetchý nediví, že celé jeho rodině tu smrt někdo přeje. Je třeba si uvědomit,… Číst vice »

mikkesh
mikkesh
před 2 měsíci

Síla je v zákoně. Že je chudák Pavlík nemocný vidí snad každý obvoďák. Soud by byl jen ztráta času. Chyba bude ve společnosti. Každá normální komunita, společnost, stát … dokáže tyhle nešťastníky, nebo zločince, devianty … eliminovat a umístit je do, toho kterého, příslušného ústavu. Naše nezdravá současná společnost, naopak tyhle devianty… Číst vice »

vaclav
vaclav
před 2 měsíci
Odpověď uživateli  mikkesh

Kolik asi podobných tomuto exotto sedí na starostenských židlích tohoto rádoby státu. Jako stát jsme skončili po hadráku.

kutnohorsky
kutnohorsky
před 2 měsíci
Odpověď uživateli  vaclav

Tedy náš starosta se rozčiluje, že STAN by se měl přejmenovat na Někteří starostové…, že současný název je zavádějící a vypadá to jako že všichni starostové. To jejím představitelům řekl, když ho požádali o pomoc při volbách a bral to od nich jako osobní urážku a volební podraz. Máme dobrého starostu! Podporujeme svého šerifa… a jde… Číst vice »

Karel2002
Karel2002
před 2 měsíci
Odpověď uživateli  mikkesh

Že je Pavel Novotný nemocný vidí snad každý obvoďák? Nikoliv, naší současní neslavnější psychiatři Radkin Honzák a Džamila Stehlíková ho vidí jako vzor duševního zdraví.