Jako evergreen se vrací do médií bulvární špína ODS

Kde je ukryta síla, která chrání protekčního fracka Pavla Novotného od postihu společenského a případně i právního? Všechny kauzy, které proběhly, jsou jen špinavá pěna nad trvalým projevem této lidské trosky. Je to asi to nepochopitelné členství v ODS, které stojí v základu obrany proti oprávněnému právnímu útoku za všechny ty sprosťárny?

K článku mě postrčilo hnusné vyjádření Pavla Novotného  k Felixi Slováčkovi, ale hlavně k jeho dceři Aničky, která právě absolvuje léčbu rakoviny. Na takovou sviňárnu žádná omluva nestačí. Určitě není omluvou, že se Novotný zcela běžně prezentuje v ještě horší cenové skupině než je ta pátá!

Vtírá se otázka, jestli ODS si v rámci náboru nových členů nedrží  Novotného jako vzorek – „i takoví k nám mohou“.  „Nenávidím lidi, Češi jsou národ nevděčných debilů.“ a podobné „šťavnaté“ výroky jsou u Novotného „normál“ a přední politici v ODS jen teatrálně zvedají prstík – to by se nemělo……

Nemohu než se přímo zeptat: není tato tolerance politiků ODS a mnohdy mlčenlivý souhlas k existenci tohoto exota v podtextu jiných závažných rozhodnutí, které m.j. jsou ovlivněny nesourodou pětikoalicí, kdy jsou dřívější zásady zpochybňovány a politika „ vše je možné“ vede tento stát ne jen na mizinu, ale rovnou do hnoje?!

*

Miroslav Kulhavý, Vaše Věc

4.4 7 hlasy
Hodnocení článku
Subscribe
Upozornit na
23 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
vachav
vachav
před 12 dny

Ke zločinecké organizaci ODS tento zku…syn celkem dobře pasuje-je to v relaci.

Hokarc
Hokarc
před 12 dny

Je to prostě arciblb. A tím se stává jasným důkazem toho, že blbost sice nenadnáší, ale vynáší.