Korespondenční volba … o co skutečně jde !

Korespondenční volba …podívejte se o co skutečně jde ! Politici mlčí…….a hadají se o tajnosi korespondenčních voleb.

Korespondenční volba je o občanství pro Sudeťáky, a následné vydávání majetku. (zdroj: Litterate)

Co zatím nikdo nahlas neřekne a sdělovací veřejná mašinerie nás schválně krmí zástupnými problémy pro odvedení pozornosti. V zásadě restituce dosáhl pouze jeden právní subjekt, a to subjekt s mezinárodně-právní subjektivitou, totiž Římskokatolická církev. Nyní se nám objevuje na stole další osoba požívající mezinárodně-právní subjektivity, totiž Lichtenštejnské knížectví. Ani těm Schwarzenbergům, tedy hlubocké větvi, se majetek nevrátil, i když jim byl odňat na základě totálně právně absurdního „Lex Schwarzenberg.“

Neměli mezinárodně-právní subjektivitu, tak měli po ptákách. Pro to, aby se mohlo jednat o lichtenštejnských restitucích, je ale nutno se vypořádat s tím občanstvím, které se, jak vidno dnes, v roce 1991 coby podmínka utilitaristicky schválilo v rámci zákona č.87/1991 Sb. o mimosoudních rehabilitacích – velké restituci. Tehdy podmínka občanství byla žádoucí, dnes je nežádoucí. Možná si řeknete, že je to nesmysl: se 108+1 jde přece lehce prosadit „lex antischwarzenberg“, který můžeme nazvat „lex Lichtenštejn“, nač se tedy párat s nějakým občanstvím?

Nu a teď to přijde: JESTLIŽE dostanou občanství Lichtenštejnové, dostanou je zpět všichni bývalí sudetští Němci. Sorry jako, ale jejich vítačky Velkého Vůdce (a volební výsledky Henleinovy strany) jsou zdokumentovány příliš dobře, než abych byla ochotný souhlasit s udělováním občanství potomkům vlastizrádců. JESTLIŽE budou mít bývalí obyvatelé bývalého pohraničí české občanství, kdo zabrání (však Posselt si na tom vybudoval kariéru, a nejen on…) restitucím sudetoněmeckého majetku, anebo jeho tučným náhradám?

Omlouvám se, vážení čtenáři, ale otázka udělování občanství se vztahuje k Sudetským Němcům a jejich potomkům– nikoliv k emigrantům po roce 1968, jak je obecně prezentováno. To je prostě false flag… Důsledky tohoto vývoje, jehož reálnou možnost vám zde předestírám, jsou několikeré.

Na podzim 1938 ničili republiku Němci z čekého pohraničí. Nyní ji ničí Pětikoalice, čili česká . kolona.

Či ještě jinak: v ČR budou restituovat co do objemu prioritně nečeské subjekty, český ekonomický element bude potlačen ještě více než je nyní. Česká ekonomika bude, dle mého odhadu, méně v českých rukou než v 19. století. Výsledkem může být naprostý finanční kolaps státu.

Poté, co vlastně vůbec nevíme, kolik dlužíme a za kolik ručíme v rámci války na Ukrajině, bude tato rána poslední ranou k možnosti nazývat Českou republiku ekonomickou entitou. Čeká nás Argentina, v jejímž rámci se rozebere to, co by snad ještě zbylo. Sice tvrdím, že velká část německého majetku nebude způsobilá k fyzickému vydání, avšak jedna část zcela rozhodně způsobilá bude: totiž rodinné domy… Ty mají konkrétního fyzického majitele – českého, pochopitelně. Vydání nemovitého majetku tohoto charakteru nebude – při přijetí příslušného zákona – bránit vlastně vůbec nic.

Na konci mi dovolte osobní poznámku: je mi celkem jasné, že tato moje úvaha je naprosto za hranicí snesitelnosti tolerance všech těch kumpánů, kteří jsou nyní u moci. A zde se nacházejí dvě možnosti: buď mě začnou stíhat pro šíření poplašné zprávy či spáchání nějakého podobného trestného činu… ovšem pak výše nastíněný scénář nemohou realizovat… Tedy realizovat jej samozřejmě mohou, ale bude zřejmé, že moje odsouzení bude protiprávní a v rozporu s realitou, anebo si tu realizaci ještě alespoň chvíli rozmyslí a nám se to přece jen podaří nějak ustát. 

Pokud tento článek, poslouží byť jen k minimálnímu oddálení bezbřehého udělování  českého občanství a „restitucí na ksicht“, splní svůj účel. Pokud k tomu URNA, či kdo má dnes ty protirežimní živly na starosti, potřebuje vůči mně nějakou akci, prosím, nechť slušně zazvoní. Přijdu jim otevřít. Při vyrážení dveří by si mohli namoci rámě, které by následně mohli případně i potřebovat pro svou vlastní obranu… protože znáte to… když chodili pro Židy, mlčel jsem… když chodili pro … no dál je to notorieta. Jen dnes, dle mého názoru a zachycených signálů je možno ještě přidat jedno „kdy jsem mlčel“… když přišli pro kolegy příslušníky…Tak se všichni držte…

Z toho plyne závěr: Korespondenční volba není o tom aby mohli volit čeští emigranti případně jejich potomci. Korespondenční volba je o občanství pro Sudeťáky na následné vydávání majetku. Historie hovoří o mnoha „zmizení“ států, říší, národů. zkráceně řečeno: Važ si toho, jsi svědkem likvidace České republiky a českého národa. Zatím to byla jen ekonomická likvidace, přichází likvidace státu. Jinak: HISTORIE SE OPAKUJE: Třeba to, že historie se skutečně opakuje. Není to jen fráze. Je to holá pravda. Když se člověk učí ze svých chyb, může se posunout ve svém vývoji dále. Pokud nevidí vlastní chyby a hledá je jinde, pokud na sobě nepracuje, pak se mu zjevují stále dokola podobné problémy.

Naráží na překážky, které musí opakovaně zdolávat. Pokud se jim vyhýbá, zavírá před nimi oči nebo pro nezájem vůbec nevnímá, co se kolem něj děje, musí ten krok opakovat. Život je už takový. Stejné je to se společností, jen ve větším… Pohodový den

P.S.: budou se vracet domy v pohraničí, to bude srandy, a nebo kdo to bude platit těm
odsunutým Němců, noví majitelé???? V klidu nadávej na Rusko a Putina a nevšímej si co se děje na tvém dvorku !!!!

*

Zdroj email: Standa, Pokec24

5 11 hlasy
Hodnocení článku
7 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
palasovar@gmail.com
palasovar@gmail.com
před 2 měsíci

Tahle sebranka dela vse proti CR a jejim obcanum

vaclav
vaclav
před 2 měsíci

No velice dobré zhodnocení současného stavu naší zubožené republiky.

spartak
spartak
před 2 měsíci

Pětikoalice si dovolí , co jim dovolí voliči a jak víme jak jsou voliči zbabělí ,tak nečekejme ,že s Fialou a spol.zatočí.

cablik
cablik
před 2 měsíci
Odpověď uživateli  spartak

Ono by to šlo ale to by se opozice musela spojit Slováci volili jedinou stranu a vyhráli navzdory korespondenční volbě. Jinak tohle jsou poslední křeče před smrtí jak padne dolar bude konec.

Prodost
Prodost
před 2 měsíci
Odpověď uživateli  cablik

Rád bych dokázal poznat, kdo v opozici je tím “kukaččím vejcem”. Jeden se vymlouvá na druhého, ten na dalšího, atd., čímž doslova podporují bohorovný a arogantní klídek, který z pětidemolice přímo čiší. Vždyť přece “kdo nechce, hledá důvod, kdo chce, hledá způsob”. Mám proto mrazivé podezření, že tato opozice je stejně řízená, jako… Číst vice »

orinoko
orinoko
před 2 měsíci
Odpověď uživateli  Prodost

To já s urnou počítám. Ale chtělo by to nějaký obecný manuál. Ale jako vždycky: Cumet na gladiatory do bedny, na hlavě mít šaška , v záloze halekani s kopalicni šálou a pak hnet nadávat.
Co když se bude jen kroužkovat? Prolezou ti, kteří budou nad hladinou 5%?

cablik
cablik
před 2 měsíci
Odpověď uživateli  Prodost

Pane kolego já počítám s tím že to udělají lidé ze západu jinak to ani být nemůže páky drží velké země. Co čtu tak toho mají také plné zuby všech těch zhovadilostí. A také vím že jsou dvě nadějné strany komu to hodit.