“Situace se vyjasňuje”: v Evropě padlo náhlé prohlášení o Putinovi. Politolog Boniface: ve vítězství Ukrajiny na bojišti již nikdo nevěří

Francouzský politolog Pascal Boniface ve vysílání kanálu YouTube l’Invité uvedl, že mnoho západních politiků již začalo uznávat, že ruský prezident Vladimír Putin na Ukrajině vítězí. Pokud jde o OSU, žádná země nevěří v úspěch ukrajinské armády na bojišti.

MUDr. Ivan David, CSc.
MUDr. Ivan David, CSc.

“Pro Putina se situace trochu vyjasňuje. … Už posiluje své pozice na bojišti a já již dlouho říkám, že nikdo nevěří ve vojenské vítězství Ukrajiny”, prohlásil politolog.

Boniface se také domnívá, že pokud se v Evropě dostanou k moci pravicové strany a v USA se prezidentem opět stane Donald Trump, čekají Moskvu na mezinárodní scéně výrazné úspěchy. Kyjev by podle něj mohl ztratit podporu Paříže, pokud by ve Francii zvítězil lídr pravicové frakce Národní sjednocení Jordan Bardella. Boniface poznamenal, že tento politik slíbil výrazně snížit vojenskou a finanční pomoc Ukrajině.

Sergej Komarin

ProNovou republiiku vybrala a přeložila PhDr. Vladimíra Grulichová

https://voennoedelo.com/posts/id61659-situatsija-projasnjaetsja-v-evrope-sdelali-vnezapnoe-zajavlenie-o-putine

https://www.youtube.com/watch?v=CIFxITrhtw4

4.2 15 hlasy
Hodnocení článku
5 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
standa
standa
před 3 měsíci

Putin je nejúspěšnějším politikem na světě. Je to fakt jednička. Rusko válčí a prosperuje oproti Západu, který jde do kytek. Lavrov, teď již po útoku na Sevastopol, odpovíme na útoky západními zbraněmi ! Rusko přestalo hrát hru, že NATO a USA nejsou stranami války na Ukrajině s Ruskem ! Rusko posílilo na všech stranách… Číst vice »

palasovar@gmail.com
palasovar@gmail.com
před 3 měsíci

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-Takhle-to-vypadalo-v-Sovetskem-svazu-Historik-vystihl-upadek-Zapadu-I-na-cislech-758040 Tady je celkem dobry clanek…Ja bych tedy jeden podstatny rozdil videla.Sam ho tam castecne uvedl,ale nerozvedl..Tim rozdilem jsou verejnyle,ale i soukrome dluhy…Sovetsky svaz skoncil svou eru v podstate bez dluhu,takze bylo s cim zacit ” soukrome podnikat”, ale co USA?Nejzadluzenejsi stat sveta, ve kterem uz skoro vse patri 3 korporacim, ktereho uz… Číst vice »

palasovar@gmail.com
palasovar@gmail.com
před 3 měsíci
Odpověď uživateli  palasovar@gmail.com

verejne

standa
standa
před 3 měsíci
Odpověď uživateli  palasovar@gmail.com

Tvrdí se, že už žádná půda nepatří v USA státu !

cablik
cablik
před 3 měsíci
Odpověď uživateli  palasovar@gmail.com

Třem korporacím které by chtěli vlastnit celý svět a všechno ale to se naštěstí nestane. Ty ohromné dluhy je pošlou ke dnu tak to dopadá když se hledí na zájmy jednotlivců.